Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 627
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 3 270
Имам едно предположение защо Аполинария (много ми харесва това име) се държи и говори така в новото си видео - заради кредитите, които украинката и мъжа й са взели. Те няма ли да изгърмят заради рецесията, която ще последва след края на пандемията?

# 3 271
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
И като блокират, какво от това? Ще блокираш целия свят, който не е съгласен с теб, с начина ти на изразяване, с действията ти? Като махнем емоционално нестабилните хора и тийновете, които коментират, има и полезна критика. Но проблема им е, че критика не приемат. Само "Аххх, страхотно е", "Оххх,невероятна си" "Цун, цун, мляс".

# 3 272
Аз пък мисля, че има един тип хора, които не желаят постоянно да са в контакт с хора, обичат да са сами и да не излизат много навън и да контактуват само с ограничен кръг от хора. Може би и случаят на Елица е такъв.
Животът в чужбина е по-различен от колкото в България. Няма много време за разходки и кафета, може би и това влияе.

Гергана според мен видя, че не Е позитив да блокираш наред и затова отговаря така мило на всички коментари и критики.

# 3 273
Значииии Animal Snake бях си направила специален ИГ профил, за да следа ТОП инфлуенцките! Като си позволих от него да пиша на ВалерИ малко подигравателно ЛС и тя ме блокира, ОК... Преди дни ме блокира онази roseнещоситам , защото следвам нашия профил и сега проверих, и принцеса Полина ме е блокирала за същото Joy Ох, много се притесних сега... как ще живея без ТОП инфлуенцките?? Още няма обяд и ми спаднаха вибрациите от всякъде. Отивам в канала на Деса да ги повдигна малко Disappointed

# 3 274
Добре, де, нали преди да започне във фирмата на Майкъл Елица е работила други неща, това не е ли интеграция?
В последното си видео споделяше, че съседката ѝ идвала да си пере дрехите у тях, друг път също е казвала, че се събират и си ходят на гости, което за мен е доста повече от елементарно възпитание и учтивост или поне ние не общуваме със съседите си /които са ни просто съседи/ по такъв начин 😃

П.п. - хайде и аз в кюпа на блокираните, а снощи със сигурност не бях. 😁

# 3 275
  • Light of Zartha
Значи Гергана може да стигне до този извод, но Полина не? Няма смислен аргумент, който да обясни поведението на Полина. Ако си мисли, че по-този начин е едно стъпало над хейтърите, мноооого се лъже. Joy На едно ниво са, просто тя го играе по нейните правила - "моята дума и точка!"....Еми точка ще е, като блокира сума народ и качва на стори каквото на нея ѝ харесва, пък дори и да е извън контекста. Става все по-смешна, милата! И до кога ще блокира "обиди"? Докато се свършат и хората с мнение? Докато не остане нито един несъгласен със света Полина? Сигурно тогава чак ще настане едно спокойствие и хармония, птички ще пеят, защото Поли е "успяла" да се пребори...така де, блокира всеки с различно мнение от нейното.

# 3 276
Последното видео на Пепе ме разтовари. По-земна и обрана е, по-искрена.
Не вярвам че ще им се получи с Филяка, според мен го е взела за утешение.
Дано скоро време е щастлива Simple Smile

Наум и Теа за сега са ми любимите влогъри, както и Жечев.
Разтоварвам се.

Не следя хората с многото реклами - честно казано не знам защо и вие ги следите, след като толкова ви натоварват. Но пък сигурно е добър аутлет за негативни емоции, да ги посипвате по тях.
Коментирам го, защото аз лично не виждам смисъл да следя някой, чието съдържание ме изнервя и съм крайно несъгласна с него.

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 18:17 от Анонимен

# 3 277
Аз пък мисля, че има един тип хора, които не желаят постоянно да са в контакт с хора, обичат да са сами и да не излизат много навън и да контактуват само с ограничен кръг от хора. Може би и случаят на Елица е такъв.
Животът в чужбина е по-различен от колкото в България. Няма много време за разходки и кафета, може би и това влияе.

