Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 979
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 370
Клипът с чалгарските ритми няма да коментирам, ама искам да споделя, че на мен ничия ВИДРА не ми липса :Д:Д:Д
Скрит текст:

Остави просто...Бях потресена като ми излезе вчера стори , че Наско ментата пял на сватбата им..По-добре да не ползвам думата ц...а работа , ама си е точно това.Две години подготовка за тая сватба , сякаш кралицата се омъжва.

# 2 371
Въобще не  я знам коя е тази ,но се изнервих от последния коментар-ако иска и три години че си организира сватбата.
Сега със сигурност десет потребители ще се изредят колко  е кичозна ,грозна и просташка сватбата.Ясно ,че ако има канал или има някаква известност ще се коментира ,но така няма нужда чак от подигравки.

# 2 372
Йоана Йоко се показа що за стока е още с изказванията, че вирусът заради, който умират хората, е хрема. Имаше едно изказване "Цял свят е под карантина, само българина си мисли, че искат пак да го пре*бат." Тази жена и нейните видеа за лелята, просто толкова си може. Да си на 30 и да показваш средни пръсти? Няма да гоовря дали дава пример или не. Олицетворение на комплексарка, с крив нов в миналото и голям зад*ик. Външния вид се променя, но за съжаление за комплексите от миналото малко повече ще трябва да поработип, скъпа лельо. Wink

Йоана Йоко е такова разочарование и простотия до шия. Майка на две деца взела да ми размахва средни пръсти и да се опитва да оригиналничи, незатваряйки тая ми ти уста.

А като си помисля, че я харесвах и смятах за различна, когато се появи в началото...

Видяхте ли Деса хелт коУЧКАТА и тя със съвети за борене с вирусите:

Скрит текст:

Как не ca се сетили заразените да си вдигнат вибрацията, за да прескочат коронавируса и да ги прескочи! Тц-тц-тц!

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 12:09 от Yogurina

# 2 373
Мисля , че не ме разбра.Не се подигравам.Изразих мнение , че за мен е странно това.По принцип въпросната не я следя толкова , но  скоро се завърна и взе да ми излиза в сторитата.

# 2 374
Гледахте ли рутината на Наоми за пътуване? Не че е нещо ново за нея, де 😃
https://youtu.be/9iqFRaCoyvw

# 2 375
Скрит текст:

И пончото  Grinning Наоми си е Наоми

# 2 376
На мен не ми дреме какво е организирала, но като се опитва да го монетизира, ще си получи коментарите-цигания и селяния до шия.
Каканашева както винаги е ламнала за пари и се опитва да го изкриви до неузнаваемост. Стана ясно вече, че маските не пазят от корона, но все пак дай да цицаме безумните пари за изрезките, които иначе щеше да хвърли. Самият факт, че ще му хрумне на някой да ги представя като дизайнерски за 9 лв в ситуацията, е достатъчно безочливо и осъдително от морална гледна точка.Даже не е за вярване някой да търси смисъл в действията на осъдената крадла и лъжкиня.Писна ми от пачи, които се водят за бизнес нещо си и правят пари от манипулацията на страха на хората.
Колкото до Йоаната- рядко просто същество. Тази изобщо някакво образование или нещо има ли, защото интелектът й е по-малко на чистачките на Титан. Хулиганка със самочувствие до небето. Ако трябва да съм окторовена, видях я за пръв път в общ клип с другата Йоана и още тогава намеците й на двете доста противоречаха с претенциите им. Но тази се нарежда да ближе пода и дъното заедно с Йорданова и онова, дето смята, че книгите са за украса.

# 2 377
Най ме изуми от на Деса съветите, че трябва да се консултирам с лекар преди да си вдигна вибрациите 😂
Представям си как отивам и казвам, че смятам да вибрирам на по-висока честота. Ами сигурна съм, че в такъв случай ще бъда прибрана и тествана за коронаворус съвсем безплатно.

# 2 378
Да си вдигне вибрациите.... Ами ето затова съществува короната както и повечето неща-защото ето такива психопат и всякакви невежи раздават съвети на килограм и има някакви немалко, които им вярват. След като вчера прочетох някви коментари за Гана, че била най-красивата...

# 2 379
Най ме изуми от на Деса съветите, че трябва да се консултирам с лекар преди да си вдигна вибрациите 😂
Представям си как отивам и казвам, че смятам да вибрирам на по-висока честота. Ами сигурна съм, че в такъв случай ще бъда прибрана и тествана за коронаворус съвсем безплатно.
Ще те приберат и тестват, но едва ли за коронавирус.

# 2 380
Прогнозите сочат, че се задава вълна от Иванини снимки😂

# 2 381
Значи при Ивана всичко е както преди - стари снимки до откат и домашни снимки с декор от непрочетени книги.

Миналия ден й бяха писали коментар дали е прочела книгата на Мишел Обама - все още я чете, скоро ще стане 4ти месец. А аз изслушах книгата за 5.5 часа преди месеци.

# 2 382
Скрит текст:

И пончото  Grinning Наоми си е Наоми

Даа, хаха. В ИГ я бяха питали как така не я е страх, че пончото е заразено после. И тя: Веднага след това го изхвърлих, дарлинг.
Бърбери пончо 😂😂😂

# 2 383
Не,не, с всеки изминал ден си затрърждавам думите, че БГ влогъри, блогъри, инфлуенсъри и разни проектанти, деградират! Никакъв прогрес! Ама никакъв! Понеже има доста снимки с постове от мами, които се мъчат да забавляват децата си с игри, и такива, които искат да направят ученето вкъщи по-приятно, мноого се надявам Валери, да направи едно добро и да им даде идеи за игри (оцветяване или уроци по информационни технологии(работа с фотошоп))

Значи при Ивана всичко е както преди - стари снимки до откат и домашни снимки с декор от непрочетени книги.

Миналия ден й бяха писали коментар дали е прочела книгата на Мишел Обама - все още я чете, скоро ще стане 4ти месец. А аз излушах книгата за 5.5 часа преди месеци.

# 2 384
Ели с ново видео, хареса ми. Гласът ѝ е нормален, нямаше го досадното "иии да...", определено се стреми да подобри съдържанието си и се вслушва в критиката. Smile

Общи условия

Активация на акаунт