Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 246
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 515
Амиии, май супата е от инфлуенци за шарани...

# 1 516
Е, то беше ясно това със супата. Кани Полина в подкаста си,после тя й рекламира супата. Взаимно да запознаят публиката си една с друга. Пашова с тия супи се излага страхотно.

# 1 517
Момичета, ще си докарате някой бан с тези спам обиди.

Искам да гледам някой с видеа за живота на село, животни, градина и т.н. Селата са ми слабото място и даже такива селски снимки ми топлят душата. Така, че ако някой има предложения за подобни видеа и канали ще се радвам да споделите. Аз нищо не намирам на тази тематика.

В тоя смисъл, биха ли ти били интересни влогове в забравени села в Родопите, примерно? Много пъти съм си мислела да направя влогове заедно с милото, в което да илюстрираме живота извън големия град. Имала съм толкова истински запознанства по време на моите миткувания на две гуми и доста пъти съм се чудила дали да не ги запиша във влог.

Да. Наистина ако имаш възможност го направи. С удоволствие ще ги гледам. И на мен ми е мечта да посетя точно такива места извън града  и наистина много ще се радвам някой като теб да сподели тези прекрасни изживявания. 😊

# 1 518
Полинчето ме блокирало.... брех... ще плача.
А дори не знам защо хаха

# 1 519
  • Light of Zartha
Добре де, една супа според мен не е голяма философия. Вярно, далеч съм от майка все още, но нито от майка ми или който и да е родил не знам да са нямали време за една супа Thinking отделно един господ знае какво съдържат тези супи, лично за мен те са на едно ниво с Маги.

# 1 520
Да добавя иначе, че и аз имам голямо желание да мога да заснема посещенията ми на село при баба и да ги споделям. Събота и неделя ходим с родителите ми и копаене на градини, подрязвания на дръвчета, правене на зимнина и т.н са ми най-уютното нещо на света, но все се чудя дали има други като мен и дали изобщо някой би гледал нещо такова. Другият ми проблем е, че нямам с какво да снимам и за момента и не мога да си позволя камера. А и сякаш в България, ако съдържанието ти не е бюти рутини и посещения в мола, малко хора проявяват интерес.

# 1 521
Тези супички тип Маги ли са? Че от толкова прехласване по органичните (Joy ) сушени на слънце съставки в поста на Полина, не схванах какъв им е принципа. Понеже напоследък нашумяха и супички в бутилка, затова съм объркана...

# 1 522
Живот със синдром на Даун са хубаво семейство, което прави всичко, което може за дъщеричката си, но Микаела е едно голямо изключение от правилото.
Повечето хора с Даун не са като нея и е хубаво да се покаже и другата страна на нещата, за да не се заблуждават хората, че ако много се стараеш, детето ти може да живее един по-скоро "нормален" живот.
Не е толкова голямо изключение, просто с нея е работено много и от много рано. Работя с деца със затруднения и децата с Даун обикновено са  обучаеми, много бързо попиват, но трябва много труд от семейството и от специалисти и да се повторя - от възможно най-рано.
За мен точно от това имат нужда родителите -  да видят, че с подходящата грижа детето може да има пълноценен живот. Защото все още е много честа практика да се съветват да ги оставят в институция или да се направи аборт, ако се установи пренатално. И това вкарва родителите в убеждението, че увреждането е много страшно и губят време, докато излезят от фазата на траур.

# 1 523

Редактирам се да вмъкна нещо
Скрит текст:
Какъв е този гащеризон, за Бога? Има нужда от стилист,все едно ще ходи да копа картофи или да боядисва...

Пепето все едно е сложила памперс...

