Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 660
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 3 195
  • Light of Zartha
Полина се оплита все повече. Иска да излезе чиста и невинна обаче изобщо не ѝ се получава. Падналият имунитет е коментиран достатъчно. Като човек, четящ от първата тема, определено не беше коментирана кой знае колко, особено пък да е обиждана. Направи впечатление на много хора, че тогава излъга/скри истината (да си го тълкува кой както иска). Само, че тя по гръб не пада и съм убедена, че хич не е безразлична към темата но не защото видиш ли тя плаче или каквото там се опитва да пробута, а защото се изяжда, че някой си позволява да не е съгласен с нея и да не я възхвалява в стори за шампоанче и балсамче! Пътят, който е извървяла... Тя изобщо вижда ли по-далеч от носа си? От неслучаен втори баща към златната кокошка! Ако пътят ѝ беше толкова трънлив надали щеше да се задържа толкова малко на различни работни места! Направила някакъв магазин за китайски джунджурии на не знам си колко завишени цени и си мисли, че е хванала Господ за шлифера! Мамина тя, живее в свой си свят! За каква инстанция се е взела като животът ѝ е от баща на мъж, после на друг мъж? Жалка работа! Сравнението с Кристин е безумно. Едната била до 17ч на работа и после free. Ами другата? С какво е заета? Да ходи на сешоарче? На маникюр? Изключително натоварено ежедневие!

Относно Елица съм от части съгласна - не ѝ е било лесно, намерила е своят начин да оцелее(беше споменавала, че с отиването си в Дания е миела чинии). Не смятам, че чак толкова е зависима от мъжете си, които определено имат средства. Не ми изглежда като държанка. В същото време обаче, според мен е наясно, че това положение в момента е заслуга на Майкъл в по-голямата си част и е за предпочитане пред калните ни улици(да не се чете като заяждане Wink ).

# 3 196
Понеже готвих мусака днес🐍🐍🐍, обаче със сладки картофи, се присетих,че някоя от всичките го изписваше патат 😂😂😂коя беше тази звезда, Коца или Щолена.
Ще ме извинявате за смяната на темата😝

# 3 197
  • Light of Zartha
Понеже готвих мусака днес🐍🐍🐍, обаче със сладки картофи, се присетих,че някоя от всичките го изписваше патат 😂😂😂коя беше тази звезда, Коца или Щолена.
Ще ме извинявате за смяната на темата😝

При Пирина съм го срещала. В обясненията за захранването на Матей.

# 3 198
От патка ли идва патат-а?? 😆

# 3 199
Що за глупост да подаряваш използвана диоптрична рамка..?! 🤦🤷
Скрит текст:

# 3 200
Що за глупост да подаряваш използвана диоптрична рамка..?! 🤦🤷
Скрит текст:
Еее, чак пък използвана. Колко да е използвана?
Само 2 години. 😜 😂

# 3 201
  • Light of Zartha
Искрено се надявам да е колаборация с оптика. Ако ще да го споменава, но да си подаряваш рамката след две години носене е.... дъно?

# 3 202
Моят бъдещ мъж не е богат, заможен или златна кокошка, не ме е измъкнал от никоя кална улица, но живея по-добре с него отколкото бих била без него. От почти десет години сме заедно, а едва от два месеца има по-високи доходи от мен. Аз пък, понеже нито работя в момента заради вируса, а и дипломната си работа написах, съм поела домакинството. Преди два месеца беше друго, кой знае как ще е след още два.
Много ми липсва Стефи в блога и канала. Много ми е приятна, жалко, че не снима.

# 3 203
От както съм забелязал съществувавето на Полина ми е неприятна. Няколко пъти споменаватe някаква история за "сринат имунитет" и би ми било доста интересно да разбера малко за нея. Явно доста зрители е загубила тогава...

Последна редакция: ср, 25 мар 2020, 22:11 от .. attractive ..

# 3 204
Има ли някоя инфлуенсърка, която щеше да е така както е без мъж до нея? Само Пепе, която години издържаше безработния датчанин.

За мен при Елица си личи как подхожда с обич, грижа и топлина. За разлика от всички обсъждани тук не е инфлуенсър на пълен работен ден, не получава хиляди пр пратки, работи си, има си хобита, грижи се за дома и готви. Какво толкова й завиждате? И защо има двоен аршин спрямо нея?

А за разлика от една Валери, има и други доходи и сама е казвала, че не иска да има несугурност относно финансите.

Не искам да защитавам Валери, но със 100к в ютуб и 100к в инстаграм, мисля, че има сравнително добри доходи от реклами. Ако Ели живееше в България, щеше да получава много повече рекламни предложения и вероятно щяха да са достатъчни, за да живее повече от добре в България и да превърне хобито си в професия без странични работни ангажименти.

# 3 205
Ооо, не. Това просто не може да бъде истина, надявам се никой да не се включи в надпреварата за този подарък!
Само две години са ползвани! Само две. 😆
Ако някой чете форума и мисли да се включи, моля ви не го правете! Тези рамки може утре да се счупят и стъклата ви да отидат зян, дето се казва! И нито гаранция няма да имате, нито нищо. Дори и да изглеждат като чисто нови, и рамките както всичко друго се амортизират и всичко им влияе. Купете си по-евтини рамки, може да не са Версаче, ама да са си чисто нови и да са си ваши... Просто нямам думи 😐
Като човек, занимаващ се в момента методите за корекция на зрението, съм виждала всичко, но не и подобно нещо. И съм меко казано потресена.

# 3 206
Полина като каже "мили момичета" с този силен руски акцент...
Какви разходки я гонят тази в момента. Всичките са толкова неадикватни на цялата картина, че думи нямам.
Изобщо бг не гледам на този етап. Те са като от друга планета. Дори и в други държави живеят от сума ти години някои, а със страшно ограничен поглед.

# 3 207
Какви са тези глупости, от мъж на мъж🤣 Просто е глупаво всичко това, да броиш партньорите на другите. Сякаш всичките сте били само с един мъж, егати. Нямам думи. Шегувате се, за да става смешна темата😉

# 3 208
Аз не искам да се повтарям от старите теми, нито отново да влизам в спор кой кого "издържа", защото явно с много хора ни се разминава сериозно мирогледа, но наистина ли загуба на родител в крехка възраст и разпадане на семейството след това, не е трънлив път? Без да се сравнява с други истории, обаче, защото винаги може да е и още по-лошо/по-добро.

# 3 209
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Какви са тези глупости, от мъж на мъж🤣 Просто е глупаво всичко това, да броиш партньорите на другите. Сякаш всичките сте били само с един мъж, егати. Нямам думи. Шегувате се, за да става смешна темата😉
Тц, не се шегуват. Просто е лесно зад монитора да хейтиш непознати хора. Ако не си с IQ 200, не си ядрен физик или супер програмист, или пък нещо уникално, не заслужаваш да се показваш на белия свят.

Общи условия

Активация на акаунт