Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 682
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 895
  • софия
Джойчето написала на Полинария "съвършено видео" ахахахаха е не мога. Още не съм стигнала до новата "звезда" NJ, гледам, че и тя е коментирала. Има ли смисъл да си я причинявам?

Ивана отново качи снимки от Боровец, изсмях се.
Гергана е меко казано нелепа в сторитата си. Това нейно поведение на 10 годишна изобщо не кореспондира с претенциите, гучитата и диорите.

# 2 896
Нито Полина, нито Гергана са положителни примери. Да си прави там жалните влогове. За мен лично е пример за паразитизъм, защото сама не е направила нищо, а символичните й "постижения" са свързани все с мъже - втори баща, гаджета.

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 12:35 от Не се сърди, човече

# 2 897
NJ от самото начало не я харесах и сега много затвърди мнението ми. Всъщност тя още преди няколко години се опита да прави нещо (разбирайте канал), нооо не и се получи.
Ивана, Пепе, Полина и всички подобни не заслужават нашите кликове, мисля аз.
Галя също не я харесвам. На мен гласът и ми е свръх дразнещ, а и не намирам нищо от начина и на живот близо до моя. Продължавам да си гледам dessytalks от по-известните и две-три нови момичета с не много абонати, с надеждата, че поне те ще останат нормални!

# 2 898
Crystal Noir,значи правилно съм разбрала "цъфтежът" .
Едит:Полина ме е блокирала,а даже не я следвах,но следвах иг на бг мама,явно това злостно човече е влезнало да преглежда потребителите следващи страницата и ги е изпоблокирало.Браво!:Д
По другия въпрос.Разбира се,че може и да си лишен от амбиция,да си ок с постигнатото до тук и да не искаш да се развиваш повече,да подобряваш живота си в какъвто и да е аспект,а да си доволен.Амбицията не е негатив за мен/не говорим за невротична,болна амбиция/,но е мотиватор за моя личен успех,постигане на лични цели,надграждане,инерността ,да кажем,не ми е по вкуса.Изказването на Галя не ми е по вкуса,моята призма е различна.
За Полина,Джойчето и т.н.ще напиша само... -#бгмамасила.:Д

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 10:20 от BaklavaTa

# 2 899
Нормално Pamela Rief да трупа много абонати-масово хората тренират вкъщи .Анна Бей от school of affluence на мен ми е любимка , заради нея почнах да гледам youtube канали. Аз намирам видеата и за много полезни.
Теа и Наум са ми скучни-приятни, млади ,възпитани хора , но последното им видео го превъртях няколко пъти.
Аз не виждам нищо скандално ,че е отишъл да си купи фитнес уреди , не сме под карантина ,повечето хора илизат до магазина всеки ден..

Полина е драпала със зъби и нокти ,за да стигне дотук  и яко и личи.

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 10:53 от Candy_girl

# 2 900
Скрит текст:
Нова дата, но май и тя ще пропадане 😂

Ще бъде онлЯйн Wink

# 2 901
Бях на едно мнение с Полина до около 2-3мин от видеото, когато говореше за рекламите. Напълно нормално и разбираемо е всички, които си вадят парите със социални медии, да го правят главно чрез колаборации и договори с рекламодатели. Както не очаквам Джулия Робъртс да се пръска само с La vie est belle, така и не очаквам и ми в все тая дали Полина София след реклама на Always ползва други превръзки. Защото в основата си е същото - маркетиг чрез ТВ реклама за милиони долари или маркетинг през IG пост на среден инфлуенсър за няколко хиляди.
Въпросът е дали работиш здраво, за да печелиш последователи с интересно, креативно съдържание - като Pamela Reif, и много, много други, които правят влогове от вкъщи с децата, рутини за занимания вкъщи, рецепти, информативни видеа, какво ли още не...Дори и да са рекламни, има ли значение ако са съдържателни и интересни?

След това Полина започна да обяснява как тези, които я критикуват, и завиждат за “ресурсите” и спрях видеото...Боже, delusional much?

# 2 902
Аз съм съгласна с Адри - от практическа гледна точка надали всички имат отделна стая за снимки и видеа, предполагам, че снимат в отрупан хол, който разчистват няколко часа и сетват декор и осветление. А понякога и мъжете им работят до тях и не е удобно да говорят, за да не им пречат. Аз че имам собствена стая - ме спасява само, че имаме всевъзможна звукоизолация в дома, иначе няма да имам и минута спокойствие. Инфлуенсъри като Пепе, Бибонс, Ая си плащат на фотографи да ги снимат - няма как по време на изолация да стане. Единствено могат да работят над уменията си в обработка на видеа, да търсят нови вдхновения онлайн, да дочетат книги, които са почналк преди месеци и тн.

Относно Полина - някой горе бе написал, че  само рекламира Always, а реално ползва конкурентен бранд. Ако наистина е така - значи си е вкарала автогол с видеото. Все повече уважавам Пепе, че си мълчи и не й пука от коментарите. За съжаление когато влизат в защитен режим много често се допускат по-сериозни гафове. Тъпо е да защитаваш толкова яростно колаборацията си с бранд, а реално да ползваш конкурентен бранд

# 2 903
Здравейте! Лично мен ме дразни Антонет Пепе. Следя само Ивана и Валери. В тази скука,която ме е обвзела ще видя и влоговете на тази, които са в анкетата.

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 12:32 от Не се сърди, човече

# 2 904
Другите не ги знам, ама язък ѝ на Пепе, че плащала за фотограф - не си личи 😄

мислех, че Филяка върши тая работа, гледам покрай него чат пат Жеков я снима, ама тя после с нейните филтри се окепазва яко, снимките ѝ са с ужасни цветове, направо дразнят окото.

# 2 905
Малко материал от Инстаграм

Много готин дядо - таткото на Пепе Simple Smile
Скрит текст:

Ая живее от 2 месеца в САЩ и вече е забравила БГ думи. Че и я мързи да ги провери в речника...
Скрит текст:

Много ме изкефи в списъка на Валери "нещо сладко" Joy
Скрит текст:

Една нова звезда, която се пъне да върви по стъпките на невменяемата Йоана
Скрит текст:

Естествено английският е перфектен....
Скрит текст:

# 2 906
Скрит текст:
Видяхте ли това стори на Емпирина? Аз за първи път и отворих профила днес - досега ми беше безразлична.
И тя била там! Завистлива, хейтващата и искаща да блесне чрез плюене. Но се е променила! Ох, мамина сладка...

# 2 907
wns, признай си, ти ли писа на Ая как се превеждат тези думички на български Laughing
Пирина пак се мазни на Полина и пак излиза, че не сме щастливи, затова сме хейтърки.
Скрит текст:

Между другото Билоконна наистина ли се е казвала Аполинария и е сменила това разкошно име с Полина?

Edit : Welt, писали сме заедно Relaxed

# 2 908
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Скрит текст:
На мис Поли нещо много и е дълбоко деколтенцето...

# 2 909
Естествено, че няма нищо лошо да правят реклами, просто малко да се постараят .

Общи условия

Активация на акаунт