Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 641
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 3 015
Съгласна съм със Сън. Аз много харесвам Ели и винаги съм го казвала. Имало е коментари за нея, семейството, Враца, каква била и наистина бяха ужасяващи писания, да не говорим пък ние, симпатизантите, как бяхме определяни като клакьори и какво ли не.
Съжалявам само, ако до нея не са стигнали и хубави коментари, а такива има доста.

# 3 016
  • софия
Поредното разочарование от Деситолкс, а я харесвах...

# 3 017
Сега гледах сторитата. Емоционални, нормално, но напълно адекватни. Не е дала повод, че да се прави на ударена. Не е допускала гафове, не е обидила, не е поучавала. Много добре, че изрази позиция. Права е.

# 3 018
Аз съм от тези, които все още не са сигурни дали харесват или не харесват Елица. В някои моменти ми е симпатична, а в други ме дразни колко се лигави, но като че ли често пъти тук, когато се спомене един негативен коментар за нея, след това има 10, които я защитават. Преди няколко месеца действително имаше няколко доста груби коментари за нея, но като цяло мисля че е най-харесвания влогър в темата, та не разбирам защо трябва все да жертва. Наистина имам чувството, че просто цялостния и образ е такъв.

# 3 019
Гледах сторитата на Елица. Никъде не споменава, че коментарите са от тук.
Напротив.
Каза, че й били пожелали да умре, изпращали й колажи, опитвали се да развалят връзката й...
Оххх, какви хора има по света.......
Това сякаш е съвременната версия на онея с магиите.

# 3 020
Още една любимка одобрява... Joy

Скрит текст:

Полина си е типичната рускиня, която за всяко нещо трябва да е права и е с огромно самочувствие. Под път и над път много са такива като нея - няма с какво да ме впечатли. Преди темата даже не я бях чувала..Joy

# 3 021
Сладкишката май усилено иска да прилича на Милена. Нямам намерение да й гледам видеото, но на thumbnail-а мечтаната къща не е ли същата като на Милена. Много плоско ми изглежда това.

Скрит текст:

# 3 022
Някои съфорумки са забравили каква помия се ля по Елица тук преди няколко месеца. Лайвът го изпуснах, но тук имаше няколко седмици, през които тя беше обиждана безпочвено с БРУТАЛНИ епитети, клевети дори.

Абсолютно.

Гледам сторитата в момента, искрено ми харесват. Не е с обичайната маска. Не използвам думата като критика - тъжно е, че се чувства принудена да се представя по определен начин, за да е все позитивна и да не "ни натоварва". Но явно това й дава комфорт. Тук ми прави впечатление на загубила този железен контрол, на искрена и неподправена. Харесва ми много и е напълно права. И смятам, че е доста пасивно-агресивничко да се говори как "СЕ обяснявала". Ми, не са от камък тези хора, какво като са онлайн? И си имат мнение, откъде-накъде едни хора ще могат да го изразяват, а те своето - да не могат?

За мен граничи с нестабилност нечий външен вид да те дразни дотолкова, че да бълваш помия от всякакъв вид по него. В края на краищата, да, като не ти харесва някой - не го гледаш, по дяволите, а не се опитваш да му дадеш акъл как точно да се промени, за да ти пасне на теб. Ама е абсолютен мазохизъм да си губиш времето с някого, когото искрено не харесваш.

Гледах видеото на Dessytalks с нови придобивки. Отдавна не бях, понеже ме беше издразнила по едно време с неадекватни субективни мнения, които противоречат на обективна информация. Ще я следя заради корейската козметика. Обаче въобще не говори бързо това момиче, бе Grinning Сестра ми ми е дала добър тренинг, тя е с 20 думи в секунда Laughing

# 3 023
На Фифи няма ли кой да му каже, че тия очила са ужасно педалски?
Да не ги е взел от Пепе всъщност?! 😁
Скрит текст:

# 3 024
https://youtu.be/B6Ncc6Kdpwk
Това може би ми е любимия канал. Най-полезния от всички български. Дамата говори за дамски фитнес и този клип е за "Измамата на домашните тренировки". Вече не качва клипове, но старите са изключително качествени като съдържание. Погледнете я, няма да съжалявате 😊

# 3 025
Бях на едно мнение с Полина до около 2-3мин от видеото, когато говореше за рекламите. Напълно нормално и разбираемо е всички, които си вадят парите със социални медии, да го правят главно чрез колаборации и договори с рекламодатели. Както не очаквам Джулия Робъртс да се пръска само с La vie est belle, така и не очаквам и ми в все тая дали Полина София след реклама на Always ползва други превръзки.

Всъщност, например Дейвид Огилви, който е един от най - великите рекламисти за всички времена и човекът, направил Дав известен, твърди, че никога не си е позволявал да се мие с друг сапун. Не бих я съдила какви превръзки позлва, ясно е, че са пълни продажници. Хубаво е обаче някои хора да си извадят главата от з@дника и да се осъзнаят, защото фразата "След като ме хейтят ми завиждат" принадлежи на най - голямото простолюдие. Надъхването една на друга - също. Одобрението, както и доверието се заслужават, а тези мишки освен подигравки друго не предизвикват. Фактът, че това се случва масово в зрителите им в съзнателна покупателна възраст, трябва да им говори нещо.

Гана кво ще дари като всичко й е на кредит? Тя точно ще апелира за заплати, която пръска пари за пълни боклуци, които дори не са нейни, само за да изглежда класна. Значи даренията не се афишират, но касовите бележки и етикетите - да? Защо? Защото дарения няма. Тя една маска ще се да се на@@@ като трябваше да я даде на ПРИЯТЕЛКА, камо ли нещо за някого другиго.

Колкото до амбициите - ами да, хубаво е ако не си на 90 да имаш такива. Иначе какво те разграничава от зеленчуците например? И под амбиции не визирам акции на Уолстрийт, ами например да прочетеш книга, различна от Космополитън. Галя си е точно чалгарка, която си е застинала и си живее комфортно в тъпотата си. Не си я представям да води разговор по - различен от опаковките и намаленията, което сори нот сори, за мен е пропиляно земно време.

Излиза, че масовката от бгслогърките са напълно ритардирали - от друсане на задници и средняци, до фикции за съвършен живот и хорската завист. Биха се учудили колко успели в истинския смисълна думата хора реално ги коментират и колко всъщност се излагат.

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 21:51 от Breedlove

# 3 026
Ух, Ели вероятно ще съжали за тези сторита. Интернет е пълен с неадекватници и тролове, жалко че са и писали такива неприятни и грозни неща, но едно не разбрах - тези коментари с темата в БГ-мама ли са свързани? Защото тя е една от най-най-харесваните тук, а дори и тези, които не са и фенове от тук пишещите не биха писали чак толкова грозни и груби неща по нейн адрес.

# 3 027
Пепе и Ф3 си отиват много Simple Smile

@Breedlove, много точно го написа!

# 3 028
Интересно ми е някоя от вас следи ли и блогъри с по-малко последователи, защото главно се коментират едни и същи и то най-известните?

# 3 029
Какъв е случаят на Ели с възратния мъж за който се коментира?

Общи условия

Активация на акаунт