Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 393
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 720
Не съм я гледала Пиринка, но може наистина брускетите ѝ да са като бетон и затова да бетонира рецептата 😂

Тъй като наскоро пак имаше подобни коментари - понякога прическа и коса се припокриват и пак ще пита някой какво ѝ има на косата на Пепе.
Косата си е съвсем нормална като косъм и здравина. Аз не я харесвам, но не за да я хейтя 😁, а защото моята е същата.
Прическата ѝ обаче, много пъти е обсъждано, първо не е за нейния тип косъм, косата ѝ няма обем и дори току-що измита стои сплескана, заради тази дължина.
Също и в салон като я направят, виждаме, че след половин час е провиснала.
Второ, тази дължина не стои добре на фигурата ѝ като цяло, много я захлупва и състарява. С къса коса лицето ѝ грее.

Не знам какво ще рекламират, но да - определено “салонът на Пепе” си е антиреклама. 😁
Аз не съм я виждала да си прави прическа. Или ходи с пусната коса като метла и прилича на онази от Предизвестена смърт🧟♀ или я връзва разчорлена с инфантилна кичозна джуфка. Какво точно ще ми рекламира? Козметика, уред, ластички...? 😂

# 721
Гледах Антонета, какво видях- объркана жена, тръганала с големи очаквания и надежди, с голям розов балон в ръка. Балонът се пукна и вътре очаквано - нищо, само въздух.
Тя е наранената, тя е оставена, оная карикатура Филип и е сложил рога, аз така го усетих.
В частта когато обясняваше колко е тежко да видиш твоя мъж с друг човек, да осъзнаеш че ти вече не си всичко за него, а нищо.
Смятам че е искрена в това видео, смятам че не дължи повече обяснения.
Нв мисля че “лъже” е точната дума за нея, по- скоро си съставя розов филм и наистина и се вярва, че ще стане като в приказките.
Опитва се да се прави на широкоскроена, че е над нещата, но зад усмивката и усетих болка, не го е прежалила датския клошар, тежи и..
Дано успее и наистина да успеят да имат добри отношения, само че това не става, докато единият още обича...

Филяка, той е емоционална патерица, мехлем за наранената и душа, вик- ей, виж ме, Филипе, преживях те!
Домъчня ми за нея. Тя не ми изглежда лоша по душа, не е някъв капацитет или много забавна, малко живее в неин си свят, но не е преднамерено зла. Само към Малък Тошко малко:)
Така я почувствах аз, огорчена и с обрулено самочувствие.

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 13:59 от JACKLIN*

# 722
  • Някъде там
Като си спомня, че на Валери и Ивана вълнуващото беше, че ги има в брошура на ДМ, ми минава мерака да се вълнувам.
За тях и снимките за хелс китчън бяха нещо много интересно и вълнуващо което ни очаква. 😊

# 723
Аз не мисля, че Филип и е сложил рога и затова са се разделили. Мисля, че са се (по)разделили леко и тя още е имала надежди да се съберат, но той си е продължил живота (може би тогава е разбрала и за новата). Така ги усетих аз нещата. И продължавам да мисля, че тя е казала край първа. Тя го и намекна, де. Мисля, че Филип много я е разочаровал. Не знам с какво, но не мисля, че първоначалната раздяла (когато той си замина) е заради изневяра.

# 724
Тя каза, че е имало неща, които тя не е могла да приеме. Намекна го, да. Нещо е станало, или са дълбоки различия в начина на живот, цели, визия за бъдеще и мечти, или е трети човек-какво е те си знаят.
Но със сигурност любов няма вече поне от едната страна, иначе нямаше да се стигне дотам. Мен доста ме е яд за тях, такова симпатично семейство на пръв поглед, а и децата. Все ми е тая каква е Пепе, че не ми е приятна принципно и не я следя, дори ми е мега изкуствена. Но винаги ми става мъчно когато семейство се раздели, а имат и деца. Доста трудно и различно ще е за тях оттук насетне, това е сигурно. Но щом не са един за друг, не се обичат в пъти по-добре е навреме да се разделят, както и стана.

# 725
Нищо ново не каза Антоанет, не съм и очаквала да каже. Да са и живи и здрави децата, и да се грижи за тях.

Йоанна, хубаво е да си сравняваш часовника и да съумееш да разбереш кога е избързал, и кога изостава. Дано да ме разбереш.

# 726
  • Sofia
Присетих се за канала на Богдана. Но когато написах Богдана в YouTube му излиза само музикалният й канал. Погледнах в първата страница, не я видях. Може ли някой да ми даде линк към другия, ако съществува все още?

Исках да споделя, че анкетата горе ми пречи на желанието за четене на темата. Като видя над 100 нови съобщения и като знам колко пъти ще трябва да я превъртя през телефона, изобщо не започвам. Има ли вариант да я скрия за себе си?

# 727
  • Варна
Ама какво изобщо означва бетонирам? 🤔🤔🤔

Спешно трябва да се преустанови използването на думата "бетонирам" от инфлуенсъри.

"Бетонирам брускети", сериозно?!

"Запазвам тези рецепти" би свършило чудесна работа.

🙄😐

# 728
Разглеждах сторитата на Ели от снощи насам, този мистър Бирч има тип ала Крисчън Грей 🤔😁😁 а тя сладка шматка Анастейжа. Само на мен ли ми се струват така 🤷‍♀️ не съм чела книгите, само съм гледала поредицата филми.

# 729
  • Варна
Разглеждах сторитата на Ели от снощи насам, този мистър Бирч има тип ала Крисчън Грей 🤔😁😁 а тя сладка шматка Анастейжа. Само на мен ли ми се струват така 🤷‍♀️ не съм чела книгите, само съм гледала поредицата филми.

Остави това, ами тоалетът й е тотален потрес за мен! За тези, които на са видяли е костюмчето от Коледа в добавка с шалче или нещо от сорта на главата (тип Пепе). Много я харесвам като съдържание и стил, но този път си позволявам да я критикувам. Само чантата на Фурла и обувките ми харесаха. Да не говорим, че горната част й е адски голяма като размер.

# 730
Нарочно търсен ефект според мен. Тя го беше споменавала. Ще му се. Съдейки по костюма, който ѝ беше правил, не го бива особено, просто тати го е сложил там...

# 731
  • Варна
А откъде стана ясно, че фирмата им за костюми е на родителите им? Май не помня да съм го чела/чувала от нея?

# 732
Нарочно търсен ефект според мен. Тя го беше споменавала. Ще му се. Съдейки по костюма, който ѝ беше правил, не го бива особено, просто тати го е сложил там...
Леле, това съм го изпуснала!😁 Майкъл целенасочено се опитва да прилича на мистър Грей, ли?😀😀😀

# 733

Костюмът ѝ от тях е много хубав, какво имаш предвид?

# 734
Не знаех, че Mr. Birch е шивач и собственоръчно е ушил костюм на Елица.. Joy Ех, добре, че талантливите му родители (и те шивачи, ама ги бива) са му оставили фирмичката.
Човече, винаги проявяваш завидно въображение като говориш за Елица Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт