Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 573
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 3 300
Аз имах нещо съвсем различно под “живеене по-добре”, камо ли пък финансова зависимост.
Аз снощи цяла вечер слушах Деситолкс, понеже не съм я следила преди. Приятна за слушане.

# 3 301
Аз го разбирам, че чисто практически две заплати са повече от една и по-лесно се покриват сметки, разходи, наеми и др., отколкото ако всеки си живее сам.

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 15:13 от Вαнилия ~🦋~

# 3 302
Гергана е химик-инженер точно колкото аз съм механик експерт по дизелови двигатели. Изключително много си личи, че няма елементарни познания по методология на всеки, който се е занимавал с наука. Аргументите предполагам и тя като много други "експерти" си ги е извадила от някой блог.

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 14:00 от Не се сърди, човече

# 3 303
Гергана. Да видим...
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 14:01 от Не се сърди, човече

# 3 304
В момента в "Шоуто на  Николаос Цитиридис" участват "Айде БГ"
това са записи от първите предавания на Цитиридис  иначе вечер го дават от 22 30 или 22 забравил съм от колко

# 3 305
  • софия
Ванилия, Yogurina, съгласна съм. И аз не смятам, че някой ни е длъжен  Smile

Между другото ютуб постоянно ми предлага някакви незнайни за мен девойки - Плами Димитрова, Кристина Ян, Маги някоя си (не е Магисан).

Попаднах и на Lilly Sabri - голяма симпатяга, показва тренировки и има много сладко куче Smile

# 3 306
Представям си Полина, ако имаше "ресурсите" на Ая, колко още по-арогантна щеше да бъде Grinning

# 3 307
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Представям си Полина, ако имаше "ресурсите" на Ая, колко още по-арогантна щеше да бъде Grinning

Брадата на 90 градуса , и носа пори небето Grinning

# 3 308
Отивам да дам глас за видеото със спестените пари , дано не каже че е от снимане на видеа 😀
Sunglasses

# 3 309
Не ми се слушат глупостите на Гана как уж спестила толкова пари за година, а купува маркови чанти и Картиета за по 3-5к+ ...Ето, аз по време на карантина спестих едни 8000лв от ходене на Малдиви. Не само тя го има този талант Joy

# 3 310
Простете моето невежество, но Теа и Андреа Банда Банда, какво им харесват толкова???? То си е и въпрос на вкус де, но мен лично ме натоварват... Гледам някаква нова кампания, били част от петте музи 🤣🤣🤣🤣

# 3 311
Не ми се слушат глупостите на Гана как уж спестила толкова пари за година, а купува маркови чанти и Картиета за по 3-5к+ ...Ето, аз по време на карантина спестих едни 8000лв от ходене на Малдиви. Не само тя го има този талант Joy
И аз се съмнявам с всичките разходи (наем , сметки , университет) и разбира се покупките на маркови дрехи и чанти, да е успяла да спести 20 000 и то с работа в youtube. 😂

# 3 312
Още ли се говори за Полинария? Grinning
А аз на Гергана гривната не съм я виждала скоро, някакъв мираж ще да е. Grinning

EDIT: Гергана е лайф и каза, че скоро ще се мести в новият си апартамент? Ухуу..

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 15:50 от Анонимен

# 3 313
Скрит текст:
Съмнявам се , че ще се разходят 😀

# 3 314
Eто за разсейване петте инста музи :
http://12mag.net/fashion/catch-the-moment/
Бибонс, Ая, Андреа и Божана изглеждат доста добре, доста editorial.
За Теа ще се въздържа.

Общи условия

Активация на акаунт