Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 547
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 3 375
Простете моето невежество, но Теа и Андреа Банда Банда, какво им харесват толкова???? То си е и въпрос на вкус де, но мен лично ме натоварват... Гледам някаква нова кампания, били част от петте музи 🤣🤣🤣🤣

Ами наистина е въпрос на вкус - аз имам проблем с Божана, Теа и Андреа не са лоши.
Теа много я харесвам, макар да ми е леко надменна, а Андреа я следвам от съвсем скоро заради работа и за момента ми е много приятна, въпреки че бях адски предубедена.
Бибонс и Ая са ми любими.
Но Божана... толкова ми е арогантна и наперена и винаги ми е била много антипатична, не знам защо точно нея са избрали..
Някак си бандабанда най-много ми се цепи от тоя колектив като тип "инфлуенсър" и съдържание. Тя е толкова миличка, удря го много хумористично и естествено в профила си, а останалите се опитват да поддържат някакви по-стилни и арт профили/блогове и е много странна комбинация Grinning

🤣🤣🤣🤣🤣 Да бе, една от най-миличките е, идва ми в повече определено 🤣🤣🤣🤣 ноооо въпрос на вкус...

# 3 376
Биляна Славейкова я бях засякла преди може би 2 години и малко на една презентация. Много интелигентна и фина мадама е, стилна, женствена, леко небрежна, просто си я има харизмата в нея, нищо общо с онези треторазрядни видИоджийки, които неизвестно що коментираме най-много. Между другото е и много земна. Тя си е про модел, но няма "аз... Аз аз аз аз", няма гледането отвисоко, няма виренето на нос. Ама то... Или си възпитан, или не.

# 3 377
Бандата само мрънка. Офка за всичко. Една мудна и изтормозена е в почти всяко стори. Уж с еопитва да е различна, интересна ама на мен специално ми е като лигава тийнейджърка

# 3 378
  • Някъде там
От музите само Биляна харесвам. Следя я отдавна и всичко което показва е много приятно за окото.
Другите не ги следя.Тейчето е приятна като външност, но муза не би могла да ми бъде.

# 3 379
Харесвам много Анна.
Изключително уравновесен човек, намерил хармония в себе си, осъзнал и приел качествата и недостатъците си.
Опитва се да възроди женствеността, която се е изгубила в целия този феминизъм напоследък. Не съм златотърсачка. Но не бих могла да съжителствам с пасивен човек. Имала съм 2 дълги връзки с такива пасивни (да не употребявам обидни думи), за които тя говори, и не е моето. И изобщо нямам предвид финансите, защото те са като колело - днес имаш, утре нямаш.
Харесвам присъствието ѝ, изказа, защото са много рядко срещани в днешни дни. Напомня ми на две мои близки (които също са много далеч от меркантилността).
Бибонс и на мен ми напомня на Денина Мартин, но не ми е толкова еднообразна. Да не говорим, че Денина я отследвах след онова стори с пилотите.
Ще погледна статиите за пътуванията, че са ми (или може би трябва да използвам бяха) страст.

# 3 380
Много зле тази Ивана на снимките в инста, които са последни. Естествената и коса е ужас. Фризи, гаден цвят, подчертан от оранжевата и кожа. И пак 3 неприятни снимки.

# 3 381
На мен ми харесва Ивана с естетвената й коса. Нямаше да я пипна ако имах такава. Просто е чуплива, изтощена и затова има фриз може би. Като оформи с пяна ще й стои чудно. Но аз много обичам чупливи коси(и моята е такава,но по-малко чуплива). Имаше една снимка на която е направена с пяна с нейната си коса Ивана и до плешките като дължина. Така й отива най-много  и не знам защо продължава с тази права къса черта тип Цецка Цачева.

# 3 382
Много зле тази Ивана на снимките в инста, които са последни. Естествената и коса е ужас. Фризи, гаден цвят, подчертан от оранжевата и кожа. И пак 3 неприятни снимки.

Силно започвам да подозирам, че Ивана е просто един прикрит и доста голям фен на холандския национален отбор по футбол (с тая оранжева кожа).

Скрит текст:

Разкрита си, Иванке! Trollface

Едит: Погледнах въпросната снимка - не е прекалила чак толкова с филтъра сега, но понякога наистина се олива с това оранжево.

Последна редакция: пт, 27 мар 2020, 18:20 от Yogurina

# 3 383
На мен тези снимки на Ивана ми приличат на снимки, които си е направила тийнейджърка с първия си телефон с камера през 2012 година. Мисля, че трябва да остави косата си в естествения и цвят и да я пусне дълга, ще свежне определено.

# 3 384
На мен ли само тази Биляна много ми прилича на Звезди от mint stories?

# 3 385
Някоя гледала ли е Плами Димитрова?

# 3 386
Тази дължина и цвят според мен най-много ѝ отиват на Ивана.
Скрит текст:

Btw само на мен ли Гергана страаашно много ми напомня на Мегз!? Сигурно и на нея мисълта ѝ тече по бързо от говора.

# 3 387
Ох, Пеева, поне се научи да изписваш правилно наименованията на талашитите, които ядеш.

Скрит текст:

# 3 388
Е не такава неграмотница няма това е елементарна дума....

# 3 389
Тя явно "мюзлито" не го яде, затова и не го знае как се пише. И мюслито е вредно, край, не знам как ще си вдигна вибрациите.

Общи условия

Активация на акаунт