Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 961
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 490
И аз не имах възможността да изгледам лайва на Ели,но коментарът на Джойка ми е като ..както каза една съфорумка-"стара свекърва"се налага кой какво да говори,в собтвения си канал.
Чела съм в бг мама,във тената за ремикс,как изобщо не са доволни от опцията продажба на дрехи.Пращат им хубави дрехи и незнайно как им подхвърлят жълти стотинки или ги рециклират за уж негодни.Отделно цените са прекомерно завишени за 2ра употреба.
Валери за мен е егоист и стиснат човек.

# 2 491
Пуу, тази Джой може ли да спре да каканиже като дърта свекърва?

# 2 492
Не, Валери, не знаят! От къде да знаят, след като си ги отбелязала 2738 пъти, под снимката си! Че и във видео ги спомена! И навсякъде в интернет се представяш с имената си(?)! От къде да знаят?!

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 10:59 от Emilie_

# 2 493
Ей, ама как се прави на дръж ми шапката, ще ме умори от смях Валерито 😆

# 2 494
Валери сама е упоменала под видеото, че е осъществено в колаборация с Ремкс, как така не знаят кой е подателят на дрехите 😁
Аз не бях запозната до момента с тази услуга, стори ми се приложима, дори мислех да я пробвам, но прочетох много и все лоши отзиви, които ме отказаха.

# 2 495
Мале, страшна антиреклама им спретна Валката на тия 😂😃😁

# 2 496
Мале, страшна антиреклама им спретна Валката на тия 😂😃😁
Не може да се сравни с онази на BOB, ако някой я помни 😁 беше скандална! Апелирам Валери да снима гримове, тоалети и прически, без да говори на други теми и без да проявява креативност, стигаща до аранжиране на превръзки във входа на блока.

# 2 497
Repost от Remiх🤷🏼♀ СлучаЕност?

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 14:06 от Не се сърди, човече

# 2 498
Я, разкажете каква е била рекламата на Боб?

# 2 499
Валери има раздвоение на личността, хем не е реклама, хем тагнала remix, хем те са репостнали поста и..напълно случайно е Sweat Smile Ивана 30 минути показва стари снимки Close Определено е зациклила, сега няма събития, молове, брънчове...за такова видео повече от 10 минути нужно ли е да се отделя!? Rolling Eyes Пълна скука, по-добре нищо да не качват известно време, отколкото просто да отчитат някаква дейност.

# 2 500
https://youtu.be/BTbgBjHT6kk
Ето, много неловко видео, поне според мен.

# 2 501
https://youtu.be/BTbgBjHT6kk
Ето, много неловко видео, поне според мен.

Бахахах Имала още много мегабайти за хабене (успокоява майка си), че и няколко пъти го повтори. Мегабайти са новите минути, да си знаете. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 502
Валери има раздвоение на личността, хем не е реклама, хем тагнала remix, хем те са репостнали поста и..напълно случайно е Sweat Smile Ивана 30 минути показва стари снимки Close Определено е зациклила, сега няма събития, молове, брънчове...за такова видео повече от 10 минути нужно ли е да се отделя!? Rolling Eyes Пълна скука, по-добре нищо да не качват известно време, отколкото просто да отчитат някаква дейност.

Освен, че е яко зацикилила две неща ме подразниха в това видео, което прегледах на бързи обороти:
1. "Боби е в другата стая на скайп кол с колегите, ако чувате шумове е това, но ще работим както можем." Демек на нея й пречи едва ли не, че той е на кол, а не че тя си записва нещо, което спокойно може да запише след час примерно, когато служебният му ангажимент е приключил. Ако тя чува него, може би и той чува нея. Направи ми много лошо впечатление.
2. Снимка с Тери Крюз и казва "Не помня кой беше този актьор"... Еми спри да снимаш за 30 скеунди и провери... Елементарно е.

А и бонус точка: какво по дяволите висеше от кейса на телефона ѝ?

# 2 503
Котана, правеща си тоалет, изобщо не на място в клипа при Ивана... Според мен.

Приятно видео от Поли Моли. Харесвам я.

# 2 504
Връзка е това на телефона, да си го носиш като чанта.
Модерни са сега, като гледам, ние едно време така ги носехме на врата като ключовете 😂
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт