Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 628
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 3 030
И аз подкрепям Ели за това, което каза на сторитата. Поне за това, което успях да чуя, защото през цялото време си мислех: damn girl you pretty 😁

# 3 031
На Фифи няма ли кой да му каже, че тия очила са ужасно педалски?
Да не ги е взел от Пепе всъщност?! 😁
Скрит текст:

Надявам се тате Джовани да си е заредил пушката и да контролира Ф3, че иначе идната зима-пролет прогнозирам появата на С3.

Удивена съм от свободолюбието на Джовани, моят баща харесва много проектозетя, но ако случайно ме гушне или нещо друго - вади кървясалия поглед. Веднъж беше споделял и пред приятели, че не можело да изтрае бъдещ зет да му спи в къщата (много е смешен, знам).

# 3 032
https://youtu.be/8PSpnnZpPfo
Следя тази дама с малко последователи

Както и този книжен канал:
https://youtu.be/lk_tUuj9Kxs

# 3 033
Винаги съм считала, че мисията на учените е не само "да работят наука", но и да внушават оптимизъм и кураж на населението.

Затова публикувам интервю с проф. Радка Аргирова:

https://www.youtube.com/watch?v=ZluJX5IpH8Y&t=7s

Извинявам се, публикувах в грешна тема. Моля, модератор да го изтрие.

# 3 034
Интересно ми е някоя от вас следи ли и блогъри с по-малко последователи, защото главно се коментират едни и същи и то най-известните?

https://www.youtube.com/channel/UCfbgevzSI2QnliWAO5WrFSQ - тя ми е многоо любима от момичетата с по-малко последователи. Изключително адекватна и я чувствам много близка, дори и само през екран.. 6+ за нея.

https://www.youtube.com/channel/UCQVaiInHJjNx8QGntQ-bVnw - следя и Поли Моли и харесвам видеата ѝ, но днес малко се разочаровах след мнението ѝ по повод адашката ѝ....

https://www.youtube.com/channel/UCC6WiMCUSJtz_yI9RjSOxZw - за нея разбрах от няколко коментара тук. Сладурка е и ми е интересно това, което качва. Плюс това ми прави впечатление, че се опитва всеки път с нещо малко да вдигне нивото на видеата.

# 3 035
Гледах сторитата на Елица. Никъде не споменава, че коментарите са от тук.
Напротив.
Каза, че й били пожелали да умре, изпращали й колажи, опитвали се да развалят връзката й...
Оххх, какви хора има по света.......
Това сякаш е съвременната версия на онея с магиите.

Точно. Няма значение, че има и положителни коментари и „защитници”, при положение, че влиза във форум и чете, че мъжът ѝ не я обича и още сума гадости за нея и семейството ѝ, в инстаграм си цитирала какво ѝ пожелават, не мога да го напиша даже..

Тук не става въпрос за крив и прав, нито за симпатии, а само и единствено за човещина.

# 3 036
Не се сдържах и писах на Деси от един мой ИГ профил, който си е само за следене на инфлуенсъри.

Чувствам се странно - хем съм разочарована от нея, хем видях онази Деси от предишните й видеа.

Писа, че не е знаела за форума, профила и т.н...не падна по гръб, не се разграничи от мнението си, но беше мила и не каза нищо накриво...

Не знам, не знам...

# 3 037
С малко последователи следя Джани, много ми е сладка
https://youtu.be/jU_Idmg7LQU

# 3 038
Най-мразя като почнат да се обясняват. Страшно олекват. На Пепето трябва да и се признае поне това, че има достатъчно високо самочувствие, че да не и пука поне видимо от коментарите по неин адрес.
Ивана и Валери май и те са така.

Беше загатнала леко за "хейтърите" в ПР публикацията за "24 часа" и при "Комиците", но - да, права си. 
(Боже, пиша втори одобрителен пост за влогър, който по принцип не одобрявам...не е хубаво това, явно мусаките ми няма да се получават занапред)

П.С. Фалонче, много ме забавлява новият ти аватар. Satisfied

Хаха, мерси, реших да съм по модата.

# 3 039
Емоционална Елица в сторитата.
И аз съм от хората, които не могат да решат харесват ли я или не. Но да пожелаваш на когото и дае да умре... Направо нямам думи. Мисля, че изобщо не става въпрос за форума. Не си спомням подробности около "помията", която се е изляла тук преди няколко месеца. Лично аз съм я критикувала най-вече за отношението й към баба й в онова видео, в което й беше на гости за рождения й ден. Остави ми горчив привкус. И като цяло ми е лигава. Но пък ми харесват видеата й като снимане, естетика, обработване... Та още я следвам, де.

# 3 040
Аз съм съгласна с нещата, които Елица каза и в сторитата. Преди много време Боряна беше засегнала подобни съобщения - как някой и пожелал тя и цялото и семейство да умрат от рак. По адрес на Елица наистина са писани много гнусни неща в темата, а сигурно и към нея на лично. Днес ми се сториха доста излишни писанията за брънчовете и маникюрите в нейния лайф при положение, че точно тя постоянно показва готвене вкъщи и маникюр, който си прави сама.
Голямо браво на Антоанет Попова за нейното видео за Коткотека! Стана ми много мило и съм напълно съгласна с нещата, които казa. Освен това такива клипове няма всеки ден.   
Деси, Маги и останалите симпатизантки на Полина - да се подесетя, но те си се подкрепят и никога няма да посочат кусура на някоя своя колежка за нещо по-значимо от великия спор за кремче на Нивеа или Диор.
От цялата работа ми е смешно как никога не са чували за темата, за профила, за форума, а то мине-не мине и едни и същи ги споменават, които пък са следвани от нечувалите. Много са над нещата. Simple Smile Не че сме толкова важни, но бг-мама е инфлуенсър от преди всичките кокони взети заедно.

# 3 041
Ми мен пък например не ме вълнува с кой си ляга Ели или дали някой я издържа (понеже най- много я критикуват по тоя параграф). Важно ми е, че съдържанието й е интересно, естетически издържано, мен даже ме разведрява. Влогъри, които не харесвам, също не ме интересува с кого си лягат и по какви причини, не това е причината да не ги харесвам.
Само ми стана малко обидно днес на лайфа като някой й писа коментар, че в бг мама има и много хора, които я харесват и тя отговори нещо от сорта, че не я интересува.

# 3 042
  • Някъде там
На мен ми е хем една такава бавна протяжна, хем лигава като глас и за това по рядко я пускам Елица. Просто тя, Полина и Галя не ми харесва как говорят.
На Елица видеата иначе не са лоши.

Много ми хареса влога на Пепа. Много приятен и лежерен и честно казано изолацията и се отразява положително.. Беше ми и полезна като идея да взема медени блатове от Берьозка...

# 3 043
Не съм гледала лайфа на Елица. Сега гледах сторитата, според мен не става въпрос толкова за форума. Да имаше доста неща и обиди по едно време, но доста хора я защитиха, че е прекалено това. Че и толкова да се рови и чак и заключения да се правят за бивши, семейство и т.н. а и най-вече тя никога не се е натрапвала. По-скоро под лайфа е имало някакви ужасни коментари с директни обиди.
Иначе гледах Пепето-хареса ми видеото й. Естествена ми се видя и искрена.
Полина я харесвах донякъде,типична рускиня не пада по гръб. Все едно слушах Кобилкина, доста ме натовари и как се караше. Ми тъпо е да рекламираш превръзки, докато си бременна, замълчи си. Също така тя много рядко е изписвала, кое е партньорство и кое не. Ето предното й видео, не видях да е упоменато реклама ли е на Fibank, а имам съмнения.

# 3 044
Връщам се от чата с Деси...Ми, вече съм убедена, че се е подвела по тинтири-минтиритата на онази украинска лисичка.

Проведохме много приятелски разговор и няма нищо общо с ония надути балони Полинария и компания.

Въпреки разочарованието ми от нея днес, ще й дам шанс, не е лошо момиче и неслучайно e една от най-харесваните тук.

Последна редакция: ср, 25 мар 2020, 07:31 от Yogurina

Общи условия

Активация на акаунт