Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 003
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 025
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз също съм абонирана за канала й,не е нещо уау,но има интересни рецепти,които бих пробвала,като например козунака на конци.Не ми харесва кухнята й,миниатюрна и неудобна според моите разбирания.

# 2 026
Скрит текст:
От известно време следя този канал за рецепти. Пробвах няколко и са сполучливи, затова реших да го споделя с вас. Много подробно обяснява и рецептите са много точни. Току що изгледах рецептата за козунак който е пуснала и утре ще се пробва.
https://youtu.be/RmzI8kLsu4M  
Скрит текст:

+1 положителен глас за тази дама. Вече две рецепти правя и стават страхотни.

+ 1

Не знам дали сте я споделяли вече, но и тази мадама показва супер рецепти:

Последна редакция: пн, 16 мар 2020, 09:07 от Yogurina

# 2 027
Идвам от новото видео на юбитата.. Мернах го онзи ден, но не го пуснах. Така ли ми се струва или са сменили тъмбнейла?
Не ми харесва как Пепе прекъсва гостът. Всъщност бих могла да кажа, че имам честта доц Христов да ми преподава и определено това видео можеше да се стече по друг начин. Той е изключително начетен и най-вече специалист на тема "комуникации" и "информация"

# 2 028
Гледах и две видеа на Капитонова... Ами не ми харесва.. Всичко, което чувам е: "какво да хапна сега", "сега ще хапна", "да хапна един snack", "ще хапна ето този десерт"......
В памет на неизвестен брой мои мозъчни клетки..
Сутринта пуснах за фон...ами не виждам нищо полезно и аз. Гледайки ежедневието й започвам да вярвам, че е държанка, както я нарекоха няколко пъти. Не е натоварваща определено, но не е нещо уау.

# 2 029
Гледах и две видеа на Капитонова... Ами не ми харесва.. Всичко, което чувам е: "какво да хапна сега", "сега ще хапна", "да хапна един snack", "ще хапна ето този десерт"......
Хубаво е да се храниш здравословно, да се поддържаш и т.н., но при някои се превръща в патология и целият ден е запълнен с мисли кога, какво и колко ще се хапне. Това могат да си го позволят само хора, които по цял ден нищо друго не правят.

# 2 030
Сутринта пуснах за фон...ами не виждам нищо полезно и аз. Гледайки ежедневието й започвам да вярвам, че е държанка, както я нарекоха няколко пъти. Не е натоварваща определено, но не е нещо уау.

Пилатес, тренировки, храна, маникюр, фризьор, козметик, масаж, храна, легло. Дай Боже на всяка от нас такова ежедневие (въпреки че аз бих се побъркала най-вероятно), нооо всички знаем, че голям процент от нас имат работа, задължения, деца и грам, ама граааам не могат да се припознаят с този начин на живот.
Поредната кифла, която показва нещо, което изобщо не е адекватно и приложимо.

# 2 031
Ново видео от Любомир Жечев, не съм го гледала само споделям :
https://www.youtube.com/watch?v=FmLBo2atX2I

# 2 032
Ванчето пак подхвана викторината със снимките...😀🤐🙄
Скрит текст:

# 2 033
Е, Ивана най-после има оправдание защо качва стари снимки

# 2 034
Не знам какво и е оправданието да рециклира стари снимки, нито защо и трябва такова. Тя не правеше ли същото през целия януари?

# 2 035
  • sofia
Някой знае ли какво става с Антоанет Пепе?

# 2 036
Новото видео на Любо Жечев е много глупаво.. личи си, че го е направил от скука и просто да качи нещо.. а и може би заради спонсора си.. пълно разочарование.

На Ивана визията ми харесва на тези снимки 😀

NJ качва хубави видеа. Естествено нищо особено, но пък в много ведра и усмихната. Личи си, че е позитивна и гласът и е спокоен.

Какво би трябвало да става с Пепето?

# 2 037
Качила 4 снимки, пита коя от трите ни харесва..

# 2 038
Всичките са изключително глупави. Особено предвид сегашната ситуация.

# 2 039
Скрит текст:
Аз също съм абонирана за канала й,не е нещо уау,но има интересни рецепти,които бих пробвала,като например козунака на конци.Не ми харесва кухнята й,миниатюрна и неудобна според моите разбирания.

Е, хайде сега, не всички имаме кухни като от списанията. Има безброй професионални канали с огромни кухни и "уау" рецепти. Аз, като човек с изключително ограничено свободно време, след дългия работен ден и подготовката за следващия, вечер имам нужда от рецепти с 5-6 съставки и няколко стъпки за приготвяне. Моля, нека не критикуваме възможностите на хора, които не познаваме.

Общи условия

Активация на акаунт