Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 400
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте на всички 😊😊😊
Гледахте ли сторитата на Радост? Има послание към участващите в този форум 🤣🤣🤣

# 691
Започнах да гледам Пепе от видеото с апартамента й. Търсех нещо в УТ и ми изскочи тя. Беше приятна. Изгледах й видеата и ми харесаха някои методи във възпитанието на София, макар и да нямам деца. Можеха да се приложат и на възрастни хора.
Харесваше ми как се подготви за 1 сватба. Не беше с модерните тогава чанти Фурла, а съвсем обикновено чанте, подобно на модела Метрополис.
В един момент обаче усетих, че нещата не са както трябва... не знам и аз. Потърсих в гугъл инфо за нея и попаднах на темата. Момичетата тук бяха доста наблюдателни и ми отвориха очите Simple Smile
Не харесвам хората, които не могат да лъжат, а го правят непрестанно, подценявайки отсрещната страна.

# 692
Бих ги видяла, но сега влизам и виждам, че ме е блокирала ахахахах комплексарче

# 693
Аз пък даже не знам коя е Mask
На 1 страница откривам само Радостна мама, но ми се отваря блог, не инстаграм. Може ли линк?

Не гледах целия клип на Пепе, защото ми беше скучен, но ми се видя вяла. Никакъв ентусиазъм за новата връзка. Сякаш се е хванала с него, за да покаже пред Ф2, че и тя не е сама или играе по сенарий на агенцията, защото видяха, че предизвикват интерес и решиха да ги направят двойка. Само бебе номер 3 може да ме убеди в противното Stuck Out Tongue Winking Eye
Пепе си е виновна и не трябваше с Ф2 да живеят в България, защото по принцип жените трябва да стоят където са им мъжете...
Там и толкова нямаше да изкарат. Не е много по работата, ако може по цял ден обикаля по бръснарници за масаж, прическа и т.н. Тук поне имаха винаги човек на разположение за децата, там отговорностите им щаха да са много повече и най-вероятно още след първото дете щяха да се разделят.
С неговия език в България можеше да изкара доста пари без никакви усилия. Бащата на Пепе има и доста връзки, ако беше проявил дори минимално желание, щеше да е един доста успял мъж.
Много хора се шегуват, че един основен ремонт може да доведе до развод, но мисля, че точно това стана. Като изключим децата, за които имаха гръб, апартаментът е първата им голяма обща отговорност.

# 694
Скрит текст:
Йоанка, наистина с най-топли чувства ти казвам всичко - много, наистина много те харесвам и ти се радвам и съм те защитавала но в последно време забелязвам огромна разлика в теб, и то след участието във вайръл(и там те гледах, и в следвай ме). Промени се, започна да ставаш една от масата, която тук се коментира а не беше. Помисли какво се пише тук, явно не е само мое мнение. Не съм против чалгата и според мен не си пошла но и не ми допадна участието ви със сестра ти. Преди беше в пъти по-добре Flowers Bouquet

Йоанна, предполагам, че ти е ясно, че човек не си купува дрехи с подобни символи от първия магазин и не става дума за случайност и забелязване, а за сценарий, който да подсили драмата. Задължение на всеки човек е да гледа и да внимава зад какви идеали и проекти си слага името, ако иска да го възприемат сериозно.

В тези продукции всичко се взема от киноцентъра, често каквото им дадат и без много да се подбира. Работила съм две години като супервайзор на такива клипове и реклами... единствено чуждестранните продукции (не всички) и разбира се, филмовите, се задълбават. Повечето просто се свързват с киноцентъра, за да им изпратят Еди си какви костюми. Не гарантирам за тук, но предполагам е така.

Работила съм много пъти с гардероба на Киноцентъра, включително съм взимала военни уноформи и няма такова нещо като просто да ти изпратят някакви костюми. Отиваш лично, питат те какви костюми, каква епоха, какъв чин и те водят да си избереш, ако имаш нужда могат да те насочат къде какво има. Има стотици униформи, от които да избереш. После се прави опис на наетите костюми и е много вероятно в този описа да пише "немска униформа от втора световна война" или "униформа на ss войник"...
Неприятно е, че неволно си станала част от такъв нескопосан проект, художникът на клипа (ако изобщо е имало такъв, а не е бил приятелче на някого от екипа), се е издънил много, ама много яко. И дори  не визирам само частта с униформите, а цялостния стайлинг на клипа.

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 11:48 от tuali

# 695
Заповядайте. В този сайт могат да гледат и блокираните.

# 696
Бих ги видяла, но сега влизам и виждам, че ме е блокирала ахахахах комплексарче
Можеш да видиш инкогнито сторитата на Радостина в insta-stories.com, ако искаш.😜

# 697
Брейй какви хакерки имаме в темата 😂♥

# 698
Разбирам за Ая, но Hair Salon с името на Пепе е антиреклама.
Скрит текст:

# 699
Уууу, пак предстои нещо много вълнуващо и интересно, чак Ая от Америка щом се завръща Sweat Smile

# 700
Вълнуващото е Даниелчо с нова коса
Скрит текст:

# 701
Разбирам за Ая, но Hair Salon с името на Пепе е антиреклама.
Скрит текст:

На мен ми харесва косата на Пепе.

# 702
Петканов ще си присажда коса, преди време беше споделил в клип, че разучава и явно е намерил подходящо място.

# 703
Скрит текст:
Естествено, че всяка жена малко или много би съчувствала на Пепе след това видео...през колко труден период минава е ясно, но щеше да е по-убедително, ако не гледахме сторитата от лятото по морето, милф закачките,  простотиите с новата компания и безумните клипчета в ТикТок.
Като дойде време за споделяне в канала - сълзи и сополи. Това двуличие и подценяване на аудиторията дразни, а после като споделим това, което сама ни поднася сме злобарки. Не казвам и че трябва да се затвори и да тъжи вкъщи, живота си продължава, но можеше да е по-обрана и премерена.
Да си живеят както знаят с Ф3 и дано й е на късмет, пък иначе като ютуб звезда е просто угаснала.

На мен ми се появи случайно нейно видео. Бях си пуснала Ютуб, докато вършех нещо вкъщи и започна нейния клип. Привлече ми интереса с това, че са решили да се преместят от Дания в България.
Последва една вълна от розови, захаросани видеа, които просто не бяха натоварващи и напрягащи, усмихваше се странно, да, но не е била неприятна за слушане.
София много ми харесва, сега и Сиена, много красиви деца са. В момента със спонсорираните видеа, пренавитото държание, бързото спускане надолу загубих интерес. Никога не съм вярвала на 100% на това, което казва, но беше приятно, в началото ( тогава нямаше и такава вълна от бг мами инфлуенсъри).
Приятелството с Елица също допринесе да я гледам.
След второто раждане вече стана страшно Simple Smile

Все едно аз съм ги писала и двете мнения 😂😂😂👌

# 704
Спешно трябва да се преустанови използването на думата "бетонирам" от инфлуенсъри.

"Бетонирам брускети", сериозно?!

"Запазвам тези рецепти" би свършило чудесна работа.

🙄😐

Общи условия

Активация на акаунт