Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 220
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 225
Патрик отново се включил в подкрепа на жена си във ФБ. Много грозно впечатление ми правят подобни адвокатщини.

Полина се оплаква, че другата инфлуцка, публично я е злепоставила, била с пакинстански последователи и иронизира колко била известна, а в същото време и тя я е тагнала и прави същото.
И цялото това подсвиркване за фон /което предполагам идва от Патрик/ е изключително просташко.

София като родена в Дания, предполагам е без -ов, т.е. София-Малю Филип Йепсон.
Което си звучи ок.
Но на Сиена ми е претруфено - Сиена-Филипа Филипова Йепсон.

# 226
Наистина много лошо впечатление остава Патрик, ходейки по постовете на жена си като куче пазач.
А и тя пльоснала неговата фамилия,чакай, булка, годежният пръстен не е подпис. Тази забързана изкуствено игра на семейство не я разбирам.

# 227
Обаче и тези от Допелхерц са редки идиоти. "Съжаляваме за грешката, но когато работим с такива професионалисти, трябва да им имаме доверие..." Дрън-дрън, някой го е домързяло да контролира работата на Полина и сега заедно са в л.йната.

Полина няма какво да я коментирам, Барбарела добре я обобщи като проста пелмена.

# 228
Много ми е глуповато и плоско до си изтипосаш с фамилия,която не е твоя.
Дали ще има сватба? Нищо не коментират затова.
Хвана и тя Господ за шлифера сякаш,сакън да не го изпусне.

# 229
  • Варна
Извинете, с 2 изречения, какво е сгафила Полина? Не ми излизат подобни сторита.

# 230
Извинете, с 2 изречения, какво е сгафила Полина? Не ми излизат подобни сторита.
https://www.instagram.com/p/B9RES88DvOW/

И дааааммм...
С две неща мислех, че ще се оправдае Полина, но не ги писах да не и давам идеи. Simple SmileТочно едното беше, че не е българка и другото просто се чудя как не се е сетила - мами мозък, следродилни хормони, недоспиване, знаете как е, момичета.
И за Допелхерц резил, ама ще се сетят първо да изискват проверка на поста.

На Валери влога за Истанбул ми хареса. Повече кадри на града, които не включват чинии, държеше се нормално, нямаше квичене, като цяло беше доста по-зряла от обикновено.
Сладурана е, аз продължавам да и симпатизирам, но трябва да се развие.

В кулинарното шоу с Виктор Ангелов по Нова участва кулинарен блогър. Момичето се казва Соня, но нещо не я откривам, някоя от вас случайно да я е засичала из пространството?

# 231
  • Някъде там
Обсъждаме имената на влогърските деца. Няма лошо. А откъде тръгна вече не помня😆 Дивна и за мен е странно. Амая не ми харесва. Тея и Ая пък съвсем.
Полина мислих,че е по-земна и положителна. Но се оказа злобничка и тя.
Аз мигах на парцали като прочетох поста. Не можех да повярвам.
Реших че има някое ново бебе на хоризонта със странно име,затова говорите за имена.
Мен ме дразни Савина с постоянното натъртване че нейното момче е Даниел с ударение на а, даже в стори се сопваше на някаква жена вместо културно да я поправи как се казва.

# 232
Къде Поля използва фамилията на Патрик? Може само да са подписали - щяха да заминават за Китай, тя разказваше на приятелките си, че пръстенът не е бил изненада, а планиран, може да са искали просто да подпишат, за да им е по-лесно релокирането от административна гледна точка. Щом използва неговата фамилия - може и да имат грандански брак вече

# 233
  • Русе
Споделям за любителите на празни опаковки една нова дама: https://www.youtube.com/watch?v=UJw7gNJZ2Qg
Относно коментарът за мен, да може и да е ,,градивен,, , но и прикрито ироничен и саркастичес, с ,,биха ти се получили влогове за грим и прическа,, , вместо за книги .... Ill Nerd
Трябваше да й отговоря да си търси друга чаша чай от София, че да няма диалект Rolling Eyes Scream

# 234
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Патрик отново се включил в подкрепа на жена си във ФБ. Много грозно впечатление ми правят подобни адвокатщини.

Полина се оплаква, че другата инфлуцка, публично я е злепоставила, била с пакинстански последователи и иронизира колко била известна, а в същото време и тя я е тагнала и прави същото.
И цялото това подсвиркване за фон /което предполагам идва от Патрик/ е изключително просташко.
Този пък какво се обажда като на барабан третата палка? И то без да го пита някои? Полина процент ли му отчита, нещо? Буквално "хем насран, хем засмян" е тяхното.

# 235
Всички са големи пр и маркетингови специалисти, ама като стане напечено, реакциите хич не са на ниво.

Поправям се от одеве, не разбрах, че става въпрос за тази Мария, мислех, че за някакви тролове говори. Тази е жена на известен фотограф, доколкото знам.

Когато им е удобно са едни от нас, когато не, вече са чужденки. И сега какво - ние сме виновни, че не проявяваме разбиране. Доста гадна постъпка. Радостина и Патрик няма какво да се месят. Аз ви казах кое е най-жалкото. Те си мислят, че основният проблем е сбърканият празник, а не неуместната реакция.

# 236
И двете са проблем. Радостина какво е казала? Изпуснала съм.

# 237
Радост е коментирала поста в ИГ:

Не разбрах и аз Полина къде се е писала Аббас?

# 238
Нещо в профила я защитава. Тя, дето по принцип е с рогата напред винаги. Ама нали сме рекламно лице на Топ трендс..
Толкова ехидно коментират и Полина и мъжът й ситуацията, че само показват как не са си взели бележка и гледат от високо. Аз наистина съжалявам за тази й постъпа. Допадаше ми, открояваше се. Ама не може само да знаеш да поучаваш, пък когато объркаш работата, другите да са виновни.

# 239
Тази грешка аз не я оправдавам по никакъв начин, съжалявам..

Общи условия

Активация на акаунт