Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 676
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 3 210
Допадна ми видеото на Йоко. И с двете визии постигна желания ефект. Интересно ми беше, различно.

Сега гледам Гергана, до средата съм и е ок. Държи се нормално и спокойно. Ще е добре да се върне към козметиката и грима. Ако образованието й помага за това - чудесно. Не всички продукти, които дава за пример, са съвсем бюджетни обаче. Ако някоя от вас има познания по химия, ще се радвам да сподели какво мисли за нещата, които казва във видеото.

# 3 211
От както съм забелязал съществувавето на Полина ми е неприятна. Няколко пъти споменаватe някаква история за "сринат имунитет" и би ми било доста интересно да разбера малко за нея. Явно доста зрители е загубила тогава...
Не помня с точност и е възможно да греша в подробностите, някой по-запознат да ме коригира, ако желае, в общи линии Полина засне някакво видео, в което обясняваше защо и къде се е изгубила в социалните мрежи, разправяше някакви дивотии за сринат имунитет и т.н причини за липсата си, а после се оказа, че всъщност е била доста бременна по това време. Общо взето лъга и маза (както обикновено), после излезе наяве какво било станало всъщност.

# 3 212
Аз също искам да кажа, че от тази вечер пускам подарък, който ще е колаборация със...самата мен.
Тагнете мен и...мен в инстаграм и ще получите 10-годишните ми очила Келвин Клайн.
Всеки път, когато ги занеса в оптиката за затягане на болтчетата, хората ми викат: ах, госпожоооо, перфектно съхранявани очила имате!!!
Да, подарявам старите си таратайки, които иначе помнят много интересни истории и, естествено,
заредени са с топлина,
имат страхотна оригинална калъфка
и леко пораздърпана оригинална кърпичка за бърсане.
#prpratka#10godishna#smnogo💕zaredena#o4ilaакометагнетенякъде#calvin#klein

# 3 213
  • Някъде там
Това сериозно ли ?
Дали ако започна да подарявам старите рамки на децата, за да се покажа колко щедър човек съм, ще е добра идея 😉😊?
Аз пазя и старите стъкла...може и тях да подаря...🤦

# 3 214
  • София
Сторитата са от моя чат с Полина. Писах и, защото явно ме е блокираля за това, че следвам форумския профил. Рядко съм коментирала влогарите и никого не съм обиждала никога незамисимо какво съм писала по техен адрес. Било е само лично мнение без да използвам грозни думи. Излиза с този номер според мен, защото наред и блокирала и не знае какво да каже. Не, че ми е супер важна или ми е някакъв фактор в живота, но се прави така с хора, които те следват и гледат видеата ти. Доста от тях дори са ми били полезни-особено тези свързани с детето. Жива и здрава да е.

# 3 215
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз не се сещам за по-тежка съдба от това да загубиш майка си на 17-18, но явно всеки вижда трънливия път различно.

А колко други хора също са загубили скъп за тях човек?Защо нейната загуба да е по-важна от тази на другите(нека включа и себе си в това число),което да прави Елица специална на ниво да я оплакваме тук и галим с перце?
Само хора с градивна критика ли трябва да се включват в темата? Не ми отговаряй,няма какво логично да кажеш по въпроса ми всъщност.

# 3 216
Случайно видях темата.
Вαнилия, смея се с глас. Благодаря ти, че ми оправи настроението. Laughing
Общо взето много надути станаха тези блогърки/влогърки. А Полинчето си направи по-скоро антиреклама с това видео за спонсорираните видеа. Личи си злобата и тя сама описва завистта. Rolling Eyes
Никога не съм завиждала на блогърка/влогърка (не виждам за какво), гледам ги за развлечение и забавление. Рядко и за някой интересен съвет за ежедневието.

# 3 217
Деситу ще се включи, нея няма кой да я бие по колекция прашки 😂😃😁

# 3 218
Ееее, Джугани отдавна я превъртя тая игра, подари си предните гърди 😂😂😂

# 3 219
Не мисля, че някой подрежда по важност загубите на хората. Кой е нарекъл Елица специална, че и да я оплаква и гали с перце? Напротив. Елица я критикуват за неща, които пък очакват от другите. Най-пресен пример е как Пепе не готвила, пък Елица хем не можела да готви кой знае какво, хем друго не правела. Общо взето на такива безпочвени коментари и на сериозни обиди, които е имало, няма как никой да не отговори. Естествено, че не е задължително да е градивна критика, но едно е коментар и обсъждане, базирано на това, което е показала, съвсем друго е обида и клевета.

Вие се шегувате с предни сутиени и бикини, ама нали знаете, че някой хора с ползвано бельо пари изкарват.. Гнус.
Попадала съм и на влогърки, които подробно споделят как са изпращали срещу заплащане използвано неизпрано бельо на разни.. господа.

# 3 220
Аз ще се включа в гивалей само за банския на Деситу Пеева.

# 3 221
🤣🤣🤣🤣 Полина сигурно и гърнето на бебето ще подари, когато започне да ходи до тоалетна.
Продължава да пада надолу. Мисля, че ни се издразни особено заради Съединението. Все едно ние сме ѝ винови, че е неука.

Елица продължава да не ми отговаря, когато ѝ пиша съобщения в ИГ. Но въпреки това, не мога да кажа на черното бяло.
И аз не разбирам какъв ви е проблема с партньорите ѝ. Първо, че тя е много красиво момиче, а такива рядко остават сами за дълго. Скромна, чиста, амбициозна, упорита, защо да не я хареса някой мъж?
Какъв стандарт има? Моля ви, осъзнайте се! Напълно нормално семейство са с Майкъл.
Според мен е съвсем логично нейното преместване в Дания. Когато загубиш най-близкия си човек, е най-лесно да избягаш някъде, където няма да има спомени за него и да се опиташ да започнеш от начало.
Когато гледах клипа за майка ѝ, все едно слушах историята на моето семейство. Сравнявам живота ми с този на моите познати, и да, определено е много по-труден... Започвах да пиша обяснения, но няма смисъл. Един ден всеки неразбиращ, ще го разбере.

# 3 222
Сега ако някой си подари предните бикини ще те бие, Диди.
Реших да не съм толкова брутална. 😜 😂 😂 😂 😂

# 3 223
Аз не се сещам за по-тежка съдба от това да загубиш майка си на 17-18, но явно всеки вижда трънливия път различно.

А колко други хора също са загубили скъп за тях човек?Защо нейната загуба да е по-важна от тази на другите(нека включа и себе си в това число),което да прави Елица специална на ниво да я оплакваме тук и галим с перце?
Само хора с градивна критика ли трябва да се включват в темата? Не ми отговаряй,няма какво логично да кажеш по въпроса ми всъщност.

Защото Елица е влогър и темата е за влогъри. Това, че си загубила близък човек, за което съжалявам, не ти дава право да омаловажаш загубата на някой друг. Ти пишеш за трънливия път на Елица и аз ти отговарям за него. Трябва ли да се сравняват човешките съдби?

Елица може да живее в Дания, но се е интегрирала и е една от най-скромните български влогърки. Не си купува скъпи чанти само за “прибирането в България”, нали ти беше тази потребителка? Да, във форума не обсъждаме теб, но ти беше споделила този интересен факт точно тук.

Щом ми отговаряш, ще ти отговоря и аз, дали мнението ми е логично, не определяш ти.

# 3 224
  • софия
На Полина видеото за рекламата беше назидателно,  все едно е някакъв експерт в рекламата и маркетинга.Повишава тон, говори натъртвайки на определени думи... И , Полина, не всички хора завиждат!
Видеото и за операцията ми беше полезно, може би , защото аз обмислям такава..

Харесах много Пепе и Деситолкс !

Общи условия

Активация на акаунт