Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 319
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 605
Аурора, не става въпрос за лично мнение и симпатии, а за факти. Постваш две различни емотиконки и придаваш значението на едната на другата.

# 1 606
Superficial, аз се досещам за какво говориш.
Аз друго се чудя. Позволени ли са такива интервенции да се прилагат върху непълнолетни лица, че Поля да не иска да дава лош пример на тийновете?

# 1 607
Аурора, без да се засягаш, но аз също съм от хората, които хич не виждат емотиконката като pleased or happy . Не е толкова от значение, на нея й приличало на шок-сложила го.

# 1 608
Аурора, очевидно ти знаеш правилното значение на емотикона, а Елица - не. Когато няма обяснителен текст е често срещано човек да си интерпретира емотиконите, както на него му изглеждат. На мен също използваната от Елица не ми прилича на радост и сигурно аз също бих я използвала в подобен контекст като нея. Това не означава, че аз или тя се радваме, а просто не сме наясно с “правилното” значение.

# 1 609
Не се засягам, за това сме се събрали тук, да обсъждаме и всеки да изрази мнението си. Не мисля, че е голям проблем, просто ме учуди и споделих. Никъде не съм написала, че тя се радва.

# 1 610
В Дания наистина е плашещо. Доколкото, четох тя е втората след Италия с подобни мерки.
А, нашите вместо да дъвчат едно и също, което и дете ще ти каже, да вземат да спрат да се развяват като мухи без глави по молове, да засядат в заведения, за да дадат пример на аудиторията си-децата. Да спрат да си снимат кафето и манджа та от поредния брънч, мънч. Защото наистина положението не е за подценяване.
Особено Антоанета и онази шантавата Валери.

# 1 611
Ако се чудя дали да слагам филър тепърва (аз имам), определено формата на устата на Поля би ме отказала. Крайно некадърно и криво.
Тейчеви в мола и после с дезинфектанта. Много им е важно да посетят мола с малко бебе, нали.

# 1 612
А Тейчев е и лекар, налЕ🙄

# 1 613
За мен тази емотикона е израз на учудване и/или притеснение, никога не бих я свързала със смях, предполагам и Елица също. Въобще не виждам да е вложила нещо като присмех или подобно, за да я слага, ако смята, че е израз на радост.

Помня и аз изказванията за Полина - как имало умисъл защо не споделя и т.н.
А устата ѝ много зле се е получила, но на Каляшева всичките произведения са такива. Като ѝ погледнеш клиентелата и 😐
В началото аз коментирах, че е добре, но на снимката наистина така ми изглеждаше. После във видеа като говори си личат много кривините и бабуните.

Последна редакция: чт, 12 мар 2020, 16:25 от Вαнилия ~🦋~

# 1 614
Не желая инфлуенсърките да ми говорят за коронавирус и да ме съветват какво, как и защо да правя. Те са в дъното на нашето общество, гледаш ги един ден рекламират едно, на другия ден - неговата противоположност. Лекари не могат да излязат и да обяснят какво се случва и защо се случва, ще слушаме съвети от Пепе и останалите кукувици.
Ето, за който се интересува от статистиката
https://www.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740f … 99423467b48e9ecf6

# 1 615
И според мен устните на Полина са ок, даже не знам дали щях да забележа, че е с филър, ако не беше казала. Не ги е уплътнила много.
Гледах, че и Венелина Лямова е с филър, при нея май е супер естествено.

# 1 616
Полина продължава смело с ъпгрейдите по себе си. Първо уж бяха 0,5 после 0,7, накрая да не излезе, че е сложила 1мл направо. От поста й си мисля, че скоро обмисля да си сложи още филър на устните и да направи видео.
Имайки предвид, че тя генетично няма хубава форма на устните, сега след 0,7мл са й малко по-хубави. Дано да не се олее с корекциите, Гущерова е станала вече копие в лице на Др Каляшева, явно лекарката прави всички по свой образ и подобие.
Каква операция ще си прави? Аз залагам на лазерна на очите Simple Smile

# 1 617
Само поста за устните ли ѝ гледате на Полина? Защото и на мен първоначално ми се струваха добре, но във видеото за кредите изглежда ужасно. Цялата ѝ уста е разкривена и на бучки. Тя и преди това беше леко крива заради зъбите. А сега вместо да става по-добре, с филъра е подчертала още повече кривината.
А като гледам е тръгнала да слага още и предполагам ще стане по-зле.

# 1 618
Само поста за устните ли ѝ гледате на Полина? Защото и на мен първоначално ми се струваха добре, но във видеото за кредите изглежда ужасно. Цялата ѝ уста е разкривена и на бучки. Тя и преди това беше леко крива заради зъбите. А сега вместо да става по-добре, с филъра е подчертала още повече кривината.
А като гледам е тръгнала да слага още и предполагам ще стане по-зле.
Аз лично - да, не съм ѝ гледала видеата, само на снимка ѝ видях новите устни и ми харесаха. Ако действително са на бучки, би било ужасно. Полина не е ли около 30-годишна, каква загуба на обем с възрастта визира, това се случва на по-късен етап.

# 1 619
Е как да не се забелязва,то е очеизбодно. И веждите и устните са big No.

Общи условия

Активация на акаунт