Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 043
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 830
Ама защо трябва Валерито да има изобщо някакъв здравословен проблем, за да напълнее?! 🙄
Към 30г вече се забавя метаболизма и ако си хапваш дори малко над обикновено си качваш кг.
На други места няма пълнеж тя.

# 1 831
Скрит текст:
А това милениълче не се спря и пак форумите са и в устата.
Скрит текст:

Като се образовам достатъчно за великите българи, възможно ли е да пиша лошотии по форумите? Мерси!!!

# 1 832
Момичета, честито Съединение😆
Айде стига с това акне,да сменим темата предлагам. Магисан...тататадам!

Скрит текст:

# 1 833
Аз също съм на мнение, че не е редно да се коментират неща, свързани с лечения, заболявания, та дори и състояние на кожа.
А това, че Валери не блести с акъл, май всички сме наясно?
Аз не намирам за смешна шегата и..... А и последното и видео, също не намирам за особено креативно... Тя си качва ей така, колкото да има нещо и да вземе парите за рекламата.

# 1 834
Скрит текст:
Момичета, хормонален проблем е много общо понятие. Някои хормони и проблеми си лекуват с хранителни добавки и медикаменти, които са доста усъвършенствани.  Та, не е необходимо човек да качи 20 кила, ако лекува дисбаланс на някой хормон. Много е индивидулно-кой е хормонът, какъв е подходът на лекарят. Та няма общоволидно правило за всеки от тези случаи.
Абсолютно! А и лекарствата за акне също влияят на хормоните, холестерол, кръвна захар и изобщо част от показателите. Тези, които са пили роакутан (например) знаят, пише си го на листовката. Всъщност призовавам тези, които се заяждат, да прочетат листовката, за да видите колко сериозно е това лекарство и лечение на акне. Плюс това Валери е писала в коментари какви типове лекари е посетила, отговаряйки на въпроси, така че не си правя изводи от въздуха или на база симпатии. Аз дори не я харесвам, но се включих да я защитавам покрай подигравателния коментар на Лора. Въпросната потребителка хем критикува, че Валерия поства по-рядко от Нора снимки без грим и говори за акнето, хем като постне видео с кожа без грим почват подигравките.

Не виждам смисъл от заяждане между потребителите, не виждам и смисъл от злобни коментари и оценки как едната инфлуенсърка се е оправила за под 6 месеца с еди какъв си продукт, а другата да бъде обсипана с подигравки, че няма добър резултат.  Всяка кожа е индивидуална и адмирирам Валерия, че посещава необходимите лекари, следва лечение и й желая бързо да постигне желания резултат. Радвам се и за Нора, която се е оправила благодарение на спонсора й и тяхната продуктова гама.

Извинете, но къде Валери е споменавала, че има хормонален проблем. В коментарите единственото нещо, което казва, е че посещава дерматолог, от който я беше много страх. Във видеото, в което споделя за проблемите с кожата сама казва, че за състоянието си е допринесла с използването на почистваща четка.  Не мога да приема сериозно човек, който не се интересува кое трябва да използва, когато има проблеми и кое не. Със съветите си, които дава в тези рутини може да подведе много момичета за това как да се грижат за кожите си.

Първо показвах тълковния речник на момичето, което не знае значението на думата празноглав, но тръгна да се заяжда. После разказвах видеото, в което Валери казва, че е напълняла и с колко кг, после листовка на примерно лекарство за лечение на акне, за да се види колко е обвързано лечението с промяната в хормоналния баланс в тялото. Сега ще се ровя из коментарите под видеа и снимки...  Идва ми в повече и осъзнавам, че неволно започвам да се превръщам в защитник на Валери Simple Smile   А аз просто възразих спрямо подигравателния коментар и подкрепих Валери, че посещава дерматолог и че не размята лечението си наляво надясно понеже е строго индивидуално, резултатът също. За мен наистина е лекомислено, ако някой направи видео как е преборил акнето, понеже много тийнове биха го послушали вместо да отидат на дерматолог.

Ако ви е по-лесно нека й се подиграем още веднъж на акнето и на липсата на резултат от лечението. Ха ха ха.

# 1 835
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Момичета, хормонален проблем е много общо понятие. Някои хормони и проблеми си лекуват с хранителни добавки и медикаменти, които са доста усъвършенствани.  Та, не е необходимо човек да качи 20 кила, ако лекува дисбаланс на някой хормон. Много е индивидулно-кой е хормонът, какъв е подходът на лекарят. Та няма общоволидно правило за всеки от тези случаи.
Абсолютно! А и лекарствата за акне също влияят на хормоните, холестерол, кръвна захар и изобщо част от показателите. Тези, които са пили роакутан (например) знаят, пише си го на листовката. Всъщност призовавам тези, които се заяждат, да прочетат листовката, за да видите колко сериозно е това лекарство и лечение на акне. Плюс това Валери е писала в коментари какви типове лекари е посетила, отговаряйки на въпроси, така че не си правя изводи от въздуха или на база симпатии. Аз дори не я харесвам, но се включих да я защитавам покрай подигравателния коментар на Лора. Въпросната потребителка хем критикува, че Валерия поства по-рядко от Нора снимки без грим и говори за акнето, хем като постне видео с кожа без грим почват подигравките.

Не виждам смисъл от заяждане между потребителите, не виждам и смисъл от злобни коментари и оценки как едната инфлуенсърка се е оправила за под 6 месеца с еди какъв си продукт, а другата да бъде обсипана с подигравки, че няма добър резултат.  Всяка кожа е индивидуална и адмирирам Валерия, че посещава необходимите лекари, следва лечение и й желая бързо да постигне желания резултат. Радвам се и за Нора, която се е оправила благодарение на спонсора й и тяхната продуктова гама.

Извинете, но къде Валери е споменавала, че има хормонален проблем. В коментарите единственото нещо, което казва, е че посещава дерматолог, от който я беше много страх. Във видеото, в което споделя за проблемите с кожата сама казва, че за състоянието си е допринесла с използването на почистваща четка.  Не мога да приема сериозно човек, който не се интересува кое трябва да използва, когато има проблеми и кое не. Със съветите си, които дава в тези рутини може да подведе много момичета за това как да се грижат за кожите си.
Не знам какво е казвала. Моят коментар е единствено във връзка с мнения, че като има човек хормонален проблем и се лекува трябва да напълнее.

Скрит текст:
Момичета, хормонален проблем е много общо понятие. Някои хормони и проблеми си лекуват с хранителни добавки и медикаменти, които са доста усъвършенствани.  Та, не е необходимо човек да качи 20 кила, ако лекува дисбаланс на някой хормон. Много е индивидулно-кой е хормонът, какъв е подходът на лекарят. Та няма общоволидно правило за всеки от тези случаи.

Не виждам смисъл от заяждане между потребителите, не виждам и смисъл от злобни коментари и оценки как едната инфлуенсърка се е оправила за под 6 месеца с еди какъв си продукт, а другата да бъде обсипана с подигравки, че няма добър резултат.  Всяка кожа е индивидуална и адмирирам Валерия, че посещава необходимите лекари, следва лечение и й желая бързо да постигне желания резултат. Радвам се и за Нора, която се е оправила благодарение на спонсора й и тяхната продуктова гама.

Извинете, но къде Валери е споменавала, че има хормонален проблем. В коментарите единственото нещо, което казва, е че посещава дерматолог, от който я беше много страх. Във видеото, в което споделя за проблемите с кожата сама казва, че за състоянието си е допринесла с използването на почистваща четка.  Не мога да приема сериозно човек, който не се интересува кое трябва да използва, когато има проблеми и кое не. Със съветите си, които дава в тези рутини може да подведе много момичета за това как да се грижат за кожите си.

