Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 384
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 675
  • Някъде там
Излезе ми в фейсбук първоначално с клип на английски, някой я беше споделил.
Пуснах я. Стори ми се приятно а бебчето едно сладичко. От нея видях и Елица.
Тогава ми беше интересно да гледам клипове от Дания. После се преместиха тук и в началото ми беше много приятна и ми беше интересно да следя отношенията им с датчанинът и това което показва като грижи за детето.
В един момент обаче взех да хващам дребните заблуди и промяна в поведението и и от там нататък я следя само за да видя до къде стига в целите си.
Аз още в началото казах че не ми е са ок устните на Полина и не и отиват.
Веднага се скочи че не е нищо фрапантно,даже е незабележимо.
Но тук на тези снимки се вижда че не е така. В пъти по добре си беше с нормални устни. Сега за мен са твърде широки и заемат половината и лице. Не, не са патешки като на Адриана Първанова да, но не отиват на лицето на Полина.

# 676
Полина и муж, ако няма да живеят в Бг, е нормално да не купуват имот, особено при сегашните високи нива на цени. Сега защо развива някакви странни теории - за кола кредит може, за апартамент не може, - е някакъв друг въпрос, вероятно смята абонатите си за прости пелмени като нея, да използвам удачното сравнение на Барбарела.

За Пепа нямам съчувствие - да се развява цяло лято с батковци-татковци, далеч преди световното обявяване на реконструкцията (даже Ф2, който не си вади хляба с инстаграм, имаше достатъчно такт и мозък да обяви латината по-късно), и като ти спаднат гледанията в ютюб да зарониш сълзи по проваления брак... не ми се включва емпатията, както писаха вече преди мен.

# 677
Да, ясно, че ако няма да живеят тук няма смисъл от покупка, но тя говори за покупка, все пак... не знам, просто нещо не ми пасват нещата. Но съм свикнала, че при влогърките е така.

# 678
За мен най-стойностният бг влогър/блогър е момента е Крис Захариев. Много го харесвам, мотивира ме да пътувам повече из България, и наистина се опитва да прави добри дела.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2638581323045161& … =2105051076398191

# 679
На Полина клипа беше...странен. Хаотичен, все едно се е върнала от банката и бърза да сподели какво е разбрала. Имаше споменаване на банка, приложение. Ей така между другото един тур на апартамента, финансова култура и т.н.
В опита да поднесат рекламата някак като 'споделяне' стават...изтъркани. За устните съм съгласна, сега ефекта се вижда и не е като за нейните черти, но може да се харесва.

Сигурно изглеждам много мнителна и негативна, ама поднесете нещо искрено и интересно, инфлуенсъри, че да похваля и аз нещо Smile

# 680
Естествено, че всяка жена малко или много би съчувствала на Пепе след това видео...през колко труден период минава е ясно, но щеше да е по-убедително, ако не гледахме сторитата от лятото по морето, милф закачките,  простотиите с новата компания и безумните клипчета в ТикТок.
Като дойде време за споделяне в канала - сълзи и сополи. Това двуличие и подценяване на аудиторията дразни, а после като споделим това, което сама ни поднася сме злобарки. Не казвам и че трябва да се затвори и да тъжи вкъщи, живота си продължава, но можеше да е по-обрана и премерена.
Да си живеят както знаят с Ф3 и дано й е на късмет, пък иначе като ютуб звезда е просто угаснала.
Hands Plus1
Ами мен не успя да ме докосне, за да ѝ съчувствам. Просто като daviz забелязвам несъответствията в историите ѝ.  Още повече сме една зодия с нея и ѝ усещам номерцата, а специално в този лЯйф ъпдейт са най-малко дузина.
Последвах я заради темата. Гледам я, за да съм в час. Рядко я и коментирам. Не мога да кажа, че съм ѝ фен, нито анти такъв. Понякога видеата ѝ са ми приятни, друг път не. Зависи от 'филма', който представя. Допадат ми влоговете от ежедневието ѝ, моментите с децата, истинските неща.

Новини от Елица- записала е цели две видеа и половина. Ти да видиш. Били едни от най-исканите.

Ивана с нов пост....за маникюра си 🤭 На първо виждана ми хареса тоалета от сторитата ѝ, но в действителност нещо пак не е съвсем наред 🤔

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 11:45 от Marsia_K

# 681
Много се учудвам, че някои очакват Антоанет да разказва защо се е развела и как се е влюбила. Вече доста сеирджийско ми идва. И няма нужда пак да се напомни какво била снимала, какво била длъжна. Ще сподели каквото реши и ако реши. Дори от приятелка не бих очаквала да ми обяснява подробности.

Такива изказвания къде трябвало да живее жената при мъжа са ми крайно неуместни. Това не е петгодишен фирмен план за развитие. Около хората има хиляди обстоятелства и такива коментари, в съчетание с обвинения, имам чувството, че идват от хора, които си мислят, че са хванали Господ за шлифера и знаят винаги как да постъпят правилно.

Това, че в никакъв момент някой някъде се е забавлявал, усмихвал, не означава, че не се е разкъсвал отвътре. Това го казвам от личен опит, няма значение Пепе ли е, друг ли е. 5 снимки и 2 клипа не означават нищо.

Никой не очаква от вас разбиране, съчувствие или да я харесвате. Но силно се надявам темата да не се превърне отново в едно непрекъснато повтаряне колко си е виновна Пепе, „спукан розов балон”, как не е готвила и въобще старата, песен на нов глас.

