Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 043
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 920
Добре отговаря Филип, без да внася напрежение.
She slided in my DM e и отговорът, който задоволява въпросите как са се запознали с Ева. Само не разбрах - безработен ли е?

# 1 921
Още една "съвестна" гражданка 😶

# 1 922
Не можах да разбера това какво трябва да означава:

Скрит текст:

Май се бъзика Grinning

# 1 923
Отговаря като непукист. Изглежда като клошар. Преди поне не спеше на пода. Личните ми впечатления за датчаните са доста негативни, но според мен тоя човек е неспособен да се установи в семейство, поне не по начина, по който ние го разбираме. Просто според мен за него имането на семейство е като да си купиш гащи-днеска си с тях, утре с други и това е напълно ок. Така като гледам е на помощи-ако в Дания е като в Германия... цЕл живот ще е така.
Абе да няма паралелен вирус на простотията? Напада само български влогърски недоразумения.

# 1 924
Адри с много готина идея за мърч с намигване към "колегите". Разсмя ме
Скрит текст:

# 1 925
Когато ноктите ти са твоето”ДОБРЕ, ЧЕ...”

# 1 926
Чудя се може ли да бъде по-нагла
Скрит текст:

# 1 927
Когато ноктите ти са твоето”ДОБРЕ, ЧЕ...”
Скрит текст:
Чудех се дали може да стане по-зле, ноо явно много е по-празноглава......

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 19:02 от Не се сърди, човече

# 1 928
Валери е просто трагичен случай.
Маникюрът е най-важен. Спокойна е.
Майко мила!

# 1 929
На Валката обаче не може да й се отрече - няма събота, няма неделя, няма извънредно положение - момичето работи и върти рекламите....
Може да помисли и за идеята с тоалетната хартия - с този имидж, който си изгради в последните дни, ще й вървят продажбите на този артикул.

# 1 930
Миличката тя, така се бях притеснила дали си е лакирала ноктите!
Ами вие представяте ли си каква драма щеше да настане, ако не си беше направила маникюра?!
Може би щеше да кара фенчетата ѝ дружно да тагват салона и да ги побъркат с коментари, за да отворят и направят ноктите на Вал!

# 1 931
Гергана сутринта изтри видеото, сега седнала стихотворения да пише по темата. На толкова къса памет ли разчита? Така не се чисти имидж.

# 1 932
Чудех се дали може да стане по-зле, ноо явно много е по-празноглава......
Хахаха, аз предрекох, че маникюрът ще е драма още преди няколко страници.
Тотал щета е Валчето, честно!
Само гледайте сега, когато съвсем няма да излиза и няма какво да снима, какви бисери ще ръси...

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 19:02 от Не се сърди, човече

# 1 933
Преди малко попаднах на това момиче -качва детски песнички с придружаващи ги "танци" -за ситуацията ми се струва полезно съдържание Grinning

https://m.youtube.com/channel/UC2u_K_HBCdhb4pX3MkbdYrg?fbclid=Iw … iew_as=subscriber

Иначе само Наум гледах, хареса ми.

# 1 934
  • Стара Загора
Детският маникюр на Валката отговаря на менталната й възраст.

Общи условия

Активация на акаунт