Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 306
  • 4 122
  •   2
Отговори
# 435
брей, брей.... много интересни профили се навъртяха тука 😁😁

# 436
Поля мн бързо забрави как се кумеше кво ще прави с тоя ПР като го завърши. "Нека не си губим времето"... Ти да видиш заетата тя бизнес дама. Ако не беше с агенция, щеше каналът й да е точно толкова успешен, колкото в първите й клипове. Иначе обожaвала София, столицата на държавата, чийто празник не счита за нужно да помни.
https://youtu.be/Dpnn3vTlAkc

# 437
  • Мюнхен
Поля мн бързо забрави как се кумеше кво ще прави с тоя ПР като го завърши. "Нека не си губим времето"... Ти да видиш заетата тя бизнес дама. Ако не беше с агенция, щеше каналът й да е точно толкова успешен, колкото в първите й клипове. Иначе обожaвала София, столицата на държавата, чийто празник не счита за нужно да помни.
https://youtu.be/Dpnn3vTlAkc

Ама тя е била мноооого хубава и нежна! Сега с тия тъмни вежди и значително по-жълтавата коса малко е предобрила...Язък.

# 438
  • MJF
Тя Полинарията и на мен ми обясни, че няма време за губене Grinning Явно по принцип си е доста заета.

# 439
И аз си пуснах “ляйва” (или нещо сходно ми звучеше от Пепе). Сега се загледах, доста ръкомаха. Много сте наблюдателни 😉 Чувала съм, че хора, които не знаят как да се изразят с думи, ръкомахат. Не ми е правило впечатление да е с беден речник, но може да не се чувства уверена като говори пред аудитория.
Иначе.... вместо награди да раздават, кака ви Ети намаза някоя и друга процедурка - мезотерапия беше едното, дали не и вампирски лифтинг. Оригинална е!

# 440
Йоко остроумничи под снимка на Любо в инстаграм.
Скрит текст:

# 441
Полина е могла да напише просто-“Честит празник “ и нямаше да има драма , но не стига, че не знаеш , ами и нямаш акъл да провериш в гугъл и да се извиниш нормално. Не в следя нито нея, нито защитничките и , но самата драма е доста смешна и досадна.

# 442
Е това ме разсмя 🤣🤣🤣. Горката, да я ужали човек.. Цял ден работи, то са снимки, видеа, прически, шопинг.. 🤣

# 443
  • Някъде там
Йокото, как завижда само. Тя се почуди в каква пошла поза да се щракне ,та дано се подлъже някой да я забележи, но явно не и се е случила случката и сега въздиша...

# 444
Аз тръпна в очакване за участието на Поля в Смени жената 😜

# 445
Изкуство? Галерия с картини? Творчество?
Това е толкова високопарно! При все, че от оригинала до финала има само безбожно количество филтри, които изкривяват нещата до неузнаваемост и се правят от програма.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 00:10 от Breedlove

# 446
На мен, лично, Инстаграма на Йоанна ми докарва главоболие и не възприемам твърде обработените снимки като творби. Тя е достатъчно красива и бонбонеста и без толкова обработка.

# 447
  • София
Йоана Йоко добре че не чете тук. Много са ми смешни като започнат да цитират бг мама, форум, в който никога ама никога не биха влезли.

# 448
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Полинария да се върне в Киев, при гражданските размирици, да инфлуенсва там.

A,много е близо.По-добре в Китай.

Пеева излиза зимата,има едно палто и един брой ботуши,които носи вече 5-6г.Наистина се чудя минималистка от интерес ли е или заради липса на финанси,защото е видно,че всичките си пари дава за кълнове и треволяци.
Няма ли някой свестен мъж да я "биийп" едно хубаво,да й намести чакрите,че току виж се оправила.Много "объркана" жена..

# 449
Милена и Ивана са с най-потресаващ маникюр. Тип орел 🦅
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт