Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 628
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 3 180
Офф, голяма скука е нещо в българското влогърство. На нито една не можах да изгледам клиповете до половината даже... добре че са  Мъци, Азов и Хикен Щикен Sunglasses

# 3 181
Това сериозно ли :Дахахах

# 3 182
Скрит текст:
Тъъъъкмо и е споделил и тъъъкмо имала проблем?? Аз не вярвам в случайни неща.

# 3 183
Капитонова и Елица не изглеждат лоши момичета със сигурност. Не са ми злобни, както колежката Полина.
И да не забравяме, че Капитонова е по-млада и съотвено е нормално да не е толкова обиграна и да има други приоритети. Не ми е любимка, но не ме и дразни. Същото и за Николета NJ..не блести с някакъв ум, но изглежда много добродушна.

Сладкиша все повече и повече копира Милена..чакам сега да забременее втори път, за да изкопира модела на другото семейство..

# 3 184
Не знам...
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 25 мар 2020, 20:55 от Tual 💭

# 3 185
Пепе защо си е сложила сутиена на устата?

# 3 186
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Защо да правя градивна критика към инфлуенсър/канал чието бъдеще не ме вълнува?И преди и сега казвам,че за мен Ели е топ 1 по обработка и инвестиране във видеата,допада ми тематиката им като цяло,но ако днес изчезне и спре да снима,няма да усетя липсата й.
А за улиците си е точно така,няма нужда тук врачанки с накърнено его да ми се обясняват,не ме вълнува през колко кладенеца вода ще изкарат,за да кажат на черното бяло.
Знаем житейския път на Елица,която също не е бил трънлив.Щеше да бъде такъв,ако се оправяше в живота сама,а не да скача от датчанин на датчанин.И все мъже с възможности,какво съвпадение.
Като Полито,милата..и тя много тежък път извървяла.
Не съм гледала Капитонова,но бих й дала шанс.

# 3 187
Аз не се сещам за по-тежка съдба от това да загубиш майка си на 17-18, но явно всеки вижда трънливия път различно.

Не съм от Враца и няма нужда да съм, за да кажа, че коментара ти беше злобен и напълно ненужен. Щом не искаш да отправяш градивна критика, каква беше целта му?

# 3 188
Изобщо не харесвам Елица, но какво означава да скача от датчанинна датчанин? Ами от индианец на индианец ли да скача в Дания? И какво лошо има мъж да се грижи за жена? То голямо геройство да се блъскаш сам или да мъкнеш мъж на гърба си. Точно така трябва да бъде в живота на една жена. Да се грижат за нея, да я издържат, да й купуват скъпи чанти и всичко. Всички-ко.

# 3 189
Е, айде да не отваряме старата тема за Елица. Да, точно от датчанин на датчанин е нейният "трънлив път".
На всеки здравомислещ човек това му е ясно. Няма нужда да й слагаме ореол, нито да я линчуваме.
 Фактите са си факти. Едва ли без тези мъже до себе си щеше да е това, което е.

# 3 190
  • Варна
Аз искам да задам един въпрос, който отдавна ми се върти в главата. Защо и за предишния, и за сегашния на Ели се говори, че били богати? С предишния е казвала, че живеят в малък апартамент. С Майкъл също имат 3 стаи без тераса. И какво значи скача от датчанин на датчанин? Запознала се на морето с първия датчанин, заминала с него за Дания. Останала там. Китаец ли се предполагаше, че ще намери? Не, че е невъзможно, де. Та според мен и двамата датчани са с някакъв среден стандарт на живот в Дания, но приравнен към българския, изглежда висок. И преди писах, сега пак ще го напиша. Предишният й помогнал с магазина. Обаче тя си имаше уменията да гримира и преди него (магазина). Та определено поне в моите очи сама се е оправяла. А и да не се лъжем, коя не би избрала мъж с възможности?

# 3 191
  • Wonderland
ХахахаХХАХахАХ, ох, хора, изгледах клипа на Полина за рекламите и леле, чувствах се все едно съм пред нея и ми размахва пръст. Толкова мечтая за нейните РЕСУРСИ, че даже не съм разбрала, че има клип, добре, че влязох тук. Не съм свикнала на внимание от инфлуенсърки, личи си..

Всеки инфлуенсър има право да избира кое партньорство да приеме и кое не, разбира се, но всеки професионалист знае как да отклони предложение за партньорство по интелигентен начин, така че да не вреди на отношенията си с човека отсреща. Хората в агенциите не са ви боксови круши, нито са по-низши от вашите светли личности, за да поемат негативното ви отношение и откровено грубите ви коментари и отговори на това или онова предложение.

Полина, за да отговори на някой въпрос, изпада в крайно дълбоки обяснения, с безумно съчетаване на думи, с цел да изглежда интелигентна, но определно не и се получава.

Що за дума е "самонамръщя"?

Това е всичко, което имам да кажа по въпроса.

# 3 192
Не знам защо постоянно коментирате как САМО за Елица се грижи някой мъж?
Полина преди да срещне Патрик си подстригваше, боядисваше сама косата, за да пести, сега е супер поддържана и ъпгрейдната жена - само зъбите и лазерната интервенция на очите са над 10к

Както е известно всички блогърки са обгрижвани от мъжете си, не работят работа full time, дори рядко им готвят, някои чакат мъжете си, за да изведат кучето на разходка. Колко коментара има тук как Ивана, Валери, Галя и Пепе не се грижат, не готвят на половинките си. Има ли някоя инфлуенсърка, която щеше да е така както е без мъж до нея? Само Пепе, която години издържаше безработния датчанин.

За мен при Елица си личи как подхожда с обич, грижа и топлина. За разлика от всички обсъждани тук не е инфлуенсър на пълен работен ден, не получава хиляди пр пратки, работи си, има си хобита, грижи се за дома и готви. Какво толкова й завиждате? И защо има двоен аршин спрямо нея?

# 3 193
https://www.youtube.com/watch?v=0bnxWey4Yic По повод по - малкото последователи, не помня дали съм я показвала. Изключително ми е приятна. Това е спонсорирано видео, даже платена реклама. Ами не, не ме подразни ни най - малко, даже ми събуди интереса. Protip - Не е публиката ви крива, вие сте!

# 3 194
  • Варна
Има ли някоя инфлуенсърка, която щеше да е така както е без мъж до нея? Само Пепе, която години издържаше безработния датчанин.

За мен при Елица си личи как подхожда с обич, грижа и топлина. За разлика от всички обсъждани тук не е инфлуенсър на пълен работен ден, не получава хиляди пр пратки, работи си, има си хобита, грижи се за дома и готви. Какво толкова й завиждате? И защо има двоен аршин спрямо нея?

Още един въпрос. Не мисля, че само за инфлуенсърките важи това болднатото. Реално мисля, че всяка жена, когато има мъж до нея и бюджетът им е общ, разполага с повече финанси. Пиша това по повод на приказките, че Ели или някоя друга, нямало да има това, ако не били мъжете им. И факт, че само тя така бърка в очите на хората и била държанка.... Другите хич. А за разлика от една Валери, има и други доходи и сама е казвала, че не иска да има несугурност относно финансите. Затова не разчита само на клиповете и практите. И точно пък нея да я сочат с пръст при условие, че готви и сама си прави ноктите.....

Общи условия

Активация на акаунт