Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 355
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 405
Маги замести Пепе в моята класация за неадекватност и досадност.
Една епоха си отиде.
Joy

# 406
Имам малко съмнения за умността на Йоана след участието в чалга-клип с нацистки нотки, цитирането на Радост и защитата на Полина.
Имам един въпрос точно към Йоана, която по-рано ни четеше и се включваше.
Ако човек, който критикува другиго заради незнанието му за националния празник на страната, в която живее, е патриот, който заради патриотизма си "хейтва" и "злепоставя" другия, придава си важност и прави демонстрации за своята култура и знания, как би нарекла себе си и кълчотенето си в чалга-клип, който засяга темата за нацизма? За каква култура, знания и уважение си говорим? Какви демонстрации правиш ти, танцувайки и подхилквайки се в този клип на чалга-певицата?
Грамотността не е само да пишеш правилно, а и да познаваш света, в който живееш. Свят, в който 3-ти март е важен за човек с капка българско самознание и свят, в който да превръщаш нацизма в източник на сълзлива историйка за развекалтено клипче, е меко казано грозно.

Прекрасен коментар. Няма как да се учудим, че човек, който се асоциира с подобен "проект" не намира случилото се за нещо кой знае колко сериозно. Дали 5-10 изречения за нацизма и последствията от него сме прочели? Или за това трябва да сме историци, както трябва да сме патриоти, за да знаем кога е националният празник?
Винаги съм се чудила, някои инфлуенсъри, които не подбират в какво участват и какво промотират, знаят ли, че най-важни са първите публични изяви? Защото може да си много хрисим, голям интелектуалец и т.н., ама да те запомнят като "оная, дето участваше еди си къде". Доста примери имаме как личности, са запомнени като еди кой си от Биг Брадър, оная плеймейтката и прочие. Дори актьори с десетки роли, където й да ги видиш, ги наричаш с името на персонажа им от преди сто години.

# 407
Полина и Радост, оставят привкус на еднакво прости,нагли и елементарни...То кухо, кухо чак вдлъбнато...
Но това е резултата, когато всички искат да го играят ИНФЛУЕНСЪР и имат социална мрежа... Но, никоя няма капацитет...
Всяка започва да се занимава с това, заради лесно пари, пр пратки, безплатна храна но нямат образованост, интелект, идеи, обща култура.. Това не е инфлуенсъртсво, а паразитиране и отбиване на номера с глупави питанки, статуси, празни видеа (само, ако са на кеф), без ясна рамка.. Тя, Валката я мързи да живее, чакай график да спазва... Януари си почина, Февруари се умори, чак Април сега.. Нека, Март си почине...
Относно Филяка, нищо не им разбрах, общо взето детски работи... И това са хора на по 30 години.. Егати, менталните дефицити..

# 408
От любопитство изгледах  видеата по типичната сага. Груповото ми беше странно на моменти и не знам на дамата функцията каква й беше. Доста странно присъствие и пресилен смях. На Джими като че ли ми допадна. Като цяло не мога да разбера защо просто Филяка не си е направил отделен канал? Ако наистина не е имал задни мисли и е целял да тръгне с висок старт с абонати наготово. При положение, че другите са си направили отделни канали, не мисля, че е уместно той да ребрандира канала без знанието на останалите, след като е решил, че ще го води в друга посока и няма да има от предишното съдържание. После пуснах Филяка, който звучи искрен, и вече тотално се обърках кой крив, кой прав. Онзи Николай обижда зрителите.. И какво нямало да пуска повече страйкове, като вече е изтрито всичко. И се хили нервно все едно нищо не е станало. После пък му предлага някакъв компромисен вариант. И това за доходите не го разбирам. Приятелството си е приятелство, сиренето е с пари. Какво значи Николай ги бил уверявал? Това не са 5лв, че да са на устна уговорка. Има си документация за тези неща, данъци и т.н. После пък от Талънт медиа в неформален разговор му казали много по-голяма сума. Такива неща в неформални разговори ли се обсъждат и само с един от групата ли? Книгата им само от Филяка ли е писана? Защото ако е обща, не ми се мисли там как ще уреждат нещата. Уж общ канал, пък другите нямали достъп.
Но, въпреки уж подробните видеа, сигурно много неща се премълчават. Затова и лесно се провалят ютуб каналите - крил си, правил си се, че всичко е наред, после станат уйдурмите, а драма, а скарване, а бой, после десет видеа с обяснения, десет версии и не знаеш на кого да вярваш.

