Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 637
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 3 255
И мен е блокирала Stuck Out Tongue Winking Eye професионален блокър 😂😂😂

# 3 256
  • Варна
Странно ми е, че ви е блокирала. Аз също следвам и двата инстаграма, но не ме е.

# 3 257
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Странно ми е, че ви е блокирала. Аз също следвам и двата инстаграма, но не ме е.

Бързаш Grinning

3y3u, разсмя ме рано сутрин. Joy Аз харесвах Полина, но наистина огромно самочувствие. И все парадиране каква бизнесдама е. Постоянно едни кариерни съвети, едни мисли. Сравнявате с Елица, тя никога не се е заявявала като супер успешната. Затова по тоя параграф не ме дразни. Засичала съм ги с Патрик, дори 1 път и само той в квартален магазин, много възпитан и скромен ми се стори. Сега се чудя как търпи тези истерии.

А на бас, че пред св.Патрик истерии немА, тя е мила, усмихната и любезна светица!

# 3 258
  • Мюнхен
Момичета, Гергана ми е отговорила на коментара под клипа й, закачам снимки в скрит текст Simple Smile

Скрит текст:

Започвам да си мисля, че това момиче има нещо недиагностицирано, наистина. Хем няма да има недостоверни източници в клипа, хем си е "сверявала" часовника с първите материали в Гугъл. Не знам какво и къде е гледала, ама за 4г хидрофобните молекули не са спрели да се "страхуват" от водата. Laughing И Интернет всъщност може да е много достоверен източник, ако знаеш къде да търсиш, пълно е със сайтове, събиращи научни изследвания, много от които са с безплатен достъп и излизат на първите места в търсачката.

Прави ми впечатление още нещо - 2 пъти съм й писала, 2 пъти ми е отговаряла, без да ме блокира, а аз следя профила на темата. Не знам колко грубо трябва да са се обръщали към нея някои хора, но....

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 10:18 от Jinnafee

# 3 259
Защо да правя градивна критика към инфлуенсър/канал чието бъдеще не ме вълнува?И преди и сега казвам,че за мен Ели е топ 1 по обработка и инвестиране във видеата,допада ми тематиката им като цяло,но ако днес изчезне и спре да снима,няма да усетя липсата й.
А за улиците си е точно така,няма нужда тук врачанки с накърнено его да ми се обясняват,не ме вълнува през колко кладенеца вода ще изкарат,за да кажат на черното бяло.
Знаем житейския път на Елица,която също не е бил трънлив.Щеше да бъде такъв,ако се оправяше в живота сама,а не да скача от датчанин на датчанин.И все мъже с възможности,какво съвпадение.
Като Полито,милата..и тя много тежък път извървяла.
Не съм гледала Капитонова,но бих й дала шанс.
Чак кални не са ни всички улици, но определено са пълни с дупки, а в момента са и доста неразринати и непочистени от снега. Но и в София съм виждала доста трагични и неподдържани улици, а се хвърлят доста повече пари.. Ели е симпатична, но клиповете й са ми малко отегчителни, напоследък ме кефят само Деситолкс и Мики Златанова.

# 3 260
Когато не си запознат в подробности с дадена тема, най-добрият подход е да се информираш обстойно, преди да застанеш пред аудиторията си и  да правиш гръмки изявления по нея. Отивам да я коригирам за легалната страна на въпроса с изписването на съставките по етикет, че нищо не е разбрала.

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 10:36 от Crystal Noir

# 3 261
Някой написа , че Ели се била интегрирала в Дания.Каква интеграция , та тя излиза само до фитнеса и магазина, ако ходи някъде то е постоянно с Майкъл.Не я видях една приятелка датчанка да има.Интеграцията за мен е в друга държава да си намеря работа, да имам контакти ,да имам нормален социален живот в тази държава.Нейното си е пребиваване,държи се така сякаш е там за малко.Ами за толкова години създай приятелства, контакти ..Майкъл та Майкъл.Хубаво момиче е , има капацитет , да вземе да разпери тия крила и да живее.