Първо показвах тълковния речник на момичето, което не знае значението на думата празноглав, но тръгна да се заяжда. После разказвах видеото, в което Валери казва, че е напълняла и с колко кг, после листовка на примерно лекарство за лечение на акне, за да се види колко е обвързано лечението с промяната в хормоналния баланс в тялото. Сега ще се ровя из коментарите под видеа и снимки...  Идва ми в повече и осъзнавам, че неволно започвам да се превръщам в защитник на Валери Simple Smile   А аз просто възразих спрямо подигравателния коментар и подкрепих Валери, че посещава дерматолог и че не размята лечението си наляво надясно понеже е строго индивидуално, резултатът също. За мен наистина е лекомислено, ако някой направи видео как е преборил акнето, понеже много тийнове биха го послушали вместо да отидат на дерматолог.

Ако ви е по-лесно нека й се подиграем още веднъж на акнето и на липсата на резултат от лечението. Ха ха ха.

В коментара ми не обиждам никого и не се подигравам на никого. Попитах, защото се спомена, че има акне заради хормонален проблем, а аз не помня да го е казвала. Не съм се заяждала с вас, а зададох най-обикновен въпрос и уточних, защо аз не я приемам сериозно.
Аз самата не съм с идеална кожа и съм имала проблеми, които са били точно от такива погрешни съвети.

# 1 836
Не ми се струва да в качила Валери?
Сама го каза във видео.

# 1 837
Полина сподели ли каква планова операция ще си прави? В момента нали не е възможно?

# 1 838
Може да , аз прехвърлих видеото и отгоре-отгоре , помня че гледаше сериал само.😀
Не ми се видя качила за това попитах🤗

# 1 839
Здравейте, от доста време ви чета, но не съм се включвала тук. Сега тези дни като съм по цял ден вкъщи и докато малката ми принцеса спи си разцъквам Симс4 Grinning та от 3-4 дни правих герои в играта, дали ще можете да ги познаете? Чакам залози Joy

Това са линкове към снимките.

Хахахаха Търкалям се от смях. Всичките ги разпознах. Коя е играта?

Обаче, Гергуца си я разхубавила, а Пепе - погрознила.

А тук латината е съобщила на Фичето току-що, че трябва да почва някаква работа: Satisfied

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 22:42 от Yogurina

# 1 840
  • Варна
Аз си спомням, че Валери мисля в едно видео каза: Аз имам вътрешен проблем. Това по повод проблемната кожа.

# 1 841
Здравейте, от доста време ви чета, но не съм се включвала тук. Сега тези дни като съм по цял ден вкъщи и докато малката ми принцеса спи си разцъквам Симс4 Grinning та от 3-4 дни правих герои в играта, дали ще можете да ги познаете? Чакам залози Joy

Това са линкове към снимките.

Хахахаха Търкалям се от смях. Всичките ги разпознах. Коя е играта?

Обаче, Гергуца си я разхубавила, а Пепе - погрознила.

А тук латината е съобщила на Фичето току-що, че трябва да почва някаква работа: Satisfied

Скрит текст:

Хахахахахах дааа... и с пръстена Фичко кърти Joy
А Гера в играта съм я кръстила Gergucci Gergucci Grinning
Играта е Sims 4

# 1 842
Нз каква е тази игра, но това последното на снимката Полина ли трябва да е,  по веждите ми заприлича, много е фенси. Филипчовците са готини Simple Smile

# 1 843
Наум е качил ново видео за коронавируса, това е единственото смислено такова по темата.

# 1 844
Скрит текст:
А това милениълче не се спря и пак форумите са и в устата.
Скрит текст:

Като се образовам достатъчно за великите българи, възможно ли е да пиша лошотии по форумите? Мерси!!!

Абе таз госпожа нали ѝ беше под нивото да влиза в мамата, пък все виси тук и чете?! И се оправдава после, пред последователите ѝ, които уж, нали, и те би трябвало да са много напреднали милениъли и дори да не знаят за някакъв си глупав и злобен форум?! 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт