Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 169
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 335
Аз съм потресена слабо казано... Седят и плюят хората, пишещи в този форум, но тайно го следят и се молят за одобрение и слава.
Копнали от някъде някоя сентенция на английски и леле мале виж ме мен...
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 1 336
Пък Любомир Жечев каза, че Азис му дължи 1500 лева... Ю уонт бълийф дъ драма... Дано да не са за любов, че ще се разлее чая.

# 1 337
И от кога да имаш 2000/3000 последователи те прави б/влогър.... За един прЕател питам 😂😂😂😂😂

# 1 338
Кофти ми стана, че по този начин пише Мария за форума, отследвах я. Писала съм си с нея преди, защото исках да науча повече за някои zero waste неща, като беше отзивчива в съобщенията и все едно говорех с приятелка, но човек трябва да си мери приказките щом има желание да бъде “известен”. Ще кажеш, че сега тя няма да си обсъжда с приятелките какво е прочела за себе си тук - също ще клюкари. Няма да пиша повече за нея, не заслужава. И вие не трябва да отдавате важност, Кактусче много добре е казала всичко още в първия пост, напълно съм съгласна с нея. Simple Smile

# 1 339
  • Някъде там
ако имаше класация за най-жалък прохождащ инфлуенсър -> сигурно щеше тази + Пириня да са на върха
Аааа не. Категорично не може да се поставя създателка и откривателка с някаква "по осъзната" в една класация.
Тази няма как да я стигне.

А онази която казваше че щом влезела тук и се разболявала от рак, помните ли я ?

# 1 340
Погледнах тази roseнещоситам и не разбрах от едното стори защо във форума не знаем как да използваме интернет. Стана ми интересно какво е имала в предвит и реших да е питам - Защо да не знаем?   Просто попитах, нито съм отправила хейт към нея, нито нищо. Сега реших да проверя дали ми е отговорила... еми блокирала ме е Laughing Смешна работа!

# 1 341
А онази която казваше че щом влезела тук и се разболявала от рак, помните ли я ?
Тази не, но си спомням една, която твърдеше, че сме пожелали на нечия баба да умре от рак.

# 1 342
Аз все още не разбирам коя точно е тая и на кого е известна, освен на майка си и баща си? И тя ли като Сладкиша иска да я забележат големите каки? Получи ли и се вече? Нараснаха ли абонатите, пратиха ли и пр пратки?

# 1 343
ако имаше класация за най-жалък прохождащ инфлуенсър -> сигурно щеше тази + Пириня да са на върха
Аааа не. Категорично не може да се поставя създателка и откривателка с някаква "по осъзната" в една класация.
Тази няма как да я стигне.

Никой не я помни, разбира се.
Но ѝ пожелавам никога да не разбира какво е наистина да заболееш от рак. Тогава тъпите ѝ сравнения ще ѝ се видят наистина ТЪПИ

# 1 344
А някой разбра ли защо не знаем как да си служим с интернет и компютри?

# 1 345
Това фенката на Щолена ли беше?

# 1 346
  • Някъде там
Беше тази която  тагна Милена, Сладкиша и още няколко в сторито си, като го започна с това, че знае че не е трябвало да влиза тук, защото знаела, че влезеш ли един път  се разболяваш от пет вида рак...От нея и сладкиша беше видяла и се тръшкаше че ще спира да прави клипове.

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 20:42 от daviz

# 1 347

Сигурна съм, че и тя не знае защо го е казала.... Явно ни следи.... еми хайде тогава, да се обоснове тук, че ние необразованите душици.... сме в неведение😂😂😂

# 1 348
Момичета, оставям линк към новото видео на Деси!😊🌞🌷
https://youtu.be/sdDL4Bkp_lo

Благодаря ти. Първият Бг ютюбър/ влогър, когото последвах. Сега ще гледам и предишните й видеа.Heart

# 1 349
Подозирам, че се опитва да каже, че сме технически неграмотни и само заради това не успяваме да оценим невероятно ѝ творчество и инфлуенсърската “професия” като цяло.
Не ги разбираме тея неща просто.. Не знам как смеем да коментираме въобще.

Общи условия

Активация на акаунт