Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 127
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 695
И понеже сме на темата за вируса, ето нещо и от Ида:
Скрит текст:

# 1 696
Не знам коя е Ида, но с кланям глава пред това момиче. Това е загриженост и реално отговорно поведение.
Тази Гергана ако я видя на улицата няма да се прибере. Рядко тъпо същество. Как не я е срам не знам.

# 1 697
Радост не започва ли да ви прилича на Мис Тигрова, по начина, по-който говори и си се надвиква сама себе си в сторитата? 🤦🏽♀🤷🏽♀😆

# 1 698
Ида се е прибрала в Бг? Май живееше в Англия преди...? Браво на нея, наистина нещо различно и полезно от инфлуенсър!
А Гергуца е страшно нагла, раздава акъл, след като самата тя върша навред точно, когато не трябваше...

# 1 699
Тя Гергуца е по-потресена и от последователите си, което е и нейното наказание за безотговорното й отношение. От собствената си глава и хипохондрия не може да избяга...

# 1 700
Наша Гана няма какво да я коментирам,доста изчерпателни сте били..
Лямова е приятно момиче,но като почне да се задъхва говорейки,чак на мен ми предизвиква дих.недостатъчност.

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 02:27 от BaklavaTa

# 1 701
  • София
Много ми е интересно какво съдържание ще ни предоставят родните инфлуенсъри в близкия месец. Мисля, че ето това ще е истински тест за креативността им.

# 1 702
На бизнес дамата на годината и пречи карантина та. Тцтц няма да обеднее, поне да се съобразява и тя, дете гледа.

# 1 703
Започвам да се чудя дали неграмотността на “инфлуенсърите” е заразна или просто е задължително качество при упражняването на тази “професия”. Очите ми избодоха с правопис.

# 1 704
Гергана с това "изявление" си е за ИГ профила. Как успява всеки път да ми става по-противна, не знам. 🤔

# 1 705
Ауу 2 седмици без събития, молове, екскурзии и срещи, наистина не ги виждам родните инфлуенсърки, дето не работят нищо друго, освен тази сериозна професия Grinning

# 1 706
Ауу 2 седмици без събития, молове, екскурзии и срещи, наистина не ги виждам родните инфлуенсърки, дето не работят нищо друго, освен тази сериозна професия Grinning

За Ивана ще е като нормален ден. И без това си седи само вкъщи, маца се, няма време да разходи кучето и то седи затворено по цял ден. Дано най-накрая завърши книгата за Мишел Обама, която е декорация на снимките вече 3ти месец

# 1 707
О, нали Ивана ще участва в това риалити на Ейвън за гримирането...с още няколко инфлуенсърки, ще има "матриял"😁

# 1 708
Ти си роза,
Ти си крем,
Ти си щастие за мен. 😁
Скрит текст:

# 1 709
Аз пък не разбирам защо Dessytalks се вълнува за шкафа под мивката и е любимка на форума, а Капитонова се вълнува за маркова чанта, която рядко се намира в света и е повърхностна. 😁 Едната е майка и домакиня, другата младо момиче без отговорности. Всяка си има своите малки радости. И аз се радвам като си сортирам килера и ми е чисто и подредено, но съм имала безсънни нощи от вълнение преди да си купя скъпа чанта. И не, не се смятам нито за повърхностна, нито за кифла. Имам хубаво образование и сама създавам изкуство, но не виждам защо това трябва да изключва радостта от по-малките неща. 🤷🏻♀

Общи условия

Активация на акаунт