# 1 524
Някой от Ейвън е проявил разум и Валери не е част от "новия" сезон на Грим Бокс.

Според мен Валери се гримира по-добре от Ивана. Нямам идея какво прави Ивана в това издание - на  снимката от 4ти март, където е тагнала ейвън си личи, че не я бива никак. Ако сте я виждали на живо прекрасно знаете какво е положението с грима.  Предобрила е с филтрите и всичките грешки по грима си личат - лошо преливане на сенките, неравномерно количество от най-светлия цвят в началото на очите, крива очна линия, не е попълнила добре под веждите си и изглежда странно, не е нанесла достатъчно фондьотен по врата си и изглежда като маска.
Гледала съм и клипове в грим бокс с Ивана и Попова. Попова се справя доста по-добре.

Аз честно казано изобщо не смятам, че Ивана се гримира добре. 🤷♀ Забелязала съм, че винаги преливащият цвят го маца почти до веждата и с нейната форма на очите стои като набита.
Тук особено си личи колко добре ги прелива.

Скрит текст:

# 1 525
Някой от Ейвън е проявил разум и Валери не е част от "новия" сезон на Грим Бокс.

Според мен Валери се гримира по-добре от Ивана. Нямам идея какво прави Ивана в това издание - на  снимката от 4ти март, където е тагнала ейвън си личи, че не я бива никак. Ако сте я виждали на живо прекрасно знаете какво е положението с грима.  Предобрила е с филтрите и всичките грешки по грима си личат - лошо преливане на сенките, неравномерно количество от най-светлия цвят в началото на очите, крива очна линия, не е попълнила добре под веждите си и изглежда странно, не е нанесла достатъчно фондьотен по врата си и изглежда като маска.
Гледала съм и клипове в грим бокс с Ивана и Попова. Попова се справя доста по-добре.

Аз честно казано изобщо не смятам, че Ивана се гримира добре. 🤷♀ Забелязала съм, че винаги преливащият цвят го маца почти до веждата и с нейната форма на очите стои като набита.
Тук особено си личи колко добре ги прелива.

Скрит текст:

Ъъъм, кой я е бушонирал тук? Или тя самата се е бушонирала?

# 1 526
Това са и многото грим визии на Ивана - бушон 1 и бушон 2.

# 1 527
Добре де, една супа според мен не е голяма философия. Вярно, далеч съм от майка все още, но нито от майка ми или който и да е родил не знам да са нямали време за една супа Thinking отделно един господ знае какво съдържат тези супи, лично за мен те са на едно ниво с Маги.
Все пак виртуалните героини, които се обсъждат в темата, са уникални в зачеването, раждането и отглеждането на деца. Нормално е обикновените хора, простички като нас, са не разбират геройството на супата от пакетче. Това е космическа храна, само за възвишени труженички, чието време е ангажирано от създаване на съдържание, снимки на поколението, на чинии, на чаши с вино, нокти и вани, предназначени за ползване с бански, соли и кошници.
Обикновеният потребител никога няма да разбере съспенса на сресаната коса, приготвената истинска манджа, от истински картофи, или гледането на малко дете. За това мусаката си е манджа на простолюдието, а космическата супа или поредното пауър безглутеново, беззахарно, веган, безкислородно, безлактозно, безвкусно, чупещо зъби барче са храна за богините на съединението и еко цикъла.

# 1 528
Според мен Ивана изглежда състарена не заради прическата (цвят, дължина) или бръчки, а именно заради лошия грим. Когато се използва толкова много кафяво, за да скрие несъвършенствата (пори, акне, черни кръгове) няма как да изглежда свежа и млада.

И Валери има акне, ама използва розовеещи руж, червило, сенки, които придават свежест, макар и с пъпки. А на Ивана й пожелавам някоя дерма клиника да я видят на живо и да се смилят над състоянието на кожата й, че да я освежат и научат да подбира правилна козметика.

# 1 529
Впрочем, мадамки, последните две-три седмици се бях отдала на пълен инфлуенсърски детокс и гледах само канали за готвене.

Ако си мислите, че там няма драми, обаче, жестоко се лъжете:

Миро ми падна доста в очите -

Скрит текст:

А Ани е супер сладурана и предлага супер и лесни рецепти. ММ е във възторг от новите ми ястия/по неин тертип/, дори и кучето намаза - и то изглежда доволно. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт