Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 265
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 960
Гръмпи, Ивана май се опитва да ти грабне вниманието с тази плажна обстановка във ваната 😂

Честит празник на всички, бъдете обичани! 💐❤

# 961
Още не съм гледала новия влог на Ивана, но от тъмбнейла ми правят впечатление няколко неща - имам чувството, че всяка седмица пита дали да се подстриже още, което започва да ми става странно. Чета и нещо за тайни проекти - ако си мислят, че задържат внимание по този начин, всъщност става точно обратното. Много ми е смешно как все работят по нещо "тайно и уникално вълнуващо", сякаш ще създават нова форма на живот, и след 3 месеца покажат въпросното нещо. Друг въпрос, че в повечето случаи не е нещо особено.
За първото удебелено си мислех, че е дежа вю. Миналата седмица май наистина имаше точно същия въпрос.
Иначе изцяло съм съгласна с написаното от теб.

# 962
Евала, Мона, завела детето в мола с баба му. После пак ще се снима отчаяна д инхалатора, лекарствата и ще се чуди кога ще оздравее детето.
Ама ако Хепи ѝ бяха платили да рекламира доставката им щеше да си седи и дома.
Всеки да прави каквото си ще ама при положение, че времето е хубаво , има национал грипна епидемия да заведеш дете в мол не е много разумно, за мен.

# 963
Аз забелязвам, че Елица говори отчетливо и не мяука в новото видео.

# 964
  • Русе
Скрит текст:
Ванюшка прочете,че и се смеем на феновете деца и реши и да покаже 2-3 дами в сторитата си.Ей,Ванче,ми не се засягай толкова,де!Нали четеш книжки,за да си над нещата..
Чете книжки, ама ги избира по цвят.
Лошото, е че дори не си избира, пратена й е като пр пратка .... демек и за книги не дава пари. Ще има да я виждаме тази розова книга половин година като на Мишел Обама  Rolling Eyes

# 965
Отново къпането е отметната задача в списъка при подготовка за излизане. Еми странно е меко казано.

# 966
  • Варна
Сега ще кажете, че няма угодия, обаче на мен не ми харесва този войс овър във видеата на Елица. Това кулинарен блог ли е, що ли. Всичко ми е режисирано, и аз мога да ви снимам такова видео и нищо не го прави уникално и интересно. За мен интересно би било да снима на момента, докато готви, говори, суети се, 100 пъти по - автентично ще ми е. Не ми са нужни такива лустросани кадри, които по никакъв начин не показват ежедневието ѝ, ами 2 рецепти и половина видео.

# 967
  • Някъде там
Честит празник, момичета!
Пепа е пуснала клип.
Ще я пускам, че не съм ви чела и няма какво да коментирам сега.
https://youtu.be/jsGhBIUU_WI

# 968
За Ели: На мен този начин на снимане на рецепти “отгоре” ми харесва, защото много добре показва нещата и изглежда някакси професионално.
Но откъм съдържание беше изключително “постно”(pun intended). Тези рецепти ги е показвала 15 пъти вече и освен ако наистина не иска да е кулинарен влог, създава впечатление, че има много еднообразно ежедневие. Вярно, че Копенхаген не е Ню Йорк, но не вярвам чак нищо интересно да не се случва в този град.

Да видим сега Пепе.

# 969
Намирам за изключително интригуваща композицията бански, плажна чанта и запалена свещ. Дали си носи свещи и на плажа? Ако не, защо си носи плажната чанта в банята?

# 970
Хареса ми видеото на Пепе. Не я бях чувала досега да нарича Сиена - Сиси.

София говори много чисто и хубаво.

# 971
Интересно ми е как Мирослава Гюзелева роди планово секцио в деня, след обявяване на национална грипна епидемия.
Секциото не е ли вид планова операция?

# 972
  • Мюнхен
Невероятни бонбони са Сиена и София и изглеждат страхотно обгрижвани. А за кожата на Пепе някой беше изкоментирал, че изглежда захабена - според мен просто й е тънка и има бръчици около очите от постоянната усмивка от уши до уши. Няма много какво да направи по въпроса.

# 973
София има само няколко дни разлика с моят мъник, но говори доста по-добре. На него словоредът му е изцяло преведен от немски и всеки 2-род му е грешен.
Много приятен влог.

# 974
Интересно ми е как Мирослава Гюзелева роди планово секцио в деня, след обявяване на национална грипна епидемия.
Секциото не е ли вид планова операция?

Може да е планирано, може да е спешно. Няма как да отменят ражданията.

Общи условия

Активация на акаунт