Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 610
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 3 285
  • Мюнхен
Daviz, не толкова отдавна всъщност, може би от септември-октомври 2019-та и съм минала между капките.

Сега е сменила стратегията, отговаря, държи се мило и после закрива коментара и се прави на ударена, когато я попиташ в прав текст. Дори Инфармация приема критика по-добре и си казва директно кого трие, което мога да го уважа, въпреки че и тя не ми е особено любима.

Няма връзка с главния т'ва момиче и не си струва да се дискутира, да се коригира или каквото и да е, защото е хабене на време, не възприема, колкото и аргументирано и културно да му се кажат нещата.

# 3 286
Защо пък Ели трябва да има приятели, които да са показани в публичните ѝ видеа, снимки и т.н.? Това вече наистина са измислици.
Освен това дори и да са ѝ ограничени контактите, какво лошо има в това? Има различни хора, различни етапи от живота им. Това кой етап гледате сега, не е обобщение за живота, характера им.
Аз бях много социален човек до преди година - две. В един момент ми писна от завистта, от интригите и постоянното ровене в чуждия живот и ограничих рязко контактите. Чувствам се доста по-добре така в момента.

Баш си представям как Патрик бърше сълзите на Аполинария, докато тя му чете тежките думи, писани по неин адрес. Единствената причина да е блокирала толкова е народ, е от страх да не излезе някоя нова нейна глупост тип Съединението.

Писала съм си няколко пъти с Гането. Не съм била супер мила, а директна и опитваща се да ѝ обясня къде бърка, какво може да направи. Винаги ми е отговаряла. Не е била съгласна с мен, но до сега не ме е блокирала. А не харесвам снимките ѝ.

Едит: И следвам профила на БГ мама Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 18:15 от Анонимен

# 3 287
Добре де Елица постоянно поства снимки с датчанки. Преди карантината Майкъл бе всеки петък с момчетата, а тя редовно постваше сторита как имат женска вечер. Всеки път, когато той е извън страната я съседката й е на гости, я някоя местна приятелка, или пък българската й приятелка. Елица знае датски, ходи на курсове по готварство, танци, където всичко е на датски. За каква липса на интеграция говорите?

И кой е казал, че всеки човек е екстроверт и трябва да е нон-стоп заобграден от приятели? Елица ми изглежда интроверт и като човек, който няма нужда от 199 парти приятелчета.

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 12:33 от Анонимен

# 3 288
Аз следях и харесвах Полина. Дори съм й давала полезна за нея обратна връзка. Тук съм я защитавала. Отследвах я след Съединението,от там нататък тя сама показа колко може. Един експерт по маркетинг не би реагирал така. Но като има кой да й кълве на обясненията, му пожелавам да спечели някоя от раздаванките й със стари вещи 😂

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 18:04 от Не се сърди, човече

# 3 289
Гергана в новото си видео - като от филм на ужасите Grinning
Скрит текст:
Ами да ти кажа , добре ѝ се е получило 😀

# 3 290
  • Някъде там
Да похваля  това прекрасно дете Ерика за адекватното и  поведение, коренно различно, от това на по големите и колежки, като Валери.
Инициативата им с УНИЦЕФ
https://www.instagram.com/tv/B-KO4j6JPHk/?igshid=1kpvmjyj1cxry

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 18:05 от Не се сърди, човече

# 3 291
Полина тотално се изчерпа и не си заслужава по-нататъшно обсъждане.
Споделям, че открих много приятен Инстаграм акаунт за транссибирската железница, ако някой се интересува от темата. Напоследък следя много travel профили, истинска наслада за окото, вие следите ли подобни?

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 18:05 от Не се сърди, човече

# 3 292
Сподели, моля Simple Smile

Така ще ми липсват пътуванията... Всички планове да посетим Азия и Африка тази година се изпариха.

# 3 293
В този смисъл да благодаря на тези, които писаха за стюардесата Ариел. На мен много ми допадна, много ми е интересна. Търся още такива девойки, препоръчайте, ако знаете.

# 3 294
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Споделям, че открих много приятен Инстаграм акаунт за транссибирската железница, ако някой се интересува от темата. Напоследък следя много travel профили, истинска наслада за окото, вие следите ли подобни?

Сподели акаунт-а за транссибирската железница, моля Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 18:06 от Не се сърди, човече

# 3 295
В момента в "Шоуто на  Николаос Цитиридис" участват "Айде БГ"

# 3 296
И аз се интересувам от травъл профили, да видя малко свят, иначе ще ми гръмне главата.

# 3 297
Извинявам се, че пак за Полина, ама сега прегледах видеото й за бременността и казва, че ходи в държавна болница. Нейният лекар само израждал в Надежда . Била е хоспитализирана там за гадене. Тогава за какви прегледи и консултации говори в Надежда?

# 3 298
  • софия
Не мога да не се изкажа и аз за Елица, предвид факта, че е една от малкото, които харесвам. Според мен се е интегрирала много добре. Както беше споменато и по-напред, ходи на курсове, уроци и т.н. До преди 2-3 години работеше в MAC, ако не се лъжа. Това, че не ни показва кой знае какво, не означава, че няма контакти с други хора, освен с тези от кръга на Майкъл.
Честно казано е малко грозно да се обижда на градове и села. Не всеки е привилигирован да се роди в центъра на просветата. И това, че не си от София, не те прави по-лош или по-неможещ човек.

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 13:59 от Не се сърди, човече

# 3 299
Ясно е, че пелмена-полина агресира заради това, че потребители от Бг-мама я хванаха в издънки и я разнесоха из нета.
Има хора, чийто капацитет е такъв - завиждат ми, нападат ме, мрън-мрън, ах, ще се разплача и т.н.

Всичко  около Полина е един фарс. Спомнете си още в началото на бремеността как се беше оплела в лъжи.

Общи условия

Активация на акаунт