Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 973
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 055
По- бавно да си ги гори, че скоро Мартин може и да не ѝ донесе нищо от никъде

# 2 056
Оставям това тук....
Скрит текст:

# 2 057
Това да не е стайно цвете Flushed

# 2 058
Кат зема една лопата и кат ви отгледам сичките на балкона! Кви са тези снимки, кви са тези рАкави...

# 2 059
От бебета не разбирам, но ракав..😃

# 2 060
"Ракав" ме впечатли. Никак не обичам да правя подобни забележки, но "ракав"... То дори е трудно да се произнесе по този начин.

# 2 061
А, аз се чудех какво ми е липсвало толкова време! Да благодарим на Валерииййй за изключително значителните подробности покрай прибиранията на Мартин😂

Скрит текст:
Той Мартин друго да не й е донесъл.
Наистина без всякаква креативна и умна мисъл в главата. Щом и свещички започна да показва...

Последна редакция: пн, 16 мар 2020, 21:24 от Не се сърди, човече

# 2 062
Ще започна да скрийншотвам всичките неграмотни постове, за да направя компилация за профила, бива ли такова нещо...ракав?! Дори не можеш да го произнесеш така 🙄

# 2 063
Видях, че сте качили Дея в профила. И аз попаднах на това стори, но не разбрах какво точно е снимала и за кое казва „Де*ба”. Може ли да ме просветлите, моля 😗

# 2 064
Добре де, и аз правя грешки - факт. Понякога в бързината даже не се и усещам, но тези хора правят супер елементарни грешки... Неща, които в начално училище учим... Тъжно е.

# 2 065
А Маги работеше в списание... 🙄

# 2 066
Тогава ще оставя и това тук. Сигурно и тя е бързала
Скрит текст:

# 2 067
А Маги работеше в списание... 🙄
... в което майка й е административен директор.

# 2 068
Тогава ще оставя и това тук. Сигурно и тя е бързала
Скрит текст:
УжасТ!!!

# 2 069
Видях, че сте качили Дея в профила. И аз попаднах на това стори, но не разбрах какво точно е снимала и за кое казва „Де*ба”. Може ли да ме просветлите, моля 😗

Вероятно го казва по го повод самоувереността и високите изисквания за заплата на кандидатката.

Изтънченост и стил, точно така си представям типичната служителка в ЧР. Stuck Out Tongue Closed Eyes

@Интрига гърл, може да ни обясниш и тук лично колко сме неадекватни....Сигурно и "Капките", които вървят в момента - сигурно и те са неадекватни, м?

Какво още се очаква да правим в ситуацията-  много от нас не са излизали повече от седмица от домовете си, съчувстваме за починалите хора, молим се да няма повече жертви, отпуската ни за рождените ни дни с ММ се провали, щяхме да обикаляме Европа, но сега той е свободен по цял ден и обмисляме да предложим помощта си за доставката на храна на стари хора...да продължавам ли да изреждам?

Последна редакция: пн, 16 мар 2020, 21:44 от Yogurina

Общи условия

Активация на акаунт