Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 754
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 700
Боби е такъв добряк, че ако Ивана му каже да облече туту поличка и да играе балет, ще го направи, за да ѝ угоди.

# 2 701
Разбира се, че ужасно ни дразни, понеже е хубава и не и дреме за мнението ни.
Как не се бяхме сетили.
Наливайте ракията по повод това прозрение и като подпийнем, може да се снимаме, напсуваме, размахаме среден пръст и качим в интернет.

# 2 702
Айде спокойно сега, няма повод за паника. Тя тази пандемия отдавна в позната. Хич да не ти пука.

# 2 703
Тази Йоко няма шанс да я гледам след безумните изцепки,за които споменахте.

# 2 704
На Йоана ако не ѝ дремеше за мнението на бг майките, нямаше въобще да отразява форума.
Вместо това тя се дърли на всеки коментар. 😁

# 2 705
Боби е такъв добряк, че ако Ивана му каже да облече туту поличка и да играе балет, ще го направи, за да ѝ угоди.
Сигурна съм, че цялото им жилище е обзаведено по нейни 'инстаграмъбъл' идеи. Боби е над нещата и му е все тая за повърхностни неща.

# 2 706
Когато един мъж няма собствено мнение, значи е над нещата 😉

# 2 707
Всъщност, имат право да работят. След омекотяването на заповедта, всеки бизнес/магазин може да работи (без ясно упоменатите ресторанти, кафенета, фитнес центрове и т.н) по преценка на собственика, като се предполага, че трябва да спазват стриктни мерки и хигиенни нива.

За какви хигиенни норми може да става въпрос в магазин за дрехи...Не могат да дезинфекцират всяка дреха след като е била докосната или пробвана.
И в хранителния магазин не можеш да дезинфекцираш всяка стока, която е била докосната.

# 2 708
На Йоана ако не ѝ дремеше за мнението на бг майките, нямаше въобще да отразява форума.
Вместо това тя се дърли на всеки коментар. 😁
Завалийката, цял канал направи заради бг-мама, ама иначе не й пукало. Joy

# 2 709
  • Русе
https://bookadventureclub.blogspot.com/ - блог за книги
Книжен канал, на хм, начинаеща дама: https://www.youtube.com/watch?v=wuw_UfDu81c
,, Човекът сянка'' - ,,Една книга , в която се разказва за жена детектив и някакъв побъркан, доколкото разбирам Laughing , който решава , че ще изтребе мъжа й , мисля, че не знам дали имаше деца и дори лицето й така, загрозява и от там нататъка , когато той причинява тази мъка, тя тръгва да го гони Sweat Smile до момента, в който иска тя да го убие, в същото време и той иска да я убие Flushed Sweat Smile , книгата е 4 или 5 части , звучи интересно ..,,
И дотук спирам Laughing  мацката не е лоша, съвсем в началото  е, но  толкова отегчено говори и объркано,че No Mouth

# 2 710
Ние няма как да знаем дали има или не мнение Боби. Все пак не сме им в къщата. На някои мъже не им пука за такива неща, други като моя например си казват мнението за всичко, хаха.
Скрит текст:
Зорница ми отговори. Намачква с пяна косата и суши с дифузер. И остава и занапред с кърли гърл метода.

# 2 711
Всъщност, имат право да работят. След омекотяването на заповедта, всеки бизнес/магазин може да работи (без ясно упоменатите ресторанти, кафенета, фитнес центрове и т.н) по преценка на собственика, като се предполага, че трябва да спазват стриктни мерки и хигиенни нива.

За какви хигиенни норми може да става въпрос в магазин за дрехи...Не могат да дезинфекцират всяка дреха след като е била докосната или пробвана.

Ооо, аз съм напълно съгласна. Не ме разбирайте погрешно. Просто казвам защо работят. Иначе аз съм твърдо против това да работят Simple Smile

# 2 712
Валката пуска някакви фейсбук лафове в новото видео и си мисли, че е много актуална....
Наистина всеки път се питам защо си я причинявам?! Мазохизъм, може би?
Иначе, тази книга ще взема да я намразя без да съм я чела!!🤯🤯

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 22 мар 2020, 21:19 от Не се сърди, човече

# 2 713
Лошо, ако мъж, който подкрепя жена си и й угажда, се възприема като смотаняк без мнение. Хармонията при тях си личи и през екрана. Не само това, ами и нея харесвам повече във видеа с него. По-спокойна, естествена и истинска е.

Много ми е смешно като кажат, че някоя не била харесвана, щото е хубава и не й пукало. Тя въпросната такъв цирк спретна с махленско поведение и пошло съдържание в инстаграм и ютуб, пък ние излязохме пак завистливи. В началото си беше много харесвана даже, открояваше се.
За мен човек, с подобно поведение и съдържание, много го интересува чуждото мнение. Инфлуенсърите пък са изцяло зависими от него, защото от това им зависи работата. Да, на хейтъри не си заслужава да обръщаш внимание. Но ако не те интересува общественото мнение, какво по-точно търсиш полугол в публичния си инстаграм профил, примерно?

Последна редакция: нд, 22 мар 2020, 22:43 от Анонимен

# 2 714
Книгата на Мишел Обама да не е пращана като ПР пратка? Незаменима част от беге блогърския декор е.

Общи условия

Активация на акаунт