Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 132
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 065
Писах на Ивана да отиде на лекар или диетолог че с тея заместители и 100вида добавки в смутито не е Ок. Казвам го съвсем добраномерено, защото майка ми е с Хашимото и знам как се храни без да слага хиляда добавки и някви измислени заместители като веган луканка WTF Grinning

# 1 066
  • София
Прочетох сторито на Полина с коментара на Захир. Зарекох се никога да не пиша на тази жена, даже ще я от следвам. Толкова мразя някой да изкривява думите! Имали смели мечти, айде бе, защото другите хора нямат. Но да за едни смелите мечти са собствено жилище, а за други брънч всяка неделя!

# 1 067
Или пък соеви продукти, които са толкова вредни в случая,  и няма гена на китайците, но откъде да се сети тя..
Откакто напусна мечтаната работа и не е същата,  преди как беше по- в час, уж нямаше достатъчно време за събития, но събитията последните 2-3 години рязко намаляха, ако забелязвате, преди имале интересни неща, че и в чужбина ходиха някои, сега е едно монотонно и не си влагат парите вече в такъв тип събития. Не влагат в такова ухажване на унфлуцките, които така или иначе ще споменат продукт, само ако им е платено за това.
Ивана за първи път ме разочарова, когато показа как си слага вещите в гардероба, набута всякакви обувки едни в други,  при дрехите си, е тогава бях в шок Simple Smile

# 1 068
Може ли някой да направи скрийн шот от сторито на Полина, аз не го откривам....

# 1 069
Идвам от новото видео на Ели: много ми хареса визуално!
Скрит текст:
Аз я следя отскоро, покрай вас, така че не знам дали вече е показвала тези рецепти и дали се повтаря.

В началото и мен ме подразни войсоувърът, но докато стигна до червената леща, така се бях загледала, че вече не обръщах внимание.

Много ми харесват и съдовете за храна, които използва. Даже се замислих, че би ми било интересно да си покаже чиниите и купите Grinning
Изгледай по-старите ѝ видеа, там си е показвала всичко и по няколко пъти.
Даже и гола в банята, но умело прикрита Satisfied

Ивана има нужда от сериозна почивка от така натоварената ѝ работа. Толкова осезаемо е отегчена, че ме натоварва през екрана.
И кога ще спре да слага тази кофти шапка. Ако по принцип напомня на Гринч, то с нея е като баба Яга.

Гледах Елица и Пепе- скука и при тях.

# 1 070
  • Варна
На мен видеото на Пепе ми допадна, но пак не ми хареса, че или споделя някакви неща постфактум или само нахвърля - например за мебелите за детската стая. И "отивам да се видя с Филяка" ми прозвуча супер странно..

# 1 071
А какво работи мъжа на Полина "Богаташа" ,който живее под наем и тегли 15 000 кредит за кола?

# 1 072
А какво работи мъжа на Полина "Богаташа" ,който живее под наем и тегли 15 000 кредит за кола?

Скрит текст:
General Manager at Talante International Trade CO.,LTD
Jinhua City, Zhejiang, China

# 1 073

Скрит текст:
General Manager at Talante International Trade CO.,LTD
Jinhua City, Zhejiang, China

Голяма ли е тази фирма , с какво се занимава. То е много обширно. Например е Бг може да имаш ЕОД и да си мениджър да имаш един служител.  Може и 500 служителя да имаш и все си мениджър.

# 1 074
Гледах влога на Пепе, заради малките, беше ...ок, спрях го в средата някъде, малко ми беше скучна даже.

Тя има ли видео от последните месеци, което да НЕ е някаква реклама? Изключвам влогове, в които обикновено също има я рекламни продукти, я ПР пратки.

Преди някакви дни(май около видеото за развода беше) се върнах в инстаграма ѝ и видях, че показва пр пратки в стори, а преди май не го е правила по този начин или просто аз не помня добре?

# 1 075
Помните ли Даниела Арабаджиева? Беше писала и тук преди време. Завърнала се, изглежда доста променена - https://www.youtube.com/watch?v=tBLJ_UXCq7A

# 1 076
15 000 даже не е толкова много, ако говорим за нова кола, някои дърти таралясници държат такава цена 😀
Богаташ Патрик не знам дали е, но определено не е като да нямат пари.
И мен, като Welt, Полина ме подразни при смяната на жилището. Каза, че старото било "много малко" (~80 квадрата беше) и си държали само сезонните дрехи в него. 👀 Другите са някъде на склад, явно.

# 1 077
15 000 даже не е толкова много, ако говорим за нова кола, някои дърти таралясници държат такава цена 😀
Богаташ Патрик не знам дали е, но определено не е като да нямат пари.
И мен, като Welt, Полина ме подразни при смяната на жилището. Каза, че старото било "много малко" (~80 квадрата беше) и си държали само сезонните дрехи в него. 👀 Другите са някъде на склад, явно.

Мили те, ако апаратамента не е над 120кв м няма да се местят тцтцтц какви хора има с какви претенции все едно е живяла в палат,ама преди Патрик живееше в една стая под наем 10г.

# 1 078
Да, това имах впредвид,  като казвам богат в кавички.15 000 не е като 150 000 , а очевидно те и 15 000 са нямали за кола и са теглили заем. Е  що за богатаж да няма 15 000.  А  това за 80 кв.действително ако е ново строителство ще е около 62, 63 а повечето нямат и мази и килер и и тавански стаи, така , че разбирам я. Но като цяло на Полина работата е " гола, че голяма".Явно иска да представя някакъв висок стандарт, макар и на кредит.

# 1 079
  • Стара Загора
Помните ли Даниела Арабаджиева? Беше писала и тук преди време. Завърнала се, изглежда доста променена - https://www.youtube.com/watch?v=tBLJ_UXCq7A
Тя вече няколко пъти се завръща май.

Общи условия

Активация на акаунт