Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 402
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 705
Може ли резюме от сторитата на Радост, че не я следвам. Симпатично момиче изглеждаше в началото на първите си видеа...както я описвате сега, не знам, изглежда и на нея й е порастнала работата. С тези коментири към темата, сторита, защити и отговори стават само по-жалки и придават още повече важност на темата, на форума, изобщо личи си колко много ги бърка и им пука, а уж се правят на много над нещата и много извисени.

# 706
В Семейни войни имало въпрос от кой край на България мъж не искал да си вземе жена и един от дадените отговори бил Враца, а Радост явно е врачанка (днес разбрах). Та тя това коментира, прави се на забавна, говори с диалект и накрая завършва с "бг-мами, шегувам се". Това е в съкратен вид, но и удълженият не е по-интересен.
Опит за привличане на внимание. Май даже е успешен.

# 707
Значи е тъпотия....

# 708
От нея човек не може да очаква друго. Красива обвивка, наистина много красива, но гнила, изпълнена със злоба отвътре. Все търси скандали, все нещо се блещи на камерата и размахва пръст. Жалко.

# 709
Скрит текст:
Скрит текст:
Естествено, че всяка жена малко или много би съчувствала на Пепе след това видео...през колко труден период минава е ясно, но щеше да е по-убедително, ако не гледахме сторитата от лятото по морето, милф закачките,  простотиите с новата компания и безумните клипчета в ТикТок.
Като дойде време за споделяне в канала - сълзи и сополи. Това двуличие и подценяване на аудиторията дразни, а после като споделим това, което сама ни поднася сме злобарки. Не казвам и че трябва да се затвори и да тъжи вкъщи, живота си продължава, но можеше да е по-обрана и премерена.
Да си живеят както знаят с Ф3 и дано й е на късмет, пък иначе като ютуб звезда е просто угаснала.

На мен ми се появи случайно нейно видео. Бях си пуснала Ютуб, докато вършех нещо вкъщи и започна нейния клип. Привлече ми интереса с това, че са решили да се преместят от Дания в България.
Последва една вълна от розови, захаросани видеа, които просто не бяха натоварващи и напрягащи, усмихваше се странно, да, но не е била неприятна за слушане.
София много ми харесва, сега и Сиена, много красиви деца са. В момента със спонсорираните видеа, пренавитото държание, бързото спускане надолу загубих интерес. Никога не съм вярвала на 100% на това, което казва, но беше приятно, в началото ( тогава нямаше и такава вълна от бг мами инфлуенсъри).
Приятелството с Елица също допринесе да я гледам.
След второто раждане вече стана страшно Simple Smile

Все едно аз съм ги писала и двете мнения 😂😂😂👌
На няколко пъти засичам, че нещо, което съм тръгнала да пиша вече го има, от теб Joy Премълчавам си, че става съмнително, но сме различни хора, наистина Satisfied

# 710
Не само Полина е сгрешила с хиалурона. Радост пък е прекалила, качил ѝ се е до носа. Аз не я смятам за някаква красавица
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 12:55 от Не се сърди, човече

# 711
Радост е от хората, които в началото ти правят добро впечатление с външен вид, излъчване, усмивка и след кратко  разбираш що за гнила ябълка се крие под повърхността.
В канала си е супер мила и нежна, а в стори размахва пръст и се кара по всякакви теми, често без те изобщо да засягат нея.

Радост, то пък щото е много забавно жена да пие и бие повече от мъжа си, нали ..

# 712
Хареса ми на Полина видеото. Кредити, разходи, зависят от приоритети главно, беше ми интересно да чуя гледната й точка. Говори спокойно и приятно, не си налага мнението, отворена е към въпроси. Допада ми как е подредила дома и съм съгласна, че е много важно да следиш с възможно най-голямата точност приходите и разходите си.

# 713
  • Някъде там
Спешно трябва да се преустанови използването на думата "бетонирам" от инфлуенсъри.

"Бетонирам брускети", сериозно?!

"Запазвам тези рецепти" би свършило чудесна работа.

🙄😐
Недей така, не става въпрос за който и да е инфлуенсър, все пак говорим за гениалната откривателка и създателка...

# 714
  • Light of Zartha
Радостина го раздава голяма родолюбка но вместо да вземе да представи града ни с положителните си качества, тя изпростява абсолютно нарочно. Изтърка се тая тъпотия за Враца но тя не пропуска възможност да покаже какъв "пустиняк" е... Unamused голяма гордост за града, голяяяма...

# 715
Вчера след сторито на Ая мислих, че си отваря фризьорски салон ахаха сега като гледам и това на Пепе съм объркана

# 716
Мисля, че пак ще рекламират нещо, я преси, я сешоари..., залагам на Филипс!😁

# 717
Че затова ли Ая го описва като нещо ужасно вълнуващо /и даже беше го споменала пак преди време/. Или се правят на луди, че да чакат хората и да следят, или наистина смятат някакви дребни неща за изключително важни.. Боже.

# 718
Че затова ли Ая го описва като нещо ужасно вълнуващо /и даже беше го споменала пак преди време/. Или се правят на луди, че да чакат хората и да следят, или наистина смятат някакви дребни неща за изключително важни.. Боже.

Разбира се, че се правят на луди, изкарват го по-вълнуващо отколкото е, за да зарибяват и трупат последователи, за да кликнеш, да отвориш, за да гледаш...

# 719
Като си спомня, че на Валери и Ивана вълнуващото беше, че ги има в брошура на ДМ, ми минава мерака да се вълнувам.

Общи условия

Активация на акаунт