Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 371
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 660
Пепе си е виновна и не трябваше с Ф2 да живеят в България, защото по принцип жените трябва да стоят където са им мъжете.
Освен това трябва да завършат училище само до седми клас и после боси и бременни до печката. Мъжът може даже да ги пошляпва за възпитание и за да си знаят мястото. Rolling Eyes
Според мен при един развод или раздяла човек освен провала на конкретната връзка, преживява и краха на мечтите си, на плановете, на общите цели. Изпитвал си сигурност, създал си семейство, вложил си чувтсва, емоции и надежди в него, нормално е да го изживееш тежко дори и когато чувствата са си отишли. А Пепе не ми изглежда като жена, която е прогонила Филип с метлата.
На второ слушане ми се попромени мнението за видеото. В частта с датските отношения, разводи и връзки малко пресоли манджата, ама от нея друго не очаквам.

# 661
Все видни инфлуенсърки на това събитие на Х&М
Скрит текст:

# 662
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Пепе си е виновна и не трябваше с Ф2 да живеят в България, защото по принцип жените трябва да стоят където са им мъжете. Ф2 просто не беше готов да живее в България и да работи. Не беше сигурен в себе си! Много му стана тъпо как Пепе се развива, а той нищо. Трябваше да си седят в Дания, да изчакат децата да пораснат, Ф2 да се стабилизира финансово и психически , и чак тогава да се местят в България.

Толкова глупости в една публикация не бях чела.Горкичкия Ф2,жена му е виновна,че е мързелив,че не му се учи чужд език,че не желае да се адаптира и да си намери работа.Как пък другите мъже някак успяват,пък само наш парцаланчо от Дания не успя..ама това ще е заради Пепе,наистина.Тя е причина той да не се реализира,а не мързела му.Апропо,нещо смислено да е направил сега,откакто е разведен и обратно в Дания? От лятото е там,не е като да не е минало време.Пак същия парцаланчо,но с друга жена.Не му е виновна нито държавата,нито жената.
Не,че не е сигурен в себе си...мързелив е и дори тук в Бг си живееше айляшката като винаги поставяше личните интереси първо.И ателие за драсканици му уредиха,и децата му гледаха,когато той си беше в Дания и ергенстваше,и Пепе е гледала децата,докато има ангажименти,и парите в семейството Пепе носеше..Поживя си той доволно тук в България.

Тъжно й е на Пепе,че се е спукал розовия й балон,но ако погледне в перспектива и като уреденост в бъдещето,ще си отвори очите,че така е по-добре.За всички страни.

# 663
  • Варна
AuroraC е права. В това видео Антоанета просто прочете заглавието и всъщност нищо ново не каза, освен, че били готови да станат приятели, но това доколкото помня го каза още и в първото видео, когато обяви раздялата, но не е станало точно така, явно. Езика на тялото ѝ говори точно обратното - че е страшно наранена, което е нормално. Нищо не е преодоляла все още, явно се съветва с психолози и се опитва да си самовнуши някои неща, което може би не е зле, не знам. А на нас сега ни сипа разни размисли, неподкрепени от никакви факти и доказателства/ поне някои кратки сторита във времетопо темата да имаше... /. Кухнята била готова, Сиена сядала на гърне, с Ф2 приятели, психолози, юбита, Филяка,... манджа с грозде.

# 664
Отдавна не се бях включвала, чета ви и тамън да пиша и се отказвам.
Драмите с Полина ми бяха толкова все тая. Полина поначало ми е отвратителна и не съм изненадана. Не толкова от грешката, колкото от реакцията и след това.

Снощи гледах Пепе, каза нещо, което ме навежда на мисълта, че Филип е направил нещо, с което тя не е могла да се примири и то преди още да се стигне до фактическия развод. Ако върна лентата назад това ще да е от някъде миналата година март когато казва, че е тръгнала на психилог. Филип изчезна май-юни. Ако са верни и тукашните детективи, че той от февруари се следва с Латината, не се изненадвам да е станала забивката тогава.
Общо взето на Пепе и се спука балона и по скоро страда, че този перфектен свят не е такъв калъвто го описваше.

# 665
Тези български чести наистина са прекалили с цената...

Тази Кристина Янева, която по-напред я бяхте дали /от Варна/, с какво се занимава? Пак попаднах на нейно клипче, сега предполагам си гледа бебенцето, но по принцип работи ли или е редовното жена на мъжа си? Симпатяга е, малко ме натоварва говора и', но е приемливо
По спомен нещо с морска администрация/транспорт, споменавала го е преди във видео, в една фирма работят със съпруга и.

# 666
Ясно, че на всички ни е любопитно да разберем какво е довело до развод, как се е случила новата връзка и т.н., но според мен е напълно нормално и очаквано Пепе да не изпада в такива детайли. Нито пък мисля, че го дължи на абонатите си по някакъв начин. Това са много лични неща и дори човек, който е имал целия си живот на показ има право да запази това за себе си и да не отваря път на клюки.
Надявам се и в бъдеще да запази тази линия и да не се изкуши да трупа популярност посредством този личен момент, но имам подозрение, че може и да не се сдържи.
Както някой вече отбеляза, тя дори малкото което каза, го каза, за да промотира юби.
Колкото до Юби, много са си повярвали и са се надъхали с Филяка как ще правят история, но аз предвиждам скорострелно залязване на проекта, а като гледам са си сложили всички яйца в тази кошница и ще бъде тежко.

# 667
Естествено, че всяка жена малко или много би съчувствала на Пепе след това видео...през колко труден период минава е ясно, но щеше да е по-убедително, ако не гледахме сторитата от лятото по морето, милф закачките,  простотиите с новата компания и безумните клипчета в ТикТок.
Като дойде време за споделяне в канала - сълзи и сополи. Това двуличие и подценяване на аудиторията дразни, а после като споделим това, което сама ни поднася сме злобарки. Не казвам и че трябва да се затвори и да тъжи вкъщи, живота си продължава, но можеше да е по-обрана и премерена.
Да си живеят както знаят с Ф3 и дано й е на късмет, пък иначе като ютуб звезда е просто угаснала.

# 668
Аз имам един въпрос към вас - защо започнахте всъщност да следвате Пепе? Прекарвам доста време в инстаграм, но за нея научих именно от темата / за Елица, Валери и Ивана също/. И да ви кажа не ми е особено вълнуваща - не виждам нищо, което да науча от нея. Фемили гоулс, ама една Пирина ако щете споделя по-интересни неща за майчинството, Ралица Генчева също, а на нея дори не й е майчински профила. По отношение на мода и стил - кръгла нула, та и там не виждам да й е насоката. Ориентирайте ме, защо това е най-популярната бг ютубърка?
И в тази връзка връщам малко темата назад - говорихме си за съдържание, свързано с работа, реализация и т.н. В това отношение Ралица Генчева е споделяла доста интересни неща - кампаниите, които организират, конференции и други. Това имах предвид тогава - разбира се, че никой шеф няма да те остави да се размотаваш с камера на работа, въпроса е, че някои неща могат да се разкажат интересно и полезно, без да се влиза в детайли, в крайна сметка не сме всички в една сфера.

# 669
На мен ми се появи случайно нейно видео. Бях си пуснала Ютуб, докато вършех нещо вкъщи и започна нейния клип. Привлече ми интереса с това, че са решили да се преместят от Дания в България.
Последва една вълна от розови, захаросани видеа, които просто не бяха натоварващи и напрягащи, усмихваше се странно, да, но не е била неприятна за слушане.
София много ми харесва, сега и Сиена, много красиви деца са. В момента със спонсорираните видеа, пренавитото държание, бързото спускане надолу загубих интерес. Никога не съм вярвала на 100% на това, което казва, но беше приятно, в началото ( тогава нямаше и такава вълна от бг мами инфлуенсъри).
Приятелството с Елица също допринесе да я гледам.
След второто раждане вече стана страшно Simple Smile

# 670
На мен Пепе започна да ми излиза в ИГ малко след като се бяха прибрали в БГ.
Симпатично момиче, сладко детенце, мъж чужденец, приятни снимки, (даже си мислех, че работят нещо тук 😁), но до там, не съм я следвала и не бях гледала видеа.
След това, когато забременя със Сиена ми стана интересна, последвах я и съм пускала в ЮТ някои видеа, колкото за фон, без да ѝ обръщам много внимание.
После започна да се обсъжда в темата и вече я гледах по-внимателно, защото и преди съм казвала - тя си е своеобразен биг брадър, само че в по-разширен формат. Щом ѝ е кеф да си продава ляйфстайла и да прави сеир от него, ок. Ние ще гледаме 🍿
Любопитно ми е как се развива този панаир, който поднася на аудиторията.
Каква цена плаща за това, тя си знае.

Полина жестоко е сгрешила с Каляшева, яко я е окепазила. 🤡
Подозирам, че ще последва корекция на това недоразумение и ще стане още по-зле. 😬

# 671
Йоанна, не е вярно, че не си разчитала на помощ от родителите си, защото благодарение на тях беше назначена в една от компаниите, в които работеше преди време. Тоест с връзки. И заплащането ти беше повече от на някои твои колеги, пак благодарение на същото и въпреки, че почти не се вясваше. Също така се знае, че един определен бизнесмен ти е помагал с пари за някои твои малки задължения. Това не е ли помощ от мъж? Не искам да навлизам в повече подробности, за да не стане неприятно и за двете страни, но мразя някой да го играе на по-чист от роса и да заблуждава останалите. Съжалявам, може да си добро момиче наистина и вярвам, че имаш положителни качества, но бъди честна поне пред себе си. А на останалите ще кажа, не вярвайте прекалено много на това, което ви се представя за чиста монета и искреност.

# 672
Имаме нужда от канал ' разобличаване ' в Ютуб, ама като американските

# 673
Гледах видеото на Полина за апартамента и не можах да откъсна очи от съсипаната уста и странно изглеждащите горни зъби. Не я харесвам като прояви, но външно беше хубава жена, нежна ми изглеждаше по снимки. Не съм гледала много нейни клипове, но сега, докато говореше и в движение, просто много е сгрешила с подобренията на устата. Има корекции, които са приятни и добре направени, но явно не и от тази д-р Каляшева.
За информацията във видеото, не ми беше особено интересна, аз имам друг поглед върху живота и предпочитам да изплащам кредит за апартамент, който ме устройва, вместо кредит за кола/бизнеси +немалък наем, в тази конфигурация изразът “да се радваме на младостта си” не го схванах логически, защото пак си вързан към банката и задълженията си вървят. Но явно те са инвеститорски настроени и вярват, че ще имат успех, който да им позволи да си купят апартамент по-нататък. Пък аз съм страхлива и не ми се рискува особено.

# 674
  • MJF
Билоконна е коригирала не само кривият зъб, но и на горните има естетическа намеса.
Вижда се ясно разликата в предните й видеа.

На мен стандартът, който розовата Йоана поддържа, не ми се вижда много самостоятелен. Може и да греша. Не разбрах защо се обяснява колко е самостоятелна, не видях някой да е засегнал тази тема.

Общи условия

Активация на акаунт