# 409
Това амалгамена пломба ли е на зъба ѝ или недовиждам... Гнусно.

В следващото стори вече я няма 😄😄

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 04 мар 2020, 23:59 от Не се сърди, човече

# 410
Защо се снимат с отворена уста?

# 411
  • София
То Филяка ясно, че е сбъркал със смяната на името, щом другите не са съгласни. Джими много добре го е обяснил и е представил неговата гледна точка. Ако и другите се бореха за връщане на името, щях да ги разбера.
За мен Филяка на първо място си дава сметка, че не е много добър и трудно ще успее със собствен канал и второ е решил, че няма да им пука на другите предвид, че са напуснали и са му казали да прави каквото иска. И явно на този Николай, който надъхва и останалите и доведе до изтриване на канала, не му пука, щом предлага варианти как канала да остане Филяка. С това си плю на всичко останало от видеото, няма как вече да му повярвам.
Отделно не смятам, че Филяка има капацитет да направи 300 000 последователи сам, той за един ден при цялата драма едва е събрал 5 к.

# 412

Малко се изкушавам да изкажа предположение... Grinning

# 413
Пуснах си последното видео на Венелина Лямова, но визията и страшно много ме дразни и съответно разсейва. Прилича ми на циганка от тия където ги продават. То черни вежди на рижава коса, то големи цигански обеци златни, и синджирчето с кръстче, само липсват тънки пръстенчета на показалците. Много ретро и цигански стил има. Мъча се да се обстрахирам, но не мога, unfollow от мен.
https://www.youtube.com/watch?v=-k-wm7nCvg4

# 414
lorito5678751, малко късно се включвам, но все пак да се изкажа по твоя въпрос Simple Smile Да, коментарът, който сподели, може да бъде градивен, ако се абстрахираш от леко злобния тон. Според мен всичко, което ти е написала дамата може да бъде казано/написано по-меко и да бъде разбрано по по-добър начин.
Гледам видеата ти и харесвам канала ти. Ревютата на книгите са интересни и полезни. За мен са добре представени, макар  вкусът ми за книги да е сравнително различен от твоя. Приятно ми е да те слушам- изразяваш се добре и не съм усетила натрапчив диалект, освен две думи, които, за жалост, използваш често, а именно 'вземАх' и 'отдзаде'. По-добре ще звучи 'взех' и 'отзад'. Другите две не са на място в клип, който представя книга/четенето на книги и т.н. Общо взето добре си структурираш ревютата- интересна ми е информацията за автора, за самата книга като страници, автор на корицата и останалото съдържание. Само цитатите ги пропускам, без да има конкретна причина- просто лично моя странност Trollface  Успех и очаквам останалите обещани видеа Simple Smile

# 415

За снемане на зъбен статус и взимане на гърлен секрет. Mask
Чудят се вече какво да разкрачат...

# 416
Ее тамън спря да се говори за нея и тя пак ни напомни за себе си. Добре де защо се хили така.... Имам едни епитети за нея но ще си ги запазя да не развалям името на групата Grinning

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 04 мар 2020, 23:58 от Анонимен

# 417
lorito5678751, малко късно се включвам, но все пак да се изкажа по твоя въпрос Simple Smile Да, коментарът, който сподели, може да бъде градивен, ако се абстрахираш от леко злобния тон. Според мен всичко, което ти е написала дамата може да бъде казано/написано по-меко и да бъде разбрано по по-добър начин.
Гледам видеата ти и харесвам канала ти. Ревютата на книгите са интересни и полезни. За мен са добре представени, макар  вкусът ми за книги да е сравнително различен от твоя. Приятно ми е да те слушам- изразяваш се добре и не съм усетила натрапчив диалект, освен две думи, които, за жалост, използваш често, а именно 'вземАх' и 'отдзаде'. По-добре ще звучи 'взех' и 'отзад'. Другите две не са на място в клип, който представя книга/четенето на книги и т.н. Общо взето добре си структурираш ревютата- интересна ми е информацията за автора, за самата книга като страници, автор на корицата и останалото съдържание. Само цитатите ги пропускам, без да има конкретна причина- просто лично моя странност Trollface  Успех и очаквам останалите обещани видеа Simple Smile

Може ли да споделиш линк към канала й?

# 418
Ее тамън спря да се говори за нея и тя пак ни напомни за себе си. Добре де защо се хили така.... Имам едни епитети за нея но ще си ги запазя да не развалям името на групата Grinning

Скрит текст:

Има един лаф: "Ухилен като идиот".

И с Пепе така...

# 419
И мен ме е инфлуенсвала Зорница за Лидл, за кафявата спирала от Trend it up, за бебешки шампоан също, само че аз го ползвам за кучето. 😁
Виктория Капитонова ме инфлуенсна за рецепти - утре мисля да правя от нейните руски сиренки с извара.
От Ели също съм взимала рецепти. От Антоанета научих за Verychi, а от Полина/Милена Трифонова/Mademoisellie съм гледала готини места из София.
За бяла козметика май никой не ми е повлиявал... само чуждестранни блогъри. Гледах видеото на Dessytalks за бяла козметика и е супер, но нямам нерви да поръчвам отвъд континента и да се занимавам с митници, а повечето корейски марки за жалост още ги няма в БГ. Набелязала съм обаче и аз някии неща, които Галя Симеонова е препоръчвала, може и да се реша да ги пробвам скоро.

Общи условия

Активация на акаунт