# 3 262
Jinnafee, аз съм от блокираните, като нито веднъж не съм правила опит за комуникация с нея, нито съм я коментирала под постове. За мен това момиче си има ментални проблеми и то тежки.

# 3 263
Някой написа , че Ели се била интегрирала в Дания.Каква интеграция , та тя излиза само до фитнеса и магазина, ако ходи някъде то е постоянно с Майкъл.Не я видях една приятелка датчанка да има.Интеграцията за мен е в друга държава да си намеря работа, да имам контакти ,да имам нормален социален живот в тази държава.Нейното си е пребиваване,държи се така сякаш е там за малко.Ами за толкова години създай приятелства, контакти ..Майкъл та Майкъл.Хубаво момиче е , има капацитет , да вземе да разпери тия крила и да живее.
Това не е вярно, има си социални контакти и приятели, освен българската ѝ приятелка.

# 3 264
Това не е вярно, има си социални контакти и приятели, освен българската ѝ приятелка.

Е къде са тогава, едно име не е споменала.Ако не да колеги и роднини на мАйкъл , никой.Сама къде е отишла , че да се запознае с хора , да се сблъска с истинския живот там?

# 3 265
Е, айде да не отваряме старата тема за Елица. Да, точно от датчанин на датчанин е нейният "трънлив път".
На всеки здравомислещ човек това му е ясно. Няма нужда да й слагаме ореол, нито да я линчуваме.
 Фактите са си факти. Едва ли без тези мъже до себе си щеше да е това, което е.

А не може ли трънливият път да е преди Дания? Това, че рано е изгубила майка си и че не е в добри отношения с голяма част от семейството си? Намерила е щастието с датчанин, да е жива и здрава. Няма нужда да пишете толкова грозно. Все едно човек няма право да бъде щастлив, ако не се е преборил с пот и тежък физически труд за всичко, което има. Някои потребителки прекалявате.

# 3 266
Е къде са тогава, едно име не е споменала.Ако не да колеги и роднини на мАйкъл , никой.Сама къде е отишла , че да се запознае с хора , да се сблъска с истинския живот там?
Не знам откога следиш канала ѝ, аз от самото начало и твърдя, че си има контакти, сега ако очакваш да ти ги изброявам по имена или да им сложа линкове към профилите в социалните мрежи, няма да се справя, но споменава съседка, с която си общува, приятели-датчани, с които пътуват по света, близки и познати около Майкъл. Дали няма други приятели освен тези, не се наемам да твърдя, но да се изкарва едва ли не саможива (да не ползвам друга дума) като Валерѝ, не смятам че е вярно. Според мен се е интегрирала в Дания, владее езика, има си някаква среда, било то и от стеснен кръг хора, работи и има доходи.

# 3 267
Връщам се от новото видео на Гучи за "токсичната" козметика Joy Това същество, честно ли е на 25-26 години? Като акъл и давам -10 години...
И е инженер- химик??? Стигааа.. къде и е терминологията поне? Предлагам в следващо видео да си скъса дипломата, да я изгори и разпръсне праха над Марица. Та тя дрънкаше неща, които можеш да прочете в първата изскочила статия в Гугъл за тъй "вредните" съставки в козметиката, написана от съмнителен индивид с още по- съмнителни подбуди. Какво образование, какви пет лева.
 Пълен смях.

# 3 268
Много затрогващо видео от Деситоукс.
Няма фалшивост,няма истерия,няма излишно изхвърляне,няма заяждане,не са тема парите,мъжовете,лещата..абе ,все едно съм еднорог и ме посипаха с цветен прашец :Ддд

# 3 269
Никога не съм следвала Гергана, нито в ЮТ, нито в ИГ, нито съм и писала... И съм блокирана. 🤣🤣

2 пъти съм коментирала в ИГ ни и то последноти заради tsvetifit. Tа руската мадона от там е видяла, но явно трбва да аплодираме всяка инфлуенсърска тъпотия, защото те за нас го правят все пак. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт