Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 623
  • 4 122
  •   2
Отговори
# 3 165
Пеняваше се в едни сторита,че щяла да съди (кого не стана ясно),че спирала да показва семейството си, редовната мантра за хейтърите нещастни и жалки и беше тагнала де що инфлуенсър има.

# 3 166
Пеняваше се в едни сторита,че щяла да съди (кого не стана ясно),че спирала да показва семейството си, редовната мантра за хейтърите нещастни и жалки и беше тагнала де що инфлуенсър има.
😂😂😂😂😂 Този сладкиш не е от сладките.

# 3 167
Аз бях решила да не гледам видеото, поради ред причини. За форума и темата не мисля да давам генерално мнение, но да кажем, че частично разбирам афекта на Полина тогава. И все пак, след като все знайни и незнайни инфлуенсъри се юрнаха да се кланят на това велико видео, а и тук се обсъжда, си казах я пък и аз да погледна и да изкажа мнение, не че някой ми го иска Grinning И честно казано бих се радвала коментарът ми да стигне до Полина, защото нито съм я обиждала, нито смятам да го правя, напротив - коментарите ми 99% от случаите са чарашафи точно за да послужат като градивни, евентуално.

Началото на видеото ми напомни защо преди ми беше любима. Защото пред теб застава една поддържана жена, която има какво да каже и покаже, без да поучава, а уточнявайки, че мнението й е субективно. Говори увлекателно, не се лигави, не писка.

Сравнението с тв и рекламите не беше много подходящо. Нещата там стоят по друг начин и има и други причини за спирането на някои продукции в момента. Малко много ми идва да ми се обяснява с всичките подробности, че много хора работят по един сериал и те трябва да издържат семейства, да купуват храна и памперси, да изплащат кредити. Ами да - знам. Инфлуенсърът не си актьор, нито модел (в нейния и повечето случай) . Ти си жена, майка и т.н., в която да се припознаваме. От теб се очаква да правиш реклами, но те да са релевантни и упоменати, защото това не е стокова фотография, нито знаменитост, която просто да рекламира нещо си с лицето си. Не. Очаква се, че го ползваш, харесваш и пр. Между рекламно лице и блогър/влогър/инфлуенсър има ОГРОМНА разлика. Никой не очаква някой да си пренебрегва семейството. Очаква се обаче честност, почтеност и мярка. Не казвам, че е излъгала, но според мен повечето не разбират "проблема" с рекламите.

Уважавам старанието да обясни каквото иска, но останах с усещането, че буквално човекът зад камера ме смята за тъпа и неориентирана. Следването на някого не означава непременно възхищение. Може да е забавление, обикновено любопитство или експеримент - буквално. За мен, например, следенето на най-различни хора ми показва обществените нагласи по много въпроси, тенденции и т.н. Затова "следя" много и всякакви хора, независимо дали им симпатизирам. И?
Много държа да обърна внимание на "завистта". Било присъщо за всеки? Знаете ли какво е завист? Завист не е просто да искаш нещо, което друг има, завистта се свързва с това, да желаеш лошо на някого, едва ли не. Грозно ми е, да ми се казва, че завиждам на някого и въобще някой да го допуска само защото съм го изкритикувала основателно и  АРГУМЕНТИРАНО. За мен трябва наистина да се самозабравиш, за да заявиш, че ти завиждат едва ли не всички, които те критикуват.

Относно  "извървения път". Това е нещо, което ако не смяташ да обясняваш по-подробно, не е ок да казваш. Защото всеки извървява път. Да, различен, но все някакъв. И ако нямаш намерение да разкажеш за трудностите, за които намекваш, не го споменавай изобщо, защото пак звучи като че на всички останали само хубости на тепсия са им сервирали.

За "измислената иг страница, която оплюва блогъри" -няма да навлизам в подробности тук, но е тъпо, защото се коментира това, което е удобно, което не е съвсем обективно.

Усещам липса на самокритичност. Ако не можеш да филтрираш критиката от хейта, проблемът е голям, явно се имаш са безгрешен.

И за да разберете, че не съм предубедена - грам нямам проблем с прословутите две реклами на вино и превръзки. Ясно ми е, че преди и след тези девет месеца си и ще ползва превръзки и консумира вино. Вече за искреността на мнението всеки да си носи отговорност.

И други неща ми направиха впечатление, но ще спестя, да не изляза дребнава.

Полина, имаш потенциал, бъди малко по-скромна и обрана, такава, каквато беше преди година-две, не се самозабравяй, не обръщай внимание на хейта, но приемай и отчитай градивната критика. Упоменавай пр пратки, партньорства, спонсорства, реклами, бъди искрена.

# 3 168
В интерес на истината, когато Полина е била в ранна бременност, темата беше тъкмо създадена и набираше скорост, за нея аз лично не си спомням да е имало предимно негативни коментари, както Welt по - рано отбеляза. И така до "падналия имунитет". Защо е ревала цяла нощ е загадка за мен. Може би за коментарите относно колегите ѝ. И един мармот завива шоколад, нали...
А защо все ни уведомяват, че мъжете им не давали да четат форума? За да завидим, че имат грижовни мъже ли? Или той Патрик/Майкъл или който и да е друг, ще се изявава като компютърно ченге след работа, и ще дебне женка му къде сърфира в мрежата. И ако види бг-мама ще следва скандал. 😆 Много се забавлявам с това изказване.

# 3 169
А Майкъл как разбира какво пише в БГ мама? Нали не говори БГ език.

# 3 170
Сигурно му е споделила Елица

# 3 171
Хванах част от лайфа на Елица..големи обяснения как не влизала тук,колко злобни коментари чела "ама как можело",Майкъл й бил забранил да чете,моля ви се...Ами да,ще слушаме Майкъл и ще мяукаме иначе ще газим калните улици на Враца.
Има грозни коментари,но са един минимален процент на фона на обективните такива и се чудя тези жени не осъзнават ли,че точно защото ни има нас от бг мамма,не им се налага да работят 8-5 за мизерни стотинки?!
Чакат само суперлативи и галене на егото.

Предполагам, че това е един от градивните коментари, които имаш предвид, че Ели получава?

# 3 172
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Е как, ползва Google  translate Simple Smile

# 3 173
  • Стара Загора
Гергана в новото си видео - като от филм на ужасите Grinning
Скрит текст:

# 3 174
Доста простотии видях в 4 минути - добре, че е Полинария да ми обясни кой от какво се издържа, при все, че нейният ресурс идва от китайски стоки на 3-ни цени :Д
Също много полезно ми беше да ми обясни за цикъла и за женската природа.
Много обмисляла всичките си ходове - чудесно, значи изобщо не съм се излъгала в теб!

# 3 175
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Хванах част от лайфа на Елица..големи обяснения как не влизала тук,колко злобни коментари чела "ама как можело",Майкъл й бил забранил да чете,моля ви се...Ами да,ще слушаме Майкъл и ще мяукаме иначе ще газим калните улици на Враца.
Има грозни коментари,но са един минимален процент на фона на обективните такива и се чудя тези жени не осъзнават ли,че точно защото ни има нас от бг мамма,не им се налага да работят 8-5 за мизерни стотинки?!
Чакат само суперлативи и галене на егото.

Предполагам, че това е един от градивните коментари, които имаш предвид, че Ели получава?
Да, това е грубо, определено. И  улиците във Враца  въобще не са кални, дори и  в крайните квартали 😀

# 3 176
Гергана в новото си видео - като от филм на ужасите Grinning
Скрит текст:

То на нея не й трябват специални ефекти, за да грабне главната роля в подобен филм, направо ще й лепне (с тоя психопатски поглед).

Как ще спя сега, не знам...

# 3 177
Скрит текст:
Е как, ползва Google  translate Simple Smile
Ще се озори с кирилицата хахаха

# 3 178
Ми мен пък например не ме вълнува с кой си ляга Ели или дали някой я издържа (понеже най- много я критикуват по тоя параграф). Важно ми е, че съдържанието й е интересно, естетически издържано, мен даже ме разведрява.

Абсолютно! Същото се отнася и за Капитонова, въпреки че още не е на нивото на Ели по обработка и съдържание.
Млада, свежа, хубава с тематични видеа за спорт и здравословно хранене. Сама сподели, че печели от инстаграма си и често работи като модел, снимайки дрехи за онлайн сайтовете на различни марки. По тази логика тя също работи и изкарва нещо, както Ели създава онлайн съдържание за фирмата на Майкъл.
Не ме разбирайте погрешно, харесвам и двете, но когато Капитонова готви - имала кифленски хобита, когато Ели готви - създавала уют. Къде е разликата? Дано не в това, че едната готви само за себе си, а другата не.

Последна редакция: ср, 25 мар 2020, 20:58 от Аурора

# 3 179
На мен Капитонова ми е много приятна , голяма сладурана е.

Общи условия

Активация на акаунт