Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 072
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 800
За съжаление проблемната кожа, и не говоря за 5 пъпки, не зависи само от гримове и козметика. А от общото здравословно състояние и куп други фактори. Никой няма работа да коментира нечие здраве, проблеми, лечение и нещата от външния вид, които не зависят от нас.

Нямам намерение да гледам на Гергана видеото й след постъпката й, ако гледате и желаете - споделете впечатления. „Всяка жаба да си знае гьола.” е единственото, което бих напомнила засега.

# 1 801
Нашите инфлуенци на какво основание правят видеа по темата за вируса? Единственото видео по темата, което изгледах, беше на Наум - той поне е лекар и видеото беше добро.
Въобще днес инстаграм е страшно скучен - всички са изпаднали в някакви дълбокомислия сякаш за пръв път им се налага да останат вкъщи, сякаш няма да видят хора в следващите 10 години. Аз се зарадвах, че може и да изкарат интересно съдържание, но уви - няма да се възползват от тази възможност да разширят аудиторията си. Добре, че съм на работа в понеделник Mask

# 1 802
Ох, ама, хора....предупреждавайте, че е снимка или видео с Гергана. Бях седнала да ям торта и ми се отяде.

И аз моля да преразкажете какво е казало лъжливото овчарче.

# 1 803
Ох, ама, хора....предупреждавайте, че е снимка или видео с Гергана. Бях седнала да ям торта и я оставих като я видях Герганата.

И аз моля да преразкажете какво е казало лъжливото овчарче.

Прощавай. Grinning

Сторитата на Йоана ЙОко, която нарича вируса "хрема" и го сравнява с диабет.. толкова да ти е промит мозъка и от всички тези network21 и т.н компании-потресаващо! Не може да отиде на ресторант да си покаже новото носле.Пфууу, ЧАК МЕ ХВАНА ЯД И МЕН.

# 1 804

За нея по - голям проблем беше, че за кратко време и загубиха куфара.

# 1 805
Нормално - все пак вътре ѝ беше пинсетата. 😒

# 1 806
На тази дама ли ѝ казвахте Кухалери? Тя какво работи, че се опасява от фалит?

# 1 807
Йоана Йоко с всичкия си акъл ли е, че ги говори тези глупости?
А това милениълче не се спря и пак форумите са и в устата.
Скрит текст:

# 1 808
Понеже не говорим за нея и великата й кампания може би?

# 1 809
Покрай вируса и безумията, които ръсят някои инфлуенсъри ги блокирах и в инстаграм. А имаше и такива, които харесвах...сега съвсем ми се разчисти профила и съм доволна Innocent
 Гледам си Тати и не се товаря излишно..

# 1 810

Гледах последния клип на Китодар и съм в шок.. Не знам как досега не съм го гледала. Качество и замисъл - и да бягат срещу него, не могат да го стигнат.

Див чесън на Крис изгледах най-накрая. Нямам думи. Харесвам го още от поредицата му за пътуването из България. Радвам се, че върви само напред.

Китодар ми е може би топ на Бг Ютуб пространството. Няма слабо там! Макар да не е точно влогърство неговото де.
Също съм си запазила Крис Захариев за гледане по-късно, защото ми допадна, докато прехвърлях набързо.
Оливера я харесвам в повечето случаи, не ме напряга, естествено се държи. Малко са ѝ накъсани и нередовни влоговете, но какво да се прави, не всички са професионални ютубри като кака ви Валка-Корона-мас.
Дано не досаждам по темата, но ето едно много добро видео на Джо Рогън (също много го харесвам и редовно следя) с един вирусолог по темата за Корона вируса. Доста е дълго, но в канала му го има и на части от по по-кратки видеа https://youtu.be/E3URhJx0NSw

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 18:33 от tuali

# 1 811
Слушам новото видео на Гергана и чувам следното: "като човек, който работи с голяма част от хранителните вериги, ви уверявам, че те са напълно заредени с храни". Нима това е някаква мистериозна четвърта подред професия, за която още не сме чували? Thinking

# 1 812
Вероятно се е снимала за Инстаграм на паркинга на Лидл и смята, че работи с тях.

# 1 813
Гергана нямаше ли някаква колаборация с Била? Сигурно оттам са връзките и компетентността й по темата

# 1 814
Като си тъп е лесно. Протестите те принуждават да ходиш пеша до куриерските офиси за пр пратки, пандемията и чуждото нещастие те вдъхновяват да снимаш поредица от ютуб видеа; във форумите са тъпи и жалки, пък ти си много извисена, затова се изразяваш като махленска клюкарка; като не се чувстваш добре се паникьосваш, но после се надсмиваш над чуждия страх, не спазваш карантина след посещение на огнището на заразата, но размахващ пръст и даваш съвети на хората и т.н., и т.н.
Нищо, то ние затова сме на тоя хал. Не само от здравословна гледна точка. Егоизъм, себичност и заинтересованост не по-далеч от носа ни. Та така.

Общи условия

Активация на акаунт