Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 169
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 095
Точно така, споделено е коментар под видеото.

# 1 096
Отговорът на Полина си е баш ехиден.
Тя уж пита какво мислят хората по темата, хем като й дадат отговор, който не й харесва пльоска някакви заядливи коментари и отново задава същите въпроси. Wtf!?
Добре, че не я следя тази мома.Много дразнеща. Рускиня ли е, не ми я хвали. Отдавна всички рускини, украинки, подобни са намирали начини да командорят в семействата си. Нещо като национална черта е явно.

# 1 097
Захир не каза ли, че това е бил коментар под видеото, не лично съобщение? 🤔
Да, права си, объркала съм се и сега намерих коментара на Захир в Ютюб.
Между другото в нейния коментар тя никъде не споменава за въпросните "готови пари". Те са си интерпретация на Полина.
Цитат
Браво! ❤ Щом си взела от строител, значи си имала помощ или спестявания за ремонт и обзавеждане. Simple Smile
В сторито обаче е написано "... ако също като дамата по-горе имахме отнякъде готови пари". Не знам у вас каква асоциация буди изразът "отнякъде готови пари". Да спестиш пари не е по-малко постижение от това сценария да е "самостоятелно реализиране на смели мечти" и със сигурност е по-голямо от това да теглиш 15 хиляди за кола, ама щом е на чужд гръб се казва отнякъде, пък като е на Полинин е самостоятелно. Браво, много достойно.

# 1 098
Добронамерени коментари от Полина не съм виждала досега, изтипосва самп с нещо с цел да се заяде след това. Занимавам се с нещо в тази област и мога да кажа, че повечето хора, теглещи кредит нямат и стотинка преди това. Или се тегли по-голям кредит, който да покрие апартамента и пари за ремонт /там вече според данъчната оценка и едни 5-10-15к се вписват за ремонт и обзавеждане/, или се тегли ипотечен за апартамента и един минимален потребителски за ремонт и обзавеждане. На Полина глупостите са нелепи, ако имаш един хубав доход от двама човека, защо ще наливаш от пусто в празно в апартамент с такъв висок наем. Само и единствено нормална причина е, че не знаеш къде искаш да живееш и не си се установил. /но това не го прочетох от ПолЕто като причина/. Не ми се навлиза в спор, но повечето кредитоискатели изплащат на месец 500-600лв /а тя ей така 1000лв/ и реално винаги може след някоя година да си продадат апартамента, да си покрият остатъка от кредита и така парите им няма да са отишли на вятъра.
 Поля да си мълчи и да си гледа шампоанчетата.
Крайно неприятно същество.

# 1 099
Много ми е интересно това. С какво право Полината ще дава съвети за финанси, при положение, че ако нямаше старта, който имаше, щеше да може да се издържа "сама" таратанци. Не мисля, че когато и да било е разчитала на себе си. Това е толкова нагло и безугледно същество. Дори не знам как стана толкова популярна, каналът й беше тотално загинал, когато го обслужване сама. Кога тези вчерашния пикли, които не биха могли да изкарат и година на сериозна работа, ако не бяха красиви и побутнати от семейства и т. н., се взеха толкова на сериозно? Ще я питам Валерито, Ивана, Полина, Малина, Гана и уатевър дали ако зависеше наистина от техните качества, а не на късмета им, щяха да си позволяват да размахва пръст с рокли по 2 бона и някви бъркочи, които прасетата няма да ядат, само заради голото превземане. Като гледам колко са нагли, неграмотни и лишени от всякакви смислени интереси и цели, щяха да са бизнес дами с китайските боклуци от Алито на сън само. Най-потресаващото е, че някви психари им вярват, че това е Lifegoal.

# 1 100
Е, рекламира и някакъв брокер приятел,който висеше в стаята на детето й. Аз нещо не схващам идеята на това гостите ти да седят в обособената детска стая, котката и тя там...и не ме разбирайте погрешно, две домашни кучета имам,но не си делят пространството с детето...отследвах я след гафа с 3ти март.
За кредитите сте казали вече, съгласна съм с вас.

# 1 101
Полина е винаги ми е изглеждала ехидна и високомерна, и ми звучи фалшиво добронамерена и фалшиво заинтересована, както всички вльогерки, всъщност.

# 1 102
Коментарът и на мен ми звучи ехиден, не знам. Едно е да „се въртят” пари, друго е да влизаш от кредит в кредит. Много трудно така може да имаш реални спестявания, след като непрекъснато нещо дължиш, колкото и да е малко. Да не говорим, ако случайно нещо не потръгне, доходът не е сигурен и става още по-сложно. Малко fake it till you make it ми е този начин на живот. Без значение за кого става въпрос. Скъпи дрехи, козметика, неоправдано скъп наем, брънчове и т.н., пък в същото време постоянни дългове.

# 1 103
Полина и Антоанета докато ги похвали човек и се дънят с нещо, направо си е закономерност това поведение.
Бамбина много удобно се покри при честитката на Съединението, сега бърза да навакса със защитата.

# 1 104
Чакайте да ви инфлуенсна със супата на Гера :
Скрит текст:
Не знам, вие така ли слагате направо замразения грах, с леда? После не може да го разбърка.

Скрит текст:
Може да ви се стори гадно, но вчера по повод на коментарите, че не могат да открият нулевия пациент за коронавируса и се сетих точно за нея как я коментирахме тогава...

# 1 105
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Гледах влога на Пепе, заради малките, беше ...ок, спрях го в средата някъде, малко ми беше скучна даже.

Не малко,ами доста.Ако знаех,че този 17 минутен седмичен влог ще включва 10 минути реклама на козметика,нямаше да си правя труда.Не си губете време в гледане на празни приказки.
А въпросната марка са такива боклуци,от това,което съм изпробвала,че колкото и да ми ги хвали,не бих си купила нищо от тях.
"Всички ме питате защо сияя..." Как пък все тях питат Laughing Смешки. "Изглеждам свежа...",напротив Пепе,преди години изглеждаше свежа,младежка,лъчезарна,сега нито прическата ти отива,нито в лице си свежа.Сякаш изведнъж погрозня,тази жена.Не мислите ли?

Изгледах и видеото на Галя за покупките от евтиния магазин..тази жена е уникална,винаги купува парцали,обаче облечени на нея дрехите изглеждат съвсем по друг начин..не знам как го прави.От пазаруването иначе харесах само бялата рокля,която носеше и маратонките.Апропо,загледах се вчера в лицето й - определено поддържана жена,която по цял ден се занимава със себе си и личните интереси.

# 1 106
Чакайте да ви инфлуенсна със супата на Гера :
Скрит текст:
Не знам, вие така ли слагате направо замразения грах, с леда? После не може да го разбърка.

Скрит текст:
Може да ви се стори гадно, но вчера по повод на коментарите, че не могат да открият нулевия пациент за коронавируса и се сетих точно за нея как я коментирахме тогава...

Това прилича на изцяло замразена смес от пакетче.

# 1 107
Бамбина и Полина един и същ човека ли са?! Чак пък за всяко нещо да влиза да я защитава и да следи всеки разговор за нея..?

# 1 108
  • Wonderland
Миа Марио Гюзелева??? Как може да сложат такова име на детето?
Първото име е толкова зле за българските ширини. Марио в този си вид е като второ лично име, а не като бащино. За бащино би било Мариова. И Гюзелева за капак.

Хайде стига, сега, чудим се вече за какво да се хванем. Grinning
Първото име наистина не е ОК, ама "Марио" е около 200 пъти по-добре от "Мариова". Познавам две момичета с бащи Мариовци и двете са "... Марио ...".
И аз съм с нетипично бащино (баба ми е гъркиня) и просто някои имена звучат напълно неадекватно с това "-ова" накрая. Simple Smile

P.S. не съм виждала тук много да говорите за Маги Сан, явно ѝ е минала модата, но снощи попаднах на видеото от раждането ѝ и ми се стори доста адекватна, особено в сравнение с масата инфлуенсърки тук. И бях леко шокирана, че инфлуенсър е избрал да ражда в държавна болница, не съм бг-мама още, но не е ли модерно да си по частните клиники?!

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 15:55 от Rapunzzell

# 1 109
"Всички ме питате защо сияя..." Как пък все тях питат Laughing Смешки. "Изглеждам свежа...",напротив Пепе,преди години изглеждаше свежа,младежка,лъчезарна,сега нито прическата ти отива,нито в лице си свежа.Сякаш изведнъж погрозня,тази жена.Не мислите ли?
Не искам да я обиждам на външен вид, обаче определено не смятам, че сияе. Кожата и има доста уморен и повяхнал вид от известно време. Че и я били питали...
Прав беше Цуро:
"Всички ме питат..."
"Никой не те пита."

Общи условия

Активация на акаунт