Може и така да е.
Също съм на мнение, че няма приятелски кръг. Съседката, приятелите на Майкъл, родата на Майкъл и приятелите на родата на Майкъл по подразбиране не ги броя. И аз с моите съседи пия кафе, гостуваме си, че и на дълги и напоителни обяди/ вечери се каним, но не са част от приятелския ми кръг. Те са си съседиТЕ. Blush

# 3 278
  • Мюнхен
Ииии коментарът ми под клипа на Гергана замина в кошчето. Виждам си го само аз, в инкогнито прозорец го няма. Оправданието: "Ъъъ, то някои неща отиват в спам, YT няма много логика." Да бе, коментар с отговор от собственика на канала ей така отива някъде си.

# 3 279
Аз от личния си профил следя /следях всъщност 😃/ и Полина, и профила на темата.
Но не коментирам нищо, само съм харесвала постове.

А Полина специално я следях не заради изтънчената ѝ особа, а заради котката, та сега ще ми липсва котанчо.

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 11:11 от Вαнилия ~🦋~

# 3 280
Е, бамбина, така ми раздразни любопитството с това име. Обичам да слушам за това как родители са избрали име за детето си и как двойки са се запознали. В този ред на мисли, питат Полина как се е запознала с Патрик, бил и дал препоръка за ветеринар, е, как ти я е дал - отнякъде сте се запознали преди това. Не разбрах точно.

На мен  Капитонова не ми харесва и не смятам, че е коректно да се сравнява с Ели. Да, Ели отиде с приятеля с в Дания, но за какво издържане говорим като живееха в съвсем нормален, да не кажа скромен апартамент и Ели не спря да работи и то като сервитьорка.
Колкото до забраняването, аз не го виждам като някакви мачовци, байганьовци да тропат "Забранявам бг-мама, забранявам", а напълно нормално, когато единият партньор страда от нещо, другият да го вразуми и да го спре да прави нещо, което го разстройва.

И за Полина ми се пише, но после.

Захир, ти нямаш ли някой свободен час? Помня те с невероятни снимки от телефон, можеш да направиш чудеса в инстаграм или блог/влог.

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 11:13 от валия

# 3 281
Сега се сетих какво съм писала на ВалериЕ. Искам само да кажа, че не следя хората от таен профил, за да им пиша хейт. Бях написала на ЛС на Валери относно онази идея да снима нещо като Влогмас ама по време на корона вирус. Изразих възмущението си и тя е блокира.

# 3 282
Един канал с природни кадри от различни държави.
Ето за Гренландия.

# 3 283
  • Някъде там
Прави ми впечатление още нещо - 2 пъти съм й писала, 2 пъти ми е отговаряла, без да ме блокира, а аз следя профила на темата. Не знам колко грубо трябва да са се обръщали към нея някои хора, но....
[/quote] Откога го следиш, защото Гергана блокира всички още в началото на създаване на форумния профил, след този пост за фалшивия и рак.
https://www.instagram.com/p/ByLdxb1n7sT/?igshid=1ao3f88tosrjp  
Блокира дори такива, които никога не са я следвали в иг, а следват профила.

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 11:52 от daviz

# 3 284
Чета последните страници и покрай коментарите за Полина си дадох сметка защо за голяма част от тези инфлуенсърки научих от темата, а по принцип кибича доста в Инстаграм и Ютуб.
Идеята на това да имаш профил в инстаграм, да имаш блог, да правиш видеа в Ютуб е за да създаваш "съдържание" т.е. да насочиш творческата си енергия някак, да разкажеш история. Ако намериш начин да монетизираш това си занимание - добре. Всеки труд се заплаща. НО много от предъвкваните в темата са известни, защото са известни и единствената им цел да развиват профилите и каналите си е за да им падат пратки и да монетизират. Извинете, но ежедневието и снимките на Полина, Ивана, Валерката и дори Пепе не са нищо особено и единственото, което виждам, е реклама на това или онова или публикации, които задават някакъв тон, с който ме подготвят за следваща реклама.  
В този смисъл даже Филяка, който отнася супер много бъзици в темата, е по-стойностен content creator от тези моми - прави си клипчета, създава някакво съдържание, което за някои хора е ценно. В този смисъл никога няма да ме подразни, че Крис Захариев е рекламирал Маги, защото го възприемам като заплащане за качественото му съдържание. Както и не ме дразни Бибонс и Eucerin....

Ако основния ти фокус е да си рекламна брошура, ще си отнасяш критиките за подбора и поднасянето на рекламите.

Общи условия

Активация на акаунт