Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 319
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 545
  • Някъде там
Тони пробва булчински рокли.
https://youtu.be/pLO_tfrYxQo

# 1 546
Само 3.50лв една разтворима супа! Няма такава оферта 🤣😂🤣 ама био зеленчуци, изсушени на слънце...
Ходи Магито и пръска зеленчуци по едни опънати чаршафи на полето, та да съхне био зеленчука, как да не ти се дояде грахов протеин просто!
Айде сега пуснете емотикон с любимия зеленчук, за да спечелите 10 пакетчета! Гааааз!
🌶🥒🍆

# 1 547
Викаш, ясно е кой е „мъжът” в семейство Финети. 😂😂😂
😚🥰
Скрит текст:
😆

# 1 548
Какъв е зайко! Хрус, хрус!
Не бати стана тати, ами за тати взех ви бати.

# 1 549
Здравейте, аз съм Филяка и това е Йетьи.... чували ли сте го как говори...

LaughingLaughing

# 1 550
Тони Попова си я гледам с огромно удоволствие. Мисля, че приятелят й Джош е много естествен и приятен за гледане. Това не бих могла да го кажа за партньорите на останалите пишман влогъри.

# 1 551
Харесах я с две рокли.
Този път е без грим в клипа си.

# 1 552
Стефи май не е никак активна напоследък.

# 1 553
Не проумявам смисълa на клипа, но беше забавен. Нито една на нищо не приличаше, но предполагам, че ще избере нещо подходящо. Такъв клип имаше и онази Сафрия Сафрая...не помня
Аз много харесвам такива теми и на мен ще ми е интересно, а и доста неща ще й разнообразят канала. Тя просто умее да прави по - различно съдържание.

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 23:21 от Breedlove

# 1 554
Лори, на всички снимки Ивана е усмихната широко, аз съм на 23 и изглеждам по същия начин като се усмихвам така, а нямам бръчки, защото се грижа за кожата си от много години.

П.С: Много ти отива с къса коса. 😉
Аурора, не приемай коментара ми за негативен, но на 23 за какви бръчки говориш. 🙄Та ти си толкова млада, че някаква бегла здравословна грижа ти е достатъчна. 🙂 Та и от години се грижиш... 🤔
Започвам да си давам сметка, защо повечето тук определят жените над 30 за лелки. 😱😂

Джудит, ти май не ми разбра коментара 😁
Мисълта ми беше, че дори когато млад човек без бръчки се усмихва така широко, лицето му няма как да изглежда по друг начин.

# 1 555
Е, няма начин да не харесаш Попова.
Много веселяшко подхожда към почти всичко. Дори и за сватбата, килограмите си говори със самоирония.Много позитивно ми действа. 😄
Не е обаче за рокля без ръкави към този момент. Но да е здрава, другото се оправя.

# 1 556
Е, няма начин да не харесаш Попова.
Много веселяшко подхожда към почти всичко. Дори и за сватбата, килограмите си говори със самоирония.Много позитивно ми действа. 😄
Не е обаче за рокля без ръкави към този момент. Но да е здрава, другото се оправя.
Да, и аз мисля, че с ръкави ще е по-добре
Аз като отидох в Асеновград за рокля ми казаха: тук за теб рокля ня,а да наамериш ( сиреч, дебела си за наще стандарти) и във втори магазин намерих моята рокля!

# 1 557
Ахаха, Антоанет Попова ме разби с "диамантчета, пластмасови дискове за музика" 😄
Имаше предвид пайети.

Иначе много свежо видео. Не съм гледала подобно от български влогъри и ми беше интересно.

# 1 558
Агресирах се много!
Не я гледам тая ВалерИ , но понякога ми попадат нейно сторита. Та, милата не можела да се наспи..
Скрит текст:
Наистина ли има мъже , които са съгласни да работят, са да издържат такива пикли на по 30+ години, които по цял ден или си слагат или си махат грима , за да си го сложат пак и само се правят на ученички , за да въртят трафик и някои загорели хлапетийченца да го гледката и...нали. щото такова погледи хич не са случайни.
Скрит текст:

# 1 559
Горката, едвам изкарва по едно глупаво видео на една-две седмици и пак не се е наспала 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт