Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 132
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 110
Съгласна съм, че Пепе вече няма този свеж, "сияен" вид от преди година. Но на фона на това, което и се случи, не се учудвам. Сякаш се състари преждевременно.
Много ми допадна реалистичния фон, на който обясняваше за кремчетата. Личеше си, че не се е старала въобще. Ама когато се нанесе в ремонтирания апартамент, пак ще се върне към розовото и замина тая непринуденост.😀

# 1 111
Соята и за здрави хора не е полезна.

Това не е вярно и няма научни изследвания, които да го твърдят. Не знам от къде идва масовата дезинформация колко е вредна соята в българския интернет, ама е много далече от истината. И тъй като обичаме да говорим с анекдоти, аз редовно консумирам соеви продукти и нищо си ми няма.

А дискутирането на диетата и здравословното състояние в случая на Инава е проява на доста лош вкус, щото ама наистина, едно такова не е ваша работа при кой лекар ходи и какво ѝ е позволено да консумира.

# 1 112
  • Някъде там
Съгласна съм, че Пепе вече няма този свеж, "сияен" вид от преди година. Но на фона на това, което и се случи, не се учудвам. Сякаш се състари преждевременно.
Много ми допадна реалистичния фон, на който обясняваше за кремчетата. Личеше си, че не се е старала въобще. Ама когато се нанесе в ремонтирания апартамент, пак ще се върне към розовото и замина тая непринуденост.😀
Еее как бе, индустриален под  сиво и бяло бялоо.  Няма го вече розофкото..😉

# 1 113
P.S. не съм виждала тук много да говорите за Маги Сан, явно ѝ е минала модата, но снощи попаднах на видеото от раждането ѝ и ми се стори доста адекватна, особено в сравнение с масата инфлуенсърки тук. И бях леко шокирана, че инфлуенсър е избрал да ражда в държавна болница, не съм бг-мама още, но не е ли модерно да си по частните клиники?!

Не съм гледала клипа все още, но не намирам за учудващ избора ѝ. По държавните болници има добри лекари и предполагам са си избрали екип.

# 1 114
15 000 даже не е толкова много, ако говорим за нова кола, някои дърти таралясници държат такава цена 😀
Богаташ Патрик не знам дали е, но определено не е като да нямат пари.
И мен, като Welt, Полина ме подразни при смяната на жилището. Каза, че старото било "много малко" (~80 квадрата беше) и си държали само сезонните дрехи в него. 👀 Другите са някъде на склад, явно.
И каква ще е тази чисто нова кола за 15000 лв... 🤔

# 1 115
  • София
Соята и за здрави хора не е полезна.

Това не е вярно и няма научни изследвания, които да го твърдят. Не знам от къде идва масовата дезинформация колко е вредна соята в българския интернет, ама е много далече от истината. И тъй като обичаме да говорим с анекдоти, аз редовно консумирам соеви продукти и нищо си ми няма.

А дискутирането на диетата и здравословното състояние в случая на Инава е проява на доста лош вкус, щото ама наистина, едно такова не е ваша работа при кой лекар ходи и какво ѝ е позволено да коментира.
Изрязан постът не е коректен. В поста съм писала на няколко места, че според мен е еди си как и това е моето мнение. Лекарите имат разнопосочни мнения по въпроса и в случая говоря за едно и също заболяване и консултиране с 6 лекари, някои не отричат соята при Хашимото, други я. Както тя коментира, че има това заболяване и яде тези неща, така аз имам правото да кажа, че според мен не е ок и като живеещ с това заболяване не смятам за добро това, което показва. Всеки си решава за него си, аз не я упреквам, показвам и другата позиция и че ако има и други момичета с това заболяване тук, да се консултират първо, а да не се инфлуенсват направо.

И впрочем не я упреквам, че го показва, тя така се храни, показва си го във влоговете. Аз имам друго мнение, споделям, а който, както иска да се храни.

# 1 116
Може да се купи Дачия, например, за 15 бона, чисто нова. Сто процента има и други марки, ама не мога да ги назова на прима виста.

# 1 117
15 000 даже не е толкова много, ако говорим за нова кола, някои дърти таралясници държат такава цена 😀
Богаташ Патрик не знам дали е, но определено не е като да нямат пари.
И мен, като Welt, Полина ме подразни при смяната на жилището. Каза, че старото било "много малко" (~80 квадрата беше) и си държали само сезонните дрехи в него. 👀 Другите са някъде на склад, явно.
И каква ще е тази чисто нова кола за 15000 лв... 🤔
Чисто нова - грънци. Ако има чисто нова кола за тези пари съм склонна да купя и аз. В интерес на истината , от форума разбрах , че е чисто нова.Не знам тя как се е изказала, може да е било " нова кола" в смисъл за тях е нова. Незнам, обаче не ми е приятна да я пускам пак за да видя как се изказа.

# 1 118
Току що бях инфлуенсната и в момента даже ми е много хубаво, така че споделям веднага! 😉

Ралица Генчева е пуснала видео за масаж на лице, тип лимфен дренаж. Гледах го на 1,25 бързина. Идеята е тя показва движения и обяснява, а ние правим паралелно с нея.

Еми, супер беше! Полезно, моментално ме накара да действам и най-вероятно ще го пусна пак това видео, за да запомня всички движения.

Момичета, ако сте изморени следобедно, ето: https://youtu.be/nSEGdzaOt0g

Само мийте ръцете преди това!

P.S. Има неща, които не харесвам при Ралица, но в случая за мен е важна ползата, която извлякох от видеото, затова не искам да коментирам нищо друго.

# 1 119
Ще се включа, за да обясня какво ме подразни.

Писах коментар под видеото на Полина, което предполага някаква дискусия- примерно, тя ще напише ехидния си коментар, аз ще имам възможност да и отговоря, както направих на  лично съобщение и така смятам, нещата ще са по-ясни. Обаче сложено на стори, само с нейните невярни разсъждения.. не ми се стори честно. Aз лично усетих ехидност, защото поне по това, което беше написала излиза" Да бе да, то лесно така като нея (демек мен) да си имаш заделени пари и да даваш акъл колко е лесно". Обърнала съм се към нея учтиво, защото като цяло не ме е подразнила с кой знае какво, смятам че тонът ми беше ок и желанието ми беше единствено да споделя личния си опит по тема, която ми е близка. Ще ви кажа и на вас това, което и написах и на нея на лично съобщение след това, а именно, че всичко в това жилище, в т.ч и матрака е купувано на изплащане. Нямала съм заделени пари, правено е малко по малко. На заплата съм, тогава живеех с едно момче, с него сме правили всичко заедно, като впоследствие се разделихме, аз му изплатих неговата част от апартамента и съответно в момента изплащам ипотечен кредит сама. Но тя продължи да ми обяснява, цитирам "В София да живееш под наем и без заделени пари да се преместиш в буквално гол, на замаска ( закупен от строителя апартамент) граничи със сюрреализъм". Което реално много ме издразни, защото тя директно поставя под съмнение думите ми и само дето не ми обяснява, че лъжа Simple Smile Реших повече да не се разправям с нея, така или иначе, смисъл няма, но ми остана горчивият вкус от комуникацията с такива влогър/могърки призоваващи към споделяне, обсъждане, обмени на съвети и в момента, в който нещо не им изнася или пък не са съгласни, цялата розовост изчезва. Мерси ама не ми носи нищо положително това.

# 1 120
Цитат
Всеки си решава за него си, аз не я упреквам, показвам и другата позиция и че ако има и други момичета с това заболяване тук, да се консултират първо, а да не се инфлуенсват направо.

И впрочем не я упреквам, че го показва, тя така се храни, показва си го във влоговете. Аз имам друго мнение, споделям, а който, както иска да се храни.
Както съм казвала и преди, аз също съм с Хашимото (и също не ям месо) и Ивана определено никога не би ме инфлуенснала с начина си на хранене. Според мен прави много грешни избори и без да има реална причина за някои ограничения.

# 1 121
А мен пък много ме разсмя Боби с опитите да си направи целувки! 😁 Идеята да ги изпече на скарата в/у хартия за печене направо ме разби! Ама не се отказа момчето и опита втори път! 😀

# 1 122
Соята е спорен продукт. Това че един човек се чувства окей консумирайки соя редовно, не я прави по-полезна. Аз също обичам соево мляко, но ако консумирам повече от литър на седмица не ми се отразява добре. Соята е зърнено-бобова култура и образува газове. Ако трябва да живея на соя, ще ходя вечно подута.

Щом Ивана снима как се храни, не виждам нищо лошо в това хората да коментират диетата ѝ. Ако не иска да се коментира, да не снима.

# 1 123
Ако е нова кола - 15к вероятно е първоначалната вноска, след това месечни вноски, всяка година каско, го, данък, накрая дължат остатъчна сума плюс разходи по прехвърлянето върху оценката.

Сега, личното ми мнение е, че да тръгнеш да купуваш нова кола и да нямаш поне първоначалната сума, не е ок. Става така, че имаш кредит и лизинг, т.е. две вноски. Реклама, реклама, ама едва ли са й платили 15 хиляди.

Не знам дали й е такъв случая, коментирам по принцип.

# 1 124
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз не знам доколко соята е хубава или вредна,но се смята за GMO храна(заедно с царевицата държат челни класации на генно-модифицираите храни в Щатите) и може би това е причината хората да твърдят,че соята е опасна.То и научно май не е доказано,че ГМО храните са вредни...
Хапвам от време на време,вегетарианка съм,а веганските храни на пазара са основно произведени на база соев протеин.Сега навлязоха нови продукти на база pea protein(пак от бобовите),които аз предпочитам като вкус.

Полина е една надувка,която дължи всички на другите.Направо им се чудя на ума откъде това его и самочувствие,когато без хората около тях,те са едно голямо нищо.Какво е постигнала тя,сама с лични качества,труд и мотивираност?..Ако не бяха този и онзи щеше да си работи в кол центъра за 1500 лв и никой нямаше да я знае коя е.

Общи условия

Активация на акаунт