Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 986
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 475
  • София
Гледала съм не едно видео, в което Златена е критикувала продукти или е казвала, че на нея не ѝ харесват, но предполагам, че след такова за поръчани дрехи от Мегз, след което тя ѝ каза, че завежда дело, мотивацията ѝ е поизчезнала.
Точно след това и Тони направи онова договореното с Мегз, в което я възхвалява и тогава ми падна в очите. Като цяло Тони ми харесва, но тогава - не, както и манията, че някой я копирал, все едно тя не прави видеа като западните влогъри и американските.

# 2 476
Винаги са ме изумявали съфорумки, които не просто търсят под вола теле, ами са готови да кажат на черното бяло, само и само да оплюят някоя, която просто не харесват, или обратното - да оправдават неаргументирано такава, която харесват. И в двата случая не се получава и има обратен ефект.
В този ред на мисли, не е ок да се нормализира част от поведението на Полина, нито пък да се съчинява, че на някоя всичко й било простено. Милена, с всичките си кусури, е един от малкото нормални, земни и естествени хора в ютуб. Без каквито и да е претенции и натрапване, за разлика от много нейни колежки.
Това не означава, че не трябва да симпатизирате Полина, нито непременно да харесвате Милена. Но бъдете обективни.

# 2 477
Гането има странно дълги стъпала.

Жалко, че пропуснах лайва на Ели. Междудругото по лайвовете ми е много различна от видеата ѝ. Не е толкова добрична, усмихната и позитивна...

Тая Йоко много унизително видео е направила. Много мразя подобен тип отношение, дори и на майтап...

# 2 478
Съвсем откровено мога да кажа, че и на Полина симпатизирах до едно време. Но при мен харесването и нехаресването става с натрупване на куп фактори. Като се съберат повече минуси от плюсове и почнат да стават неадекватни - довиждане! Полина с видеото за финансова грамотност - ей такива неща ми подкопават доверието, защото беше една скалъпена реклама на ФиБанк, гарнирана с доста безполезни и съмнителни примери за финансова грамотност. Високомерните изказвания също - тц. Не е това начинът.
Препочитам на Милена кривите зъби (честно, дори не ми правят впечатление) и скучно ежедневие пред 101% рекламната вльогърска дейност на Пепе и бедната ѝ обща култура, която непрекъснато излиза при напъните ѝ да коучва и да се навира, където грам не ѝ е мястото. Може и на Милена общата култура да е бедна, не знам, защото не ми се навира като голямата разбирачка, за което мога само да я поздравя. Валката - щях да я толерирам (принципно обичам леки влогове за грим и пътувания), ако не копаеше дъното с плиткоумие, неинформираност, мързел и инфантилност. Там е просто Комеди-централ положението.
Даже Йокото ми беше симпатична в началото, ама просташката ѝ същност и липса на критичност и въздържане откакто излязоха наяве, бляк, черта.

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 00:33 от tuali

# 2 479

Точно от Радост ли този коментар? Тя не се спря със съветите, разясняване как е в Русия и т.н

# 2 480
Тая и при Елица ли се навря да наставлява? Егати досадната жена.

# 2 481
Инстаграмската полиция.
На мен Елица не ми е досадна за разлика от Радост.

# 2 482
Ми вЕрно е - писна ни от нея, да си даде малко офляйн детокс.

# 2 483
Обаче последния месец е направо трагичен за родните влогърки. Полина, Йоко, Джойчето, Валери, Ивана... много се излагат и не спират да рият дъното. И по-зле ще става!

# 2 484
Тва досадното Джой-че имам чувството, че вече и от тоалетната ми ще изкочи с ръцете на Ф. Няма толкова напрягащо същество

# 2 485
Тва досадното Джой-че имам чувството, че вече и от тоалетната ми ще изкочи с ръцете на Ф. Няма толкова напрягащо същество

Представете си какво е да се живее с нея 😁

# 2 486
Лайфът на Ели беше много приятен. 😊
Може ли такива коментари да има обаче? Чак ми става неудобно за хората, които ги пишат 😬

Скрит текст:

# 2 487

Точно от Радост ли този коментар? Тя не се спря със съветите, разясняване как е в Русия и т.н
Мисля, че е ирония коментара й...

Защо Валери под поста със снимката с Ремикс, твърди че хората, които ще прегледат дрехите й, не я познават!?!  Всмисъл!? Нали видеото и поста й, е спонсориран от тях!?!? Нещо не схванах.

# 2 488
В новото видео на Попова, не сме е извънредно положение, а под карантина... Гледам да не се хващам за такива дребни неща, но все пак..

# 2 489
Гледах видеото на Попова за гримове. Хареса ми, иронизира се, говори си нейните си неща, размишлява си Grinning има някви идеи да си прави експерименти. Споделя неща от живота и, но без да ги натрапва, търсят жилище за купуване.. Свежарка, на фона на всички майки, впечатления от тримесечия и короната-много добре. Аз имам чувството, че когато забременея мога да гледам само клипове на девойките с децата, не ми е нужен лекар. Grinning Те само където не ни казват, че ходят до тоалетната през 5 мин. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт