Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 726
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 3 240
От фотошопнати снимки,при това зле направени,позволете ми,да не се впечатля.

??? Сподели повече, че ми стана интересно 😂

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 01:24 от Аурора

# 3 241
Допадна ми видеото на Йоко. И с двете визии постигна желания ефект. Интересно ми беше, различно.

Сега гледам Гергана, до средата съм и е ок. Държи се нормално и спокойно. Ще е добре да се върне към козметиката и грима. Ако образованието й помага за това - чудесно. Не всички продукти, които дава за пример, са съвсем бюджетни обаче. Ако някоя от вас има познания по химия, ще се радвам да сподели какво мисли за нещата, които казва във видеото.

Нямам формално образование, но ми се налага да разбирам от козметика.
Глупост до глупост беше тук. Някои неща - като минералното масло, да кажем, че моооога да си представя, че не ги е обяснила добре, а реално е имала правилната идея. Действително да се слага оклузив без хидратиращ продукт отдолу е тъпня.
Но това за силиконите беше невярно, вредата от алуминия НЕ е доказана, включването за алкохола беше непълно, което го прави невярно, а това за парабените... Били задължили производителите да изписват в състава дали имало парабени, за да можел всеки да прецени нещо си... моля?! Да, производителят е задължен да изписва пълния състав на продукта по определен начин (регламент 1223/3009 г.), но няма специална допълнителна клауза за парабени, що за глупост? Надписът "no parabens" е маркетингов трик, не спазване на изискване.
Мога да се разпиша по всяко едно в детайли, ако на някого му е интересно, просто да не разводнявам темата в момента.

Нелепото интро няма да го коментирам също...

# 3 242
Аххахахахах Полинария ме е блокирала и мен, заради форумния ИГ. Един единствен път съм си позволила да пиша на нейно височество, когато си возеше детето в столчето с космонавта. Бях потресена от липсата и на адекватност тогава и реакция. Съвсем човешки и писах тогава.
Пак го казвам типична рускиня. Самочувствие до небето, нито визуално е красавица, нито гениална. Няма да збаравя поезията, която чете в едно видео... Нали да сме извисени, ама кога е Освобождението няма значение.

Сега с тези тунинги устата и е отвратително крива. Да взима да си слага силикон вече и да врътне една реклама и за импланти.
Иначе демонстрираме стандарт, но подаряваме старите си рамки?! Язък няма да мога да участвам.
🤣🤣🤣

# 3 243
Не мога да коментирам съдържанието на видеото на Гергана, защото всичките ми познания са безкрайно лаишки.
Монтажът обаче е майко мила.

# 3 244
  • Мюнхен
Аз се разписах под клипа й с дълъг коментар, както и в Инстаграм на лични кратко съобщение, да няма съмнения коя съм и за к'во се боря, да видим дали и кога ще ги изтрие и блокира. Innocent

Welt, гаранция ти давам, че твоите познания, както и тези на почти всяка дама в темата ще са на светлинни години от нейните. Kissing Face

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 02:11 от Jinnafee

# 3 245
Благодаря за обратната връзка! Аз така и не догледах видеото, но ако наистина говори грешни неща, дано някой й пише, защото темата си е сериозна. Иначе ми се стори по-обрана от обикновено. С изключение на интрото, де.

# 3 246
Ей, тихо, змийки! Ще се “регистрира” Патриката и ще ни нахока всичките. Как смеем да обсъждаме неговата любима Аполинария. Хахаха дано не съм обидила някого, обаче си представих следната картинка, как тя му се оплаква и той казва, че я предупреждавал да не чете този форум на лошите бг мами ( сред които няма само мами, ама за тях вероятно, живейки в своя перфектно идеален утопичен свят, всички други са стадо от клонинг мами=домакини=нереализирани в професионален план=завиждащи, и прочие).
Полинката сяда и плаче, плаче... О, диър, пие едно вино и отваря един пакет олуейс, за да й се вдигне имунитета. Бършейки сълзите си, сяда и пише реклама и честити Съединението на 3 март или Освобождението на 6 септември. Какъв късмет!? Започват освен сълзи, да валят съобщения “това от къде си го купи”, “от къде си обзаведе апартамента под наем” иииии хоп, вече забогатява. Може би става милионерка (много мангизи от тия китайски работи). Вече не може да искате чуждите ресурси, защото просто сте блокирани, завиждащи лелки. Купува си апартамент, ама не в Китай, в София ... и не с мъжа си, сама го купува (все пак много труден път е извървяла, горката, и никой мУж не й е помогнал). Много е успешна, според мега-гига астропрогнозата. (все пак е изчакала Меркурий - да не е ретрограден, и пръстените на Сатурн да се подредят в правилна пирамида, паралелепипед и хипотенуза. Пила е отвара от зъб на пиле и косъм от крилото на прилеп, и то по пълнолуние да е поникнал, с вино - нискоалкохолно и без платен хонорар за питието) Обаче ново двадесет, тъй като много добре подбира с кого да работи и е чудо на рекламата, направила е схемата за отварата правилно, получава предложение да й обзаведат новото жилище. И т.н.

По принцип изобщо не ме интересува личния й живот, обаче такава скрита лисичка да се оказа. Ако нямаше добре аргументирани мнения и снимков материал, все още щях да си мисля, че тя е супер скромна и земен човек. Сега очаквам ринопластика и силиконов бюст. И вече ще бъде друг левъл.
И още нещо не ми хареса, ако наистина си е сменила името. Вярно, не се е кръстила Манчестър Юнайтед, обаче не е обидно име, не мисля, че е търпяла подигравки за него. Аз харесвам уникалните имена, по-скоро различните. Може и майка си да е засегнала по някакъв начин, не е моя работа. Обаче да се постави на нейно място, ако някой ден синът й каже, че името му е абсурдно. Няма ли да я заболи, или пак ще е широко усмихната и миличка.

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 13:16 от 3y3u

# 3 247
Ей, тихо, змийки! Ще се регистрира Патриката и ще ни нахока всичките. Как смеем да обсъждаме неговата любима Аполинария.
Скрит текст:
Хахаха дано не съм обидила някого, обаче си представих следната картинка, как тя му се оплаква и той казва, че я предупреждавал да не чете този форум на лошите бг мами ( сред които няма само мами, ама за тях вероятно, живейки в своя перфектно идеален утопичен свят, всички други са стадо от клонинг мами=домакини=нереализирани в професионален план=завиждащи, и прочие).
Полинката сяда и плаче, плаче... О, диър, пие едно вино и отваря един пакет олуейс, за да й се вдигне имунитета. Бършейки сълзите си, сяда и пише реклама и честити Съединението на 3 март или Освобождението на 6 септември. Какъв късмет!? Започват освен сълзи, да валят съобщения “това от къде си го купи”, “от къде си обзаведе апартамента под наем” иииии хоп, вече забогатява. Може би става милионерка (много мангизи от тия китайски работи). Вече не може да искате чуждите ресурси, защото просто сте блокирани, завиждащи лелки. Купува си апартамент, ама не в Китай, в София ... и не с мъжа си, сама го купува (все пак много труден път е извървяла, горката, и никой мУж не й е помогнал). Много е успешна, според мега-гига астропрогнозата. (все пак е изчакала Меркурий - да не е ретрограден, и пръстените на Сатурн да се подредят в правилна пирамида, паралелепипед и хипотенуза. Пила е отвара от зъб на пиле и косъм от крилото на прилеп, и то по пълнолуние да е поникнал, с вино - нискоалкохолно и без платен хонорар за питието) Обаче ново двадесет, тъй като много добре подбира с кого да работи и е чудо на рекламата, направила е схемата за отварата правилно, получава предложение да й обзаведат новото жилище. И т.н.

По принцип изобщо не ме интересува личния й живот, обаче такава скрита лисичка да се оказа. Ако нямаше добре аргументирани мнения и снимков материал, все още щях да си мисля, че тя е супер скромна и земен човек. Сега очаквам ринопластика и силиконов бюст. И вече ще бъде друг левъл.
И още нещо не ми хареса, ако наистина си е сменила името. Вярно, не се е кръстила Манчестър Юнайтед, обаче не е обидно име, не мисля, че е търпяла подигравки за него. Аз харесвам уникалните имена, по-скоро различните. Може и майка си да е засегнала по някакъв начин, не е моя работа. Обаче да се постави на нейно място, ако някой ден синът й каже, че името му е абсурдно. Няма ли да я заболи, или пак ще е широко усмихната и миличка.

Ама вие още ли не сте разбрали, че Патрик никога не се включва, за да я защитава? Yum
Това е самата Полинария. Дреме му на патричките на Патрик какво пишат някакви були във форум.
А и Полинка никога няма да пусне свой ресурс, пардон - златен мУж, сакън някой да не й го вземе. Scream

Обаче, много е смешна - не спира да препубликува одобрителни сторита на нейни колежки по повод видеото с размахнaтия пръст. Кого заблуждаваш, Полинке, че не ти пука. Така и така четеш от балкона - я, слез да се разбрем по мъжки. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 14:27 от Yogurina

# 3 248
Какво ми пусна ютуб тази сутрин https://youtu.be/Dpnn3vTlAkc

# 3 249

След като цъкнах на този линк, Ютуб ми препоръча този:

https://www.youtube.com/watch?v=cdrDeFZ5LS8

От него разбрах, че българите не сме толкова гостоприемни колкото украинците. Тюх! Tired Face

Eдит: "12:35 Сблъскваш ли се с някакви трудности тук в България?" - Притеснявало я е, че браншът, към който се е насочила не е развит в България. Условията, които предлага не съвпадали с очакванията й. 1500лв за лейди Полина са страшно малко пари (това през 2014г.)

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 08:14 от Yogurina

# 3 250
Полина, много грубо се изказала за форума... Защо така си изпуска нервите... Хахаха...Някак не мога, да се обидя от човек, който е крайно необразован...Simple Smile))
Пепе да спре да рекламира козметика, че всеки път, като я видя да рекламира се сещам за "АНА плод"...
 Гледах сторитата на Капитонова, и все си мисля, че да се тъпчеш с толкова много протеинови барчета не е много здравословно..

# 3 251

След като цъкнах на този линк, Ютуб ми препоръча този:

https://www.youtube.com/watch?v=cdrDeFZ5LS8

От него разбрах, че българите не сме толкова гостоприемни като украинците. Тюх! Tired Face

Eдит: "12:35 Сблъскваш ли се с някакви трудности тук в България?" - Притеснявало я е, че браншът, към който се е насочила не е развит в България. Условията, които предлага не съвпадали с очакванията й. 1500лв за лейди Полина са страшно малко пари (това през 2014г.)
Аз от видеото чух, че българските мъже не били грижовни. Мъжете в Украйна още от самото начало на връзката се чувствали длъжни да поемат огромна част от разходите, докато тук мъжете се радвали на еманципирани жени. Не би отказала, ми да. Според нея са глупости, че българските мъже се кефят жената да е самостоятелна, също така ако един мъж не е готов да издържа една жена..не е мъж.

Пуу, лоши лоши !
Полина да не се заяжда излишно, защото има много да се коментира, ако някой реши.

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 08:23 от Tual 💭

# 3 252
  • Русе
Аз искам да споделя две видеа, от Ели:
1. Предишното жилище на бившето гадже, което тя никъде не е показвала, имаше видеа от първите години от Копенгахен, както и от същия апартамент, за празни опаковки и други, но явно са изтрити.
https://www.youtube.com/watch?v=A23onlHl0jk
https://www.youtube.com/watch?v=7GOMZmOwL8I
2. Една почивка, на която със сигурност не е била сама, може и с приятелка да е била, но факт,че не е показала нищо.
https://www.youtube.com/watch?v=hoRZR6blbDA&t=5s
За Ели няма да кажа нищо лошо, факт,е че да загубиш майка е нещо, което не забравяш, живееш с това всеки ден и ти липсва винаги, но и да го монетизираш, не го разбирам. Факт, е че е имала някаква помощ от мъжете в живота си, но благодарение на личните си умения и качества  е успяла да развие и поддържа онлайн магазина, да се самонаучи да снима , обработва, да работи качествено . Факт,е че щом поучава пр пратки чак до там, ако се върне у нас, ще отвее и Валерие и Ивана и пр. Но сама си го е написала в последното видео ,,у дома'' - нейният дом си е там и тя полага всички усилия за това: готви , аранжира, чисти, говори местния език, адаптирала се е.
Като видите тези нейни стари видеа, ще забележите, че наистина инвестира в техника, звук, и апаратура за по-качествени видеа и обработка, ако сравните Вал сега и преди 4г. , почти няма разлика, само интрото променя.

# 3 253
3y3u, разсмя ме рано сутрин. Joy Аз харесвах Полина, но наистина огромно самочувствие. И все парадиране каква бизнесдама е. Постоянно едни кариерни съвети, едни мисли. Сравнявате с Елица, тя никога не се е заявявала като супер успешната. Затова по тоя параграф не ме дразни. Засичала съм ги с Патрик, дори 1 път и само той в квартален магазин, много възпитан и скромен ми се стори. Сега се чудя как търпи тези истерии.

# 3 254
На мен Ели ми е много  симпатична. Честно казано, издразни ме само в момента с голия задник на Майкък и онова интимничене в кухнята на пусната камера, по-скоро защото ме разочарова, но като цяло съм склонна да и простя. Човек е, всички правим грешки, но някак от всички влогърки, тя е единствената, която гледам с удоволствие. Харесва ми гримът и, начина, по който създава уют, видът и. Не я намирам за златотърсачка, нито държанка. И аз имам мъж, живея по-добре сега отколкото преди. Но знам, че и без него пак щях да се оправя.
На Ели и писах като беше показала наскоро едни фрешове, тя ми отговори веднага. После след сторитата и писах, отново ми отговори, беше супер мила. Това, което ми допада много в нея е, че самата тя каза, винаги е готова за конструктивна критика. За разлика от Аполинарията,  която според мен не е готова за никаква критика и си живее в нейния измислен свят, привидно е мила и мяукаща, мили момичета, обаче иначе е съскаща змия и хич не си поплюва.

И пускам нещо за малко настроение, Алекс и Влади са направили песен, в която повечето влогъри са взели участие. Изненадващо, но много ме трогна клипа. Може би нещо съм се разчуствала напоследък, защото мога да ревна от всичко, особено дечицата накрая направо ме разтопиха:
https://www.youtube.com/watch?edufilter=NULL&v=Nv-rN7hdUGI

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 09:03 от Захир

Общи условия

Активация на акаунт