Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 358
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 750
Гергана ми е крайно неприятна, но я поздравявам ако наистина има намерение да вложи средства в закупуване на собствено жилище. Поне е нещо трайно, за разлика от дрехите. Другото няма да го коментирам, не обичам да говоря много за външният вид на хората.
На Гергана изказванията винаги са много гръмки и категорични и почти винаги - лъжливи. Ще видим какво ще излезе накрая от идеите за закупуване на апартамент, брекити и всичко останало.

# 751
Аз не виждам как Гергана ще си реши проблема със зъбите без брекети. Вижда ми се доста тежък случай, че чак и за 10 месеца, какъв пък да в този нов метод...

# 752
Ако съм на Гергана въобще няма да се обяснявам пред 1000 човека ще си купувам ли апартамент или не. Това е не по-малко лично от развода на Пепе. Като цяло не разбирам драмата с това за какво Гергана си харчи парите. Ясно ми е, че е смешна с изтъкванията и показванията на Гучита и Мучита, но останалото си е нейна работа. Ако мен някой ме пита "що си харчиш парите за това, а не за онова", му е бедна фантазията как ще отговаря. Едната не била длъжна да се обосновава за развода и връзките си, но другата трябва да си каже и да се аргументира защо не иска или иска да си купи жилище. Да бе.

# 753
Йоанна, не е вярно, че не си разчитала на помощ от родителите си, защото благодарение на тях беше назначена в една от компаниите, в които работеше преди време. Тоест с връзки. И заплащането ти беше повече от на някои твои колеги, пак благодарение на същото и въпреки, че почти не се вясваше. Също така се знае, че един определен бизнесмен ти е помагал с пари за някои твои малки задължения. Това не е ли помощ от мъж? Не искам да навлизам в повече подробности, за да не стане неприятно и за двете страни, но мразя някой да го играе на по-чист от роса и да заблуждава останалите. Съжалявам, може да си добро момиче наистина и вярвам, че имаш положителни качества, но бъди честна поне пред себе си. А на останалите ще кажа, не вярвайте прекалено много на това, което ви се представя за чиста монета и искреност.

Това е новина и за мен 😁 До 18 помагах на майка ми в нейната фирма. След това сама съм си кандидатствала по обяви и съм си ходила на интервюта.

Много добре знам за кой “бизнесмен” говориш, който ми бил помагал и кой те излъга, че съм изкарвала повече пари 🤣 Търсих си квартира и майка ми ме свърза с човек, който да ми помогне в намирането. След това той ми се обади, че иска да работя за него, понеже се впечатлил от комуникативните ми умения. Започнах СТАЖ, защото се занимавах с други неща, но смятах, че ще ми е полезно. НЕ СЪМ ТЪРСИЛА ТАБОТА и майка ми никога не е предлагала подобно нещо. Баща ми пък съвсем няма касателство.  Знам, че цялата фирма си мислеше, че съм имала връзка с него, защото не съм глупава и усещам коментарите, отделно че се подценяваха възможностите ми и ми се даваха абсурдни задачи, НО! Връзка с въпросния “бизнесмен” не съм имала и никога не съм получавала намеци, камо ли да ме е докосвал с пръст. 5-6 човека офис, които са развивали някакви теории, няма как да се цитират като факти. Какви интриги са се въртяли не ме интересува. Схемите, които се въртяха във фирмата бяха грозни и неетични, подвеждащи клиента. Затова отидох и обясних защо напускам. Имах сериозен приятел през това време, с когото споделях цялото си време извън фирмата. Да, може би са ме използвали за параван на нечии чужди връзки, но НИКОГА не съм имала никакви отношения с мъж по-възрастен от 8-години от мен. (Между другото бях в офиса от понеделник до петък, стига да не съм на огледи. Като имах изрична уговорка с мениджърката, да отивам с половин час по-късно, за да си върша другата работа. )
Ще разкажа някога тази история и във видео. Като опит, който съм получила от “престижа” да работиш в корпоративна среда.  Доста хора са забъркани, затова няма да има имена, но ти ще разбереш. Wink

Относно самостоятелността ми - изтъкнах го като нещо, което приемам за свой успех. Защото имаше коментар, който гласеше, че съм имала за “постижение” това, че участвам в музикален клип.... затова изредих какво аз смятам за свое постижение. И повярвай ми, абсолютно сама си изкарвам всяка стотинка. Танцовата школа е бизнес с много ниши. Не е само два урока на ден и дотам. А стандарта ми не е много висок, че да не мога да си го покривам. Не си правете заключения на повърхностни наблюдения.

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 18:36 от Yoanna Petrova

# 754
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Сама си кандидатствала за обяви и работа,а пък й трябва бизнесмен(ако не е с пълен джоб пари,не ти върши работа ли?) да си намери квартира.Що,много ти е сложно сама да отидеш до агенция и да си избереш дом,един от стотиците на пазара?
А,и същия този я уредил за СТАЖ,и явно толкова е ходила..но пък има лист хартия,че е работила и стажувала.Ей така формално..и не,въобще не е помощ,въобще не са връзки,въобще не са шуробаджинащини.
Няма нужда от видеа,ще мажеш и ти на поразия май май.

# 755
Какво си правите, момичетаа? Чакате ли с нетърпение новото ни видео?

Е, малко ще закъснеем малко, но хубавите работи стават бавно. В момента провеждам кратък курс с Филяка по актьорско майсторство, че е малко дървен, милият. Ама няма да се отказвам, продължаваме напред.

Искам да попитам Edna.bg от трибуната на Бгмама - как смеете да не сложите най-известната влЬОгарка в този списък?!  Triumph

# 756
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много интересен акаунт Laughing

# 757
Сама си кандидатствала за обяви и работа,а пък й трябва бизнесмен(ако не е с пълен джоб пари,не ти върши работа ли?) да си намери квартира.Що,много ти е сложно сама да отидеш до агенция и да си избереш дом,един от стотиците на пазара?
А,и същия този я уредил за СТАЖ,и явно толкова е ходила..но пък има лист хартия,че е работила и стажувала.Ей така формално..и не,въобще не е помощ,въобще не са връзки,въобще не са шуробаджинащини.
Няма нужда от видеа,ще мажеш и ти на поразия май май.

🤦🏼♀ “Бизнесменът” е строител, собственик на имоти, чиито клиенти отдават под наем. Майка ми работеше с него и му изпращаше клиенти. Затова през него щях да си наемам квартира... стажът беше в сферата, в която съм работила и имам опит - ИМОТИ. Две и две....

И не, работила съм на 7 различни места, едно от тях беше паралелно с този стаж, който не беше по моя молба и кандидатура, както вече казах.... мислиш, че всичките са бизнсмени ли?

Извинявам се на всички дами, чието мнение дълбоко ценя, но не мога да стоя и да поемам повече от токсичните коментари на някои съфорумки, които се чудят как да си направят интересно на чужд гръб или да се изтъкнат. Теориите не са факти. Затова и не се разказват като такива. А такива огромни клевети, засягащи честта и достойнството ми, си имат мястото, където могат да се решат и да се разбере кой е крив и кой прав. Simple Smile

Затова оттук нататък липсата на отговор от моя страна ще е поради факта, че нямам намерение да чета такива измислици и нападки. Като имам правно решение по въпроса, ще го докажа.

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 18:55 от Yoanna Petrova

# 758
Попеднах на една много приятна дама тази сутрин и ѝ изгледах няколко видеа.

Изключително много се впечатлявам когато някой говори за козметика и не разпространява дезинформация що се отнася да състава. Ако следите и други такива малки канали или личностни в Инстаграм ще се радвам да споделите.

Скрит текст:
httpss://www.youtube.com/channel/UC6H1LklHco8fjrx2baymkSQ

# 759
Абе девойки каква любов, каква обич между Пепе и Ф2? Била го обичала, била наранена...
Зарязана от предишния Филип, се лепнала на 1я, който й се е усмихнал. Направили без да искат С1 на първия месец и щат не щат се събрали. Вероятно му е скроила номер, за да го върне в БГ със С2, и да продължи сериала с българо-датската им УТ любов.
Пепе е наранена единствено от пукането на балона.
Обича децата си, но според мен никога не е обичала баща им.
На мен ми изглежда на типа жени, които търсят мъж, който да им служи за етикет. Тея жени не умеят да обичат.

# 760
Горкия Филип - прецакан от тази никаквица. 😭😭😭
Е сега вече пуснах сълза. 😜 😂 😂 😂 😂
П. П. И на мен Пепе не ми харесва с тази прическа.

# 761
Пепе, ако четеш режи косата спешно!

# 762
Диди, не защитавам Филип, защото го видяхме какъв е.
Но сякаш се забрави истинската история на Пепе с поредното видео, в което играе ролята на многострадалната Геновева.

# 763
Йоана, колкото повече се обясняваш, толкова повече "чаршафите" излизат наяве.. 🤭

# 764
Какво си правите, момичетаа? Чакате ли с нетърпение новото ни видео?

Е, малко ще закъснеем малко, но хубавите работи стават бавно. В момента провеждам кратък курс с Филяка по актьорско майсторство, че е малко дървен, милият. Ама няма да се отказвам, продължаваме напред.

Искам да попитам Edna.bg от трибуната на Бгмама - как смеете да не сложите най-известната влЬОгарка в този списък?!  Triumph

Здрасти, Филети. Малко се римуваш с друго, но ще се въздържа. Simple Smile
Курс за актьор, малко и на фризьор.. все на добре ще е.
Peace, mammy ✌️😂😂

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 19:24 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт