Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 220
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 975
  • Някъде там
Плакала ли беше Пепа докато София беше гушната в нея или само хремава ?
Приятен лежерен влог, хареса ми цялостно, без частта с живеенето в Дания, което повтаря като развален грамофон.

# 976
  • Варна/Амстердам
Забравих, мили дами, да ви честитя днешния много важен празник. Бъдете здрави, щастливи, силни и независими! 🤗
Изгледах сторитата от днес на Валката. Останах с впечатлението, че цял ден се приготвя за вечерното й излизане. Милата, толкова е изморена от работната седмица (даже и ново видео не пусна), че сега и тя като нейната дружка-Ванчето пампъра, се е отдала на "пампър" рутина. Валерката обаче е по-зле от Ивана. Няма такъв мързел като първата. До магазина да отиде-ще я заболят краката 😁

# 977
Пепе уж между другото и хоп реклама на Лумене и моята козметика, питали я защо и била кожата сияйна пххууу, все ги питат аман.

# 978
Намирам за изключително интригуваща композицията бански, плажна чанта и запалена свещ. Дали си носи свещи и на плажа? Ако не, защо си носи плажната чанта в банята?
На мен ми е по-важен ароматът на свещта. Дали не е от хитовите свещи на Гуинет Полтроу, с аромат на най-милото ѝ?

# 979
Пепе уж между другото и хоп реклама на Лумене и моята козметика, питали я защо и била кожата сияйна пххууу, все ги питат аман.
Скрит текст:
=http://%5B%5Bimg%5D//cdn.bg-mamma.com/9uml/lJbZ9.jpg%5B/img%5D][

# 980
Ако искате да се просълзите от умиление, гледайте новото видео в канала на Живот със синдром на Даун. ❤

# 981
Четох за това момиче един-два пъти някъде в началото на темата. Тази вечер е качила видео, което ми се стори интересно. Не е нещо уау, но ми се стори нещо различно и го изгледах с интерес.

https://www.youtube.com/watch?v=ObeOxaQrqrA&t=532s

# 982
Имам чувството, че в последните видеа Ивана нарочно прави гилавей с коментари в ЮТ, за да може всякакви негативни коментари да потънат в небитието... Стратегическо...

# 983
За Ели: На мен този начин на снимане на рецепти “отгоре” ми харесва, защото много добре показва нещата и изглежда някакси професионално.
Но откъм съдържание беше изключително “постно”(pun intended). Тези рецепти ги е показвала 15 пъти вече и освен ако наистина не иска да е кулинарен влог, създава впечатление, че има много еднообразно ежедневие. Вярно, че Копенхаген не е Ню Йорк, но не вярвам чак нищо интересно да не се случва в този град.

Да видим сега Пепе.

Тази Ели работи ли нещо или е просто омъжена за Майкъл? Малко флегматично говори, харесват ми кулинарните й епизоди, но пак ми е сива, няма живец в нея.

# 984
Не е омъжена за него, май работи във фирмата му.

# 985
Детето вече е на 3 дни, време е да бъде вкарано в реклама.
Скрит текст:

# 986
На мен ми хареса видеото на Пепе и разликата с Ивана беше от небето до земята. Доколкото разбрах, частта с гримовете във видеото на Пепе беше спонсорство с Lilly, защото спомена, че продуктите на Lumene вече могат да се намерят там. Въпреки това Пепе показа само CC крема на Lumene, който вече е показвала на стори и наистина ползва. Останалите продукти за грима й бяха high-end марки, които не могат да се намерят в Lilly като например Benefit. Ивана щеше да подхване от Catrice до Essence и да каже, че това са й любимите продукти и ги ползва всеки ден, тя във всяко видео е с нова рутина.

# 987
Новородено до букет с цветя, супер майка....

# 988
Хахахах, Ивана вече изобщо не гледа като монтира... "10 палитри, 1 визия" каза на едно място и дори не го беше "поправила" с надпис. Явно и на нея не й се гледат 40 минути влог...

Да, гледам влога от известно време ако не е станало ясно. Smiley

# 989
Следващо видео: “Как да говорим 40 мин, без да кажем нищо”

Общи условия

Активация на акаунт