Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 246
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 635
Вместо 40 и отгоре минути за безсмислените влогове на Ивана, ви препоръчвам да отделите 24 мин. за новия филм на Крис Захариев - "Див чесън". Докосващо, красиво, трогателно. Ето линк - https://www.youtube.com/watch?v=EGnhMc8NnpA

# 1 636
За Полина - възможно е, когато е снинала видеото да са били пресни, не знам.
Иначе снима има в профила ѝ, но едно е на снимка, друго е в движение.
Да видим кога ще се набоцка пак и какъв ще е резултатът.

# 1 637
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На мен Полина ми харесва,оприличавам я на Blake Lively.
Харесвам славянски тип красоти като нейната.Преди сякаша беше по-добре,но и сега не е зле.Облича се абсурдно като тетка,над това например може да поработи.

# 1 638
Не би ми и хрумнало на тази типичната украинска физиономия да я оприлича на Блейк Лайвли, ноо всеки с разбиранията си. Мен не ме дразнят джуките, носът, стилът и каквото и да е друго кой знае колко. Потрисам се от надменността й, от това колко е арогантно и от тези безобразно грозни цайси, с които прилича на Баба  Яга, но тя упорито продължава да носи.

# 1 639
Има прилика с Блейк Лайвли.
Не ми харесва начина й на обличане напоследък на Полина. Отследвях я.
На Ивана последния тоалет от последнота събитие е потрес. Толкова несъчетаеми едво с друго пола и блуза рядко съм виждала.

# 1 640
Ами нея не знам кой я е провъзгласил за модно гуру, но стилът й е лишен от всякакъв смисъл и естетика. Има доста прилична фируга и нито капка усет кое с кое се комбинира. Не само тя, държа да кажа.

# 1 641
Гледам Деси толкс и ми харесва. Досега не съм я гледала. Освен, че ми е адашка и много говори, също като мен, хах. Приятна е. Глътка свеж въздух измежду всички останали. Ще поизгледам още видеа, преди време я пуснах и не можах да я доизгледам, но сега ми прави приятно впечатление.

# 1 642
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Да,много е приказлива и говори бързо.Сега сякаш е по-бавна..сладкодумна,има богат речник,естествена,откровена...Нищо лошо не мога да кажа за нея.Много приятна компания,не знам на живо дали е така,но предполагам,че си е същата.

# 1 643
Филетка на разходка по бански 😎
Скрит текст:

# 1 644
Не би ми и хрумнало на тази типичната украинска физиономия да я оприлича на Блейк Лайвли, ноо всеки с разбиранията си. Мен не ме дразнят джуките, носът, стилът и каквото и да е друго кой знае колко. Потрисам се от надменността й, от това колко е арогантно и от тези безобразно грозни цайси, с които прилича на Баба  Яга, но тя упорито продължава да носи.
.
За външния вид всеки сам си решава, тя ако иска Полина и на маймунски г, з да си направи устата, но е страшно надменна. В коментари под  постовете и  в инстаграм някои ако не е на нейното мнение по дадено нещо и става лошо, коли и беси както се казва. И мъжа и отдолу и той отговаря като адвокат.

# 1 645
Най-накрая и аз да видя жив влогър...(след бременната Полина миналата година в Банско).

Днес се засякох с Капитонова, много, много слабичка и дребна ми се стори. Иначе, хубавка е, но има някаква особена студенина в излъчването.

Иначе, и аз не смятам Полина за красавица. Има някакво интересно славянско лице, но дотам. Като знам колко красиви рускини и украинки има, тя сравнение с тях бледнее доста, а и с това самочувствиие и надменност...

Скрит текст:
.
За външния вид всеки сам си решава, тя ако иска Полина и на маймунски г, з да си направи устата, но е страшно надменна. В коментари под  постовете и  в инстаграм някои ако не е на нейното мнение по дадено нещо и става лошо, коли и беси както се казва. И мъжа и отдолу и той отговаря като адвокат.

Това е абсолютно така и подозирам, че дори ползва акаунта на свой мУж, за да се пени и отговаря както тя си иска (без това да навреди на имиджа й). Отказвам да вярвам, че нейният тича да я защитава като гламав, няма такива мъже.

Наскоро й писах във ФБ заради оня гаф с трети март и толкова ехидно и злобно ми отговори неин мУж, че си беше направо тя (залагам си главата), един мъж никога няма да пише толкова километрични постове и в тоя стил.

Последна редакция: чт, 12 мар 2020, 20:39 от Yogurina

# 1 646
Полина щеше да ми е много симпатична, ако не беше това ѝ отблъскващо държание и самонадеяност

# 1 647
  • Варна
Капитонова дребна? Казвала е, че е 171 см. Да, не е 180 см, но аз съм 172, пък не се имам за дребна чак.

# 1 648
Капитонова дребна? Казвала е, че е 171 см. Да, не е 180 см, но аз съм 172, пък не се имам за дребна чак.

Бях останала с впечатление, че е доста по-висока. Иначе, горе-долу беше колкото мен 1.68 см (среден ръст), но се изненадах понеже имах други очаквания. Simple Smile

# 1 649
  • Варна

Бях останала с впечатление, че е доста по-висока. Иначе, горе-долу беше колкото мен 1.68 см (среден ръст), но се изненадах понеже имах други очаквания. Simple Smile

Аха, ясно. Аз сега й гледам видеото за чантата на LV.

Общи условия

Активация на акаунт