Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 327
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 420
Скрит текст:
lorito5678751, малко късно се включвам, но все пак да се изкажа по твоя въпрос Simple Smile Да, коментарът, който сподели, може да бъде градивен, ако се абстрахираш от леко злобния тон. Според мен всичко, което ти е написала дамата може да бъде казано/написано по-меко и да бъде разбрано по по-добър начин.
Гледам видеата ти и харесвам канала ти. Ревютата на книгите са интересни и полезни. За мен са добре представени, макар  вкусът ми за книги да е сравнително различен от твоя. Приятно ми е да те слушам- изразяваш се добре и не съм усетила натрапчив диалект, освен две думи, които, за жалост, използваш често, а именно 'вземАх' и 'отдзаде'. По-добре ще звучи 'взех' и 'отзад'. Другите две не са на място в клип, който представя книга/четенето на книги и т.н. Общо взето добре си структурираш ревютата- интересна ми е информацията за автора, за самата книга като страници, автор на корицата и останалото съдържание. Само цитатите ги пропускам, без да има конкретна причина- просто лично моя странност Trollface 
Успех и очаквам останалите обещани видеа Simple Smile

Може ли да споделиш линк към канала й?
Разбира се, https://www.youtube.com/channel/UCvpH4MyG2oQbhpFLuWYeNfg/videos The book of Lora

# 421
Нашият приятел Миро АКА Поли - пак е избухнал с пост:

https://goguide.bg/koi-kakvo-zashto/7278-10-ot-nainelepite-influensyri

# 422
Бърз въпрос - защо казвате Полинария на Полина? Много смешно ми звучи, но съм изтървала клюката.

# 423
Бърз въпрос - защо казвате Полинария на Полина? Много смешно ми звучи, но съм изтървала клюката.

Защото рожденното й име е Аполинария,но го е сменила на Полина.

# 424
Цъкнах каналите на всички от Типично. Ами никой не ми е забавен. Актьорски заложби - нулеви, сценарий - пълен минус. Изобщо не мога да си обясня защо много хора нямат реална преценка за себе си. В ютуб бюти гурутата ни са потресаващи, комиците и те, много е тъжно.

# 425
  • Някъде там

Нито един от тия не бях чувала до този момент.Що за инфлуенсъри, щом редовна змия не ги знае ?
Този да си свери часовника.

# 426

Нито един от тия не бях чувала до този момент.Що за инфлуенсъри, щом редовна змия не ги знае ?
Този да си свери часовника.

Каква змия си ти   - да не знаеш поне Цеци Клизмата! Давиз....май трябва да си завериш пак сертификата за мусакаджийство!

Ама ха!  Trollface

# 427
Маги замести Пепе в моята класация за неадекватност и досадност.
Една епоха си отиде.
Joy
Аз я блокирах в инстаграм, писна ми от нейните " бебешки неволи" ... Нито е първата, нито единствената с бебе! Така като гледам и Лина на там върви...

# 428
В goguide кой ги одобрява тези просташки жълти статии и защо нивото на журналистиката все си остава едно такова... Недоразвито в стил "да се подиграем на който можем и междувременно да го направим известен с някоя тъпотия".

Госпожата с урока по английски не мога да се сетя от къде ми е позната (ама не е нещо скорошно) и намирам за тотално просташко да се подиграваш на акцента на това как някой говори чужд език. Не знам защо е толкова разпространено хората масово да си мислят, че говорят невероятния английски докато не е така и да си мислят, че имат право да се подиграват на някой друг. Много присмял се щърбел на хърбел е винаги работата.

# 429
  • София
Това не са инфлуенсъри, а по-скоро интернет звезди, на които хората насово се подиграват, за мен поне някои от тях са болни. Тоз Сър Стенли умря даже. Катерина не я слуша главата, Цеци Клизмата не мога да преценя дали е за реклама.

# 430
Снощи видях Боряна Стефанова в Мастър  Шеф, но не разбрах кого придружава.

# 431
  • Някъде там
Може и да съм пропуснала, ако тези са обсъждани в последната тема, защото не съм я следила, но щом ги няма на първа страница, не са ми в мусакчийската класация и във форумната явно...
Та друг е за презаверка!
Аз се придържам към форумно обсъжданите "инфлуенсъри" , като Милена. Нея ще гледам сега.
https://youtu.be/R9nCJudp7IQ   

# 432
Май не сте коментирали видеото на д-р Шопов за коронавируса Grinning
Пуснах го за фон, чудя се дали в канала ще има още видеа от този тип или просто се изказа на популярна за момента тема...

# 433
Деси Пеева дали излиза през зимата или спи зимен сън?
Гледах и 13 любими визи и се чудя?

# 434
Леле, ако знаете как ме дразнят статиите на goguide. Дори не мога да си представя какви хора ги пишат, ама са супер дразнещи с напъните си за оригиналност. Хуморът им е на ниво -2. И като видя някой да ги цитира във ФБ веднага давам unfollow Grinning

Общи условия

Активация на акаунт