Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 448
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 3 585
  • София
Изгледах видеото на Полина и Патрик и ми хареса; преди симпатизирах на Полина, но в последната година влезе в обяснителен режим (и имаше немалко издънки) и ми стана безинтересна. И аз смятам, че тук, във форума, често се търси под вола теле и потребителите си правят някакви безумни заключения от един или два клип, но от друга страна, след като влогър Х си е изложил живота на показ (или поне някаква част от него), е редно да приеме, че няма да се хареса на всички и че едва ли всички ще му поднесат адекватна градивна критика. Та, за Полина и Патрик -  поне от видеото, направиха ми хубаво впечатление, Патрик изглежда голям добряк. Странно ми стана признанието, че имат общ бюджет от 3 месеца и на мен поне би ми било интересно да сподели повече информация как са го разпределяли преди това - за мен е нормално в едно семейство бюджета да е общ и не мога да си представя да си делим разходите за бебешка количка или за памперси с мъжа ми, но със сигурност има и други модели на семейно бюджетиране и те може да са доста успешни.

Започнах да гледам и влога на Ивана, но ми беше крайно безинтересен. Смятам, че Ивана преспокойно може да навакса в момента с някои грим видеа и да спре да се мъчи с влоговете си. Както и Ели, между другото. Убиха се инфлуенсърите да ни казват какво да правим, когато сме изолирани. Не знам, сигурно за някой тези видеа ще са полезни, но за мен не са - пак работя; пак се занимавам с някакви домашни неща; пак се старая да спортувам и т.н.

С удоволствие гледам Мъци и установих, че с нетърпение чакам Развъдника - това поне искрено ме забавлява и разтоварва (не Ивана, която нямало да говори за коронавируса, но има 8 минути обяснения по темата като интро).

# 3 586
  • Sofia
Това момиче има хубаво съдържание за различни дестинации https://m.youtube.com/channel/UCMt1bWA26uh7sAx6YjPnN8A/videos
От време на време я гледам и доста интересно обяснява и разказва 😊

# 3 587
Аз само да кажа, че съм половин рускиня. Запомних ви и ще ви намеря.😀

# 3 588
Аз само да кажа, че съм половин рускиня. Запомних ви и ще ви намеря.😀
Създателке на най-великия хаштаг, кажи дали вдигаш скандали на мъжа си. Joy

# 3 589
  • Някъде там
CandyY това беше личното ми усещане от клипа, нали мога да имам такова ?Полина през цялото време ми изглеждаше напрегната и пренавита  и доста често се опитваше да му подскаже какво да каже. Ако тръгне да изрязва всичко което не е ок да пусне, що за клип ще се получи ?
Това видях и усетих аз в клипа, друг може да е видял и усетил друго.

На Елица клипа ми беше приятен за гледане. Ще пробвам нейния начин на приготвяне на мляко.
Съседката често бива споменавана.

# 3 590
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Вчера някой спомена Жаклин Хил и докато