Това с фирмите, връзките, заплатата и невясването за коя Йоана става въпрос, че се обърках?

# 682
Изгледах и аз видеота на Ети. На мен пък ми стана мъчно, даже се разревах, но  това за мен не е рядкост и ми е като за добро утро, аз си рева на всичко.Стана ми мъчно, какво да се прави, със сигурност не е лесно и колкото и да не я харесвам бяха приятна двойка и за децата ми е жал.
Полина -прехвърлих видеото. Те според мен не знаят къде ще живеят и затова не бързат. Но е много права по принцип-тегленето на кредит за жилище трябва много да се обмисли, каза полезни неща, бях на крачка от кредита и се отказах по много причини. Изобщо в момента нямаш ли едно 20 % готови пари и с тези цени за кутиите в столицата, ако не можеш да платиш поне една част кеш и вноската ще те натоварва е излишно упражнение. Така, че за мен е абсолютно права.
Обаче...взе да ме дразни говора й, много се изложи с гафа и определено си промених мнението за нея.

# 683
Пепе я открих мнохо преди да изгрее, преди да забременее със София, докато живееше в Дания и списваше само блога си - да, допадаше ми, беше ми интересна и я усещах искрена (и се обличаше и изглеждаше много добре, като поддържана жена). В момента, в който се върна в България, започна да пренаписва историята на живота си, да лъже непрекъснато, да бъде фалшива и неискрена и да изскача отвсякъде, рекламирайки всичко, от бързи кредити до вода?!. Видеото го прегледах - не я усетих искрена, не и предвид поведението ѝ от лятото насам: купони, клатения по мостове, забивки по плажа, а децата при бабите и дядовците, поведение на неангажирана 17-годишна, която не знае къде се намира. Според мен вижда, че губи популярност, силните ѝ години отминаха, омръзна на аудиторията и затова реши да пусне това clickbate видео. Съвместният проект с Филяка не очаквам да просъществува и до лятото, не е интересен и иновативен, не съм сигурна, че са наясно какво целят с този проект, просто и двамата загубиха фокуса в основните си канали и решиха да се лутат заедно в дебрите на влогърството.

# 684
Предполагам, че тази част от зрителите й, които са слушали как са се запознали/оженили/преместили/родили или загубили дете, очакват същото искрено отношение и когато 'нещата не са само розови'. Както и когато самата тя е споделила, че ще разкаже, за да ни спести нейните грешки, примерно.
Аз не очаквам толкова прозрачност, за протокола.

Ако аз продавам череши на пазара, трябва ли да се сърдя на клиентите, че търсят череши, а не краставици ?

# 685
За розовата явно, Сънфлауър.
Е, то и да не напомняме в какво се е снимала, Интернет помни. Естествено, че това не я прави длъжна да прави още сеир на хората, но е факт, че е правила сеир и хич не беше свенлива.

# 686
Мъжете са като деца, както го възпиташ и това изисква много търпение. Майка ми ме е научила да гледам действията, а не думите. Мъжете от Дания не ги харесвам и са много страни, студени. Много българки правят грешка да се омъжат за датчанин и после развод. Пепе не е първата и последната. Всеки пред камерата може да разказва както му е удобно.

# 687
Пепе я следя от времето, когато имаше само блог и ми излизаше във Фейсбук. Оттогава много работи се промениха. Въобще не мога да я позная и да я свържа с онази жена, която някога четях. Толкова ми е безинтересна вече, че даже не съм я отбелязала горе в анкетата. С нея и без нея - все тая. Да си живеят там с Филяка, да си развиват проектчетата. Тя просто изгуби всякакъв фокус и посока и аз не мога да разбера дали има още някой който да я следи или просто всичко е вече за сеира. Съчувствам и за раздялата и с Филип, но дотам.

# 688
Пепе я открих докато бях бременна и тя също със Сиена, но в по-напреднала бременност. Рових видеа в ЮТ за бременността и така ЮТ ми я предложи. Започна да ми действа потискащо с един пост по дантелени гащи малко след раждането, реклама на Триумф. Още не бях родила, но започна да ме гризе от вътре  дали и аз ще мога да сложа отново такова бельо, кога и т.н. Сега го оценявам като много тъпо от моя страна, но явно разбърканите хормони са си казали думата. Но ето едни пример как инфлуенсърите влияят по негативен начин на аудиторията. Представям си как влияят ГерГучито на малките фенове, за които дори покупка от Х и М е мега яко и щастливо и събитие или пък ВалериЕто с издължаването на крака или спестяването от закуски за почивки...

# 689
На Пепе ѝ изгледах няколко клипа, когато тъкмо се бяха върнали, ютуб ми я предложи. Главно я гледях заради София, много сладко детенце. А Пепе тогава беше с къса коса, обличаше се добре...

В последният ѝ клип всичко точно, но това вяло споменаване на новата ѝ връзка ми направи много кофти впечатление. Филяка може да е хлътнал яко, но не смятам същото за Антоанет. Дали в началото се е хванала с него като удавник за сламка, да ревнува Ф2, или пък защото е от тези жени, които не могат да виреят сами - не знам. Може и по малко от трите да е, но ако съм на Филяка, след този клип ще се почувствам адски тъпо, честно.

Общи условия

Активация на акаунт