Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 043
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 400
  • София
Ох, Гането ще ме умори от смях - вчера цял ден готвила, днес цял ден ще чете - моме, за теб работа няма ли? Или като хлопнахте кепенците на Меркари и маркетинг експерта рязко приключи работа? Работата наистина страда от ситуацията (и моята доста пострада), но чак по цял ден да готвя или чета - няма как да си позволя този лукс, докато някой отсреща ми плаща заплата и очаква да си върша адекватно работата.

# 2 401
Аз не искам да гледам видеа свързани с вируса, омръзна ми само за това да се говори от телевизия, фейсбук и къде ли не.
Адски в натоварващо, така и така няма какво да се направи , по-добре да се разсейвам с нещо.

# 2 402
Елица направи няколко адекватни вклювания в инстаграм по темата за вируса. Не смятам, че е такъв специалист, че да му посвещава цяло видео. Чухме вече, че е просто хрема и че лавките и Луи Вутьон (как се пише това нещо на кирилица) са по-важни и спешни теми.

# 2 403
Ох, Гането ще ме умори от смях - вчера цял ден готвила, днес цял ден ще чете - моме, за теб работа няма ли? Или като хлопнахте кепенците на Меркари и маркетинг експерта рязко приключи работа? Работата наистина страда от ситуацията (и моята доста пострада), но чак по цял ден да готвя или чета - няма как да си позволя този лукс, докато някой отсреща ми плаща заплата и очаква да си върша адекватно работата.

Ми, то магазините на Меркари си работят. Вчера мернах един такъв отворен, отивайки на пазар с колата. За тях явно няма карантина.

# 2 404
И как една не седна да прочете малко художествена литература, а все ще се “усъвършенстват” и ще “печелят пари”.
То затова и речникът им е беден и еднакъв и дъвчат едни и същи клишета.

# 2 405
Хареса ми новото видео на Ели. Вярно е, че не показва кой знае какво ново, но са ми много приятни и уютни видеата й.

# 2 406
Аз не разбрах защо Гергуца нарича баба си съквартирантка?

# 2 407
Ели коментира ситуацията често в инстагарам. Притеснена е, споделя какви са мерките, как се държат хората, мнението и размислите й. За мен също това е златната среда. Хем споделя и показва, че не й е все едно и не са й по-важни излизания, гримове, тоалети, хем не натоварва с паника, хем не говори за неща, по които, нормално, не е компетентна. Видеа само от специалисти бих гледала.

# 2 408
😂😂😂😂😂

Аз не разбрах защо Гергуца нарича баба си съквартирантка?

# 2 409

Доообре..

# 2 410
Да на Ели видеото е мн добре, вместо на Ивана 40мин нищо правене предпочитам Ели. Полинаа каза току що че няма мигли, не че си е правила нещо веждите, в смисал мигли косъм по косъм няма вече.

# 2 411
Хелс китчън е снимано отдавна , явно днес ще го излъчат.

# 2 412
Излезе ми известие за видео на Златена Енчева за коронавирус.. Е, тя не беше активна 2месеца, но да не изпусне вълната, не съм го гледала, не искам да се облъчвам с информация от всевъзможни госпожи. Трябва да разберат, че не от всяка новина може да извлечат дивиденти още повече, когато е такова положението. Всяка жаба да си знае гьола.

# 2 413
Гането е потресаваща с тази чаша...
Но явно се опитва да покаже, че не живее сама, прикривайки в далечината субект, който вероятно е нейната тайнствена съквартирантка.

# 2 414

Общи условия

Активация на акаунт