Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 003
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 995
Излезе ми някаква в ИГ, не я знам, но ѝ отворих канала и видях, че има видео с бестито на единия от Павел и Венци. Мисля, че я обсъждахте тези дни, но аз не обърнах внимание.
Та, изскочи ми нейно стори, в което се гъзи на камерата с бебе на ръце... каква е идеята на това нещо не знам, трябва да е секси, съблазнително ли ?!
отврат...
Скрит текст:

# 1 996
  • Варна
Това е Амелия Мира от Игри на волята. Също има и канал в ютуб.

# 1 997
Няма нещо, което да ме учуди. Такива малоумни девойки... Гергучи от самото начало ми е неприятна. Да не говорим за Кухалери, въпреки че в началото биваше за между другото.

Освен, че са страшно неграмотни са и необразовани. Лично аз, всички ги виждам, като хора, които не могат да се справят с някакви "нормални" ситуации. Нито работа биха си намерили, вито интелигентна компания, просто защото не биха се "вместили" в такава. Освен това, самочувствието им е до небето, а покритието отсъства въобще. Експеримент са за мен, до къде биха стигнали. Не бих се изненадала, след превръзките и презервативи да рекламират .. а и други неща, след време.

А, въпрос, Кухалери защо така се джуни винаги .. и си очертавя устните с тъмни моливи извън контура.. Страшно е смешна. Grinning

Последна редакция: пн, 16 мар 2020, 20:05 от LieToMe

# 1 998
Още на един пишман бюти блогър попаднах, който нарича Гарние-ГарниеР: the book of Lora.

# 1 999
Още на един пишман бюти блогър попаднах, който нарича Гарние-ГарниеР: the book of Lora.

Ужас, не се ли научиха как се произнася марката толкова години вече ...
Това не беше ли всъщност потребителката, която прави ревюта на книги, а има нужда от тълковен речник за значението на думи като празноглав и глупав?

# 2 000
Преди време и в рекламите по телевизията беше “Герниер”.. адски дразнещо

# 2 001
Извинявам се, че връщам назад, но сега пуснах видеото на Валери за вечерната рутина.

Скрит текст:
Дали няма да ни изненада с нещо? 😁
Разбира се, хубаво

# 2 002
От преди месец, в нас, се подмята втората книга на Слави Клашъра. Днес, от скука, я започнах, и я захвърлих на двайстата страница някъде.
Не запомних нищо за "топ мистериите", но за сметка на това включванията на автора бяха култови: посещения на врачки и гледачки, извънземни цивилизации и подобни страхотии. 🤫

# 2 003
За мен поведението на Филип е много тъпо. Ясно му е какви въпроси ще му задават, но не разбирам защо не ги подминава просто. Видно, че бившата му жена още не иска да отговаря на такива и според мен не е особено човешка постъпка той да го прави. 99 процента от тези въпроси не идват от датските му приятели, а от българските му последователи, които има заради Пепе. Той е интересен само защото и е бивш съпруг. Грозна картинка.
Вече не само външният му вид, а и софрата в чаршафите на земята напомнят на един наш контингент, на който не му се носи добра слава. Жалко. Филип изглеждаше приятен мъж в началото на връзката им, а сега дава вид като на хората от най-западналия (не искал да ползвам друга дума) слой на обществото.
Никога не съм разбирала драмата с ГарниЕ и ГарниеР. За мен е нормално имената да се побългаряват, за да звучат добре на български, а и в двата случая се разбира за коя марка става дума. Чак пък да се ядосвам и да ме дразни... Grinning

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 23:57 от Welt

# 2 004
Филип е избухнал в иг, от скука или свободно време, но добре беше да каже нещо и той Simple Smile
Усещам, ще има бг фенки все още и доста му пишат.
 Въпреки всичко, с Ети бяха интересна комбинация, имаше нещо загадъчно там. Сега с нейното копие Филип бургаски, са си като излезли от Лична драма, всеки със неговата си драма,  неговия си филм, нз как точно им се пресякоха жизнените линии, но са като две приятелки, тип отчаяни съпруги. Нито тя ще го направи истински щастлив, нито той- нея, но нека не бъда крайна. Иначе и аз смятам, че Филип 3 е интелигентно момче, но има дефицити и както сам каза, хване ли се на едно хоро, трудно се пуска от него, независимо от всичко.
Ева бие по точки Ети, ако не бяха децата, щеше името й да е забравил имам чувството..

# 2 005
За тези, които не сме последователи на Ф2, може ли малко повече инфо. Какво е станало?

# 2 006
Моля, кажете ни кой нормален човек стой на врата с възглавница за път у дома и работи така на компютър? ВалерИ е тъпо парче

# 2 007
Но как хитро е сложил снимката с храната Simple Smile
Явно това му е липсвало...
Кой в крайна сметка не обича вкусна топла домашна манджичка?
Беше ми много странно решението на Пепе да се отдели да спи с него "заради децата", когато Сиена се роди.

# 2 008
Днес изгледах последните видеа от нашите ютубъри. Видеото на Галя ме разведри, но аз я харесвам по принцип . Сладкиша беше неадекватна , паниката се четеше в очите и! Изобщо включването на темата за вируса беше ненужно от нейна страна ! И правила кето режим,имала малко за сваляне, г-жа Щолен , много имаш за сваляне , не малко! Постоянно изтъква колко е слаба,ами не е..

Наум ми хареса, балансирани и информативни клипове!
Тя щото има мнооого малко за сваляне и решила да е на кето режимче. Нали се правеше, че уж тренира.. 🤣 И аз се смях доста на това, "имам малко да свалям!"

# 2 009
Но как хитро е сложил снимката с храната Simple Smile
Явно това му е липсвало...
Кой в крайна сметка не обича вкусна топла домашна манджичка?
Беше ми много странно решението на Пепе да се отдели да спи с него "заради децата", когато Сиена се роди.
Аз съм го писала  и друг път, за мен той си е страдал за най- обикновеното, скучно  ежедневие,  жена, деца, манджа. Просто той е по простичките неща, отвсякъде си му личи. Не му се занимава със сложни и излишни неща, а Ети върви в комплект с такива. Ето той си намери сгодната женица и манджата, беконче да има, яйчица, лоша дума няма да чуеш, ще си живее така 40 години  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт