Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 618
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 3 315
Ау,Анди е страхотна просто😍 много ми хареса. Теа нарочно ли са й направили такъв стайлинг 😂

# 3 316
От Бибонс лъха класа.

Хора, имам въпросче - защо Ая говори така странно? Все едно е от онея чужденците, които са живели няколко години в чужбина и са забравили българския. Не казвам, че е така, защото съм гледала интервюта и е умна, но ми е много странна.

Няма значение кой колко взима в семейството. Нали затова е семейство - да е едно.
Логично е млад, умен, амбициозен мъж да е поне малко успял.
Кое хубаво и умно момиче ще иска някой мързел (освен Пепа с Ф2, но там беше важно, че е Датчанин)? Мрънкахме как Фичо смучел Пепа, ама ако мъжа има наченки на малка амбиция - веднага се слага етикет на жената, че е с него заради "парите му".
Меркантилността се показва не само в избора на половинка, а в цялостното поведение на индивида (било то мъж или жена). Софийската Аполинария е типичен пример за това.

# 3 317
Ау,Анди е страхотна просто😍 много ми хареса. Теа нарочно ли са й направили такъв стайлинг 😂
Не знам, но определено не са й направили услуга. Изглежда все едно каките са я взели с тях  да не се чувства пренебрегната. Даже Божана, която по принцип ми е too much, тук ми харесва много.
 Между другото  само да вметна, Бибонс има 18 хиляди последователи, а Теа - 122 хиляди....

# 3 318
Цитат
Сподели акаунт-а за транссибирската железница, моля Simple Smile
Ето го Simple Smile
https://instagram.com/transsiberian?igshid=138kidcjn8h33
По-късно ще допълня с някои любими travel инстаграм акаунти, в които публикуват красиви любителски и професионални кадри от всякакви дестинации.

# 3 319
Така ли е събрала 20 хил. лева?

https://www.youtube.com/watch?v=ebm6FnlmCSI&t=906s
Този младеж показва колко пари е изкарал за 8 години от Ютуб. Не е толкова зле видеото и той говори за рекламите и спонсори.

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 18:08 от Анонимен

# 3 320
Често влогърите не оправдават очакванията ни, не са достатъчно отговорни и някои не се стараят особено, но все може да се намери нещо положително в тях. Никой не е изцяло отрицателен герой. Гергана обаче.. обвинете ме, но няма нищо, ама нищо положително в това човече - външен вид, изказ, правопис, ценности.. гнила отвън и отвътре.

# 3 321
Така ли е събрала 20 хил. лева?

https://www.youtube.com/watch?v=ebm6FnlmCSI&t=906s
Този младеж показва колко пари е изкарал за 8 години от Ютуб. Не е толкова зле видеото и той говори за рекламите и спонсори.

И аз това си го помислих за спестените пари.

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 18:09 от Не се сърди, човече

# 3 322
На общата снимка на петте музи, Тейче ми е най-незабележима, да не кажа невзрачна...даже Ая има повече присъствие и ми харесва повече от нея.

# 3 323
Аз пък реших да проверя тази Полина и видях, че съм блокирана. Дори не знаех коя е Grinning

# 3 324
wns, нали ти пита защо Ая говори така странно, все едно е забравила българския? Отговорило ти е момичето Joy
Скрит текст:

Шегата настрана, но Ая започва да ми става симпатична. Непринудена е, незлоблива, вярно, понякога има нужда от "check your privilege", но все по-малко ме дразни.

# 3 325
Не ми се слушат глупостите на Гана как уж спестила толкова пари за година, а купува маркови чанти и Картиета за по 3-5к+ ...Ето, аз по време на карантина спестих едни 8000лв от ходене на Малдиви. Не само тя го има този талант Joy
И аз се съмнявам с всичките разходи (наем , сметки , университет) и разбира се покупките на маркови дрехи и чанти, да е успяла да спести 20 000 и то с работа в youtube. 😂

Охххх, аз пък нямам търпение за топ математиката! “Изкарвам по 3000-3500 лв на месец” и “спестих 20 000 лв”. Мхм... с интерес ще гледам как разполагаш с 1500 лв на месец след спестяване и си купуваш Диор, Гучи, Картие... 😂

# 3 326
Детето на Полина, Максим или Максимилян е?
Доста често чувам да го нарича Максимилян.

# 3 327
# 3 328
Стари сторита на Полина.
Скрит текст:
Скрит текст:

Ако се чудите какво е градивна критика..
Адрес, телефон, лекар и отиваш.

Оставям и това тук.
Скрит текст:

Tinkerbell88 имаше и стори, на което обясняваше, че иска да си кръсти котето Макс.. Явно много и харесват всички производни. Нарича малкия сладур Максимилян в последните сторита, но сигурно и затова има научно обяснение.

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 19:02 от Анонимен

# 3 329
Може ли линк към снимката с петте инфлуенсърки?
Благодаря 🤗

Общи условия

Активация на акаунт