Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 358
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 810
Не мисля, че са сестри. Да не ви излъжа, но мисля, че в един влог каза, че много пъти са ги питали дали са сестри. Всъщност се познават покрай мъжете си, които пък са дуетни половинки.

Ако не се лъжа близначките Алекс и Влади са от ромски произход, самите те са го казвали. Това обяснява и по - тъмния цвят на кожата на Адриана. Хубави са и трите сестри. И аз съм съгласна, че е разсипала устните си. В крайна сметка важно е мъжът и да я харесва и приема с този вид.

# 811
Адриана не ми харесва с големите устни ,светъл гланц и тен ,но иначе е симпатична и визуално ,и като държание.

Казвала е ,че не са сестри с Влади и Алекс.

# 812
Тази с анцунга, долницата и останалото трябва да е от нашия край, от изтока Grinning

# 813
Нашите раздразнителни блогъри и влогъри могат само да се радват, че има една единствена тема в някакъв мамешки форум Joy
Техните англоезични колеги сигурно сън не спят, като знаят, че има guru gossiper и там положението е... интересно и то 24/7 .

# 814
Никаква кръвна връзка нямат Адриана с Алекс и Влади. Близки приятелки са от години.

# 815
Ивана ми се струва доста странна в новото видео. Може да си внушавам, но ми се струва, че говори различно/неестествено, особено в началото.

# 816
На мен ми хареса видеото на Магисан, интересно ми беше да разкаже за едно по-нестандартно раждане.

# 817
Пепе, ако четеш режи косата спешно!

Пепе с късата коса беше толкова сладка и свежа, определено я отваряше повече.

# 818
Не разбирам как ще дадеш толкова пари да си рекламираш бизнеса при инфлуенсър и ще пуснеш клип как прави клек по абсолютно непревилен начин
Скрит текст:
Аз съм голям лаик и нищо не разбирам от спорт, но знам, че има правила за правенето на клек, които ако не се спазват страдат колената. А тя тренира с треньор!

# 819
Рецепта за прецакани колена ^^^^

# 820
Ужасен клек. Но предполагам, че екипчето и джуфката са й били по-важни.

# 821
Ивана ми се струва доста странна в новото видео. Може да си внушавам, но ми се струва, че говори различно/неестествено, особено в началото.
Да, да, дааа!! Забелязах го и аз още на едно от последните и сторита и след това и във видеото.. Странна работа 😂

# 822
Странно, да, дано всичко е наред. Малко все едно по задължение е снимала.

# 823
Важното е да тренираш с фенси очила, другото - голяма работа.

# 824
Върху това, което е стъпила, май няма начин да го направи по - добре клека. А и правилото е да не минава пръстите, така че май е ок.
Друг е въпроса защо е направила комбинация от 2 упражнения. 😜

Общи условия

Активация на акаунт