Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 941
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 520
Да " наемеш" валерИ да ти е рекламно лице е направо обида за фирмата ти! По- инфантилно и изкуствено няма как да е просто. Пълна идиотия беше клипа за БОБ

# 2 521
Някой да каже на Ивана, че кръст и талия е едно и също.
И че тези "расти" на телефона и са СКАНДАЛНИ. Grinning

# 2 522
Леля няма ли да разсъждава днес?

Появи се, показа си простотията, размаха някакви средни пръсти и... май разбра, че каналът й няма да има особен успех и ще се гледа само от нас & от "Gift Heart, обичам ТА".

P.S. Току-що видях, че Къдрица е качила видео в английския си канал с реклама на Балеа. Тоя апартамент трябва да се изплаща.

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 15:43 от Yogurina

# 2 523
Йокото е на живо в инстаграм, пият ракия с Барт от обяд. Ето защо е неадекватна. Grinning Пита нещо Барт и той и вика "Не разбира " и тя "Колко е глупав тоя човек" хахаха изтрила е клипа, защото бил "много тъп"?! Grinning

# 2 524
Леля ви каза, че е скрила клипа, защото е бил тъп. Но ако държим ще го пусне пак!

# 2 525
# 2 526
Когато с 5 лева се “опиташ” да “забуташ” сина си в стаята му!!! 🤷🏼♀

# 2 527
Аз все още не съм мама, но майките биха ли споделили- вие казвате ли на децата си “изчезни”? Говорите ли пред тях, че приятеля ви им е бил бавачка, защото на рожденния си ден сте били на стриптийз бар??? През живота си не съм се месила в нечий метод на възпитание, никога не съм давала мнение за отглеждане, но това ме потресе! Вижте лайфа на Йоккото

# 2 528
Аз все още не съм мама, но майките биха ли споделили- вие казвате ли на децата си “изчезни”? Говорите ли пред тях, че приятеля ви им е бил бавачка, защото на рожденния си ден сте били на стриптийз бар??? През живота си не съм се месила в нечий метод на възпитание, никога не съм давала мнение за отглеждане, но това ме потресе! Вижте лайфа на Йоккото
Както и че са много досадни и знаят, че когато с Барт правят секс, не трябва да ги притесняват. Ще му "метне един бой" Grinning ракията не и се отразява добре, тя е "русенска пръска " и се гордее с това, евала како

# 2 529
Йоана, лелче, мила тетке - тъй като четеш тук, искам да ти кажа, че ти си доказателството, че кухите предмети издават най-силен звук. Даваш вид на абдикирала от майчинството жена, а това е тъжно. Изглежда настъпилата при теб криза се дължи на осъзнаването на факта, че Земята не се върти около теб, остаряваш и не, няма за какво да ти се завижда. Пий един шейк и не бъди толкова бътхърт.

# 2 530
Леля казва на децата нещо да направят, за да им даде по 5 лева.  Cold Sweat
"- Да поръчаш от Хепи също е готвене." - леля ви.

Ново - леля се затвори с ракията в тоалетната и се заключи там , защото децата й досаждат.

# 2 531
Тва лелче е отвратително, но още по-отвратително се държи с децата си. Грозна картинка.

# 2 532
Момичета, мисля, че трябва да поканим Цайса в темата. Stuck Out Tongue Closed Eyes Такъв корифей в правенето на мусака - изпуска ли се?

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 18:05 от Yogurina

# 2 533
Magi San, как ще се оправдаеш за пореден път? Преди успя да минеш с оправданието с пластмасовата чаша, че не можем да сме крайни, ок. Еко торбичките каза, че си ги държиш в колата Thinking ... За постоянните грешки при писане да не говорим..
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 534
Колко много и ходи на Галя стегната, прибрана коса! Удариха я в слабото място в фризьорските салони😂

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 19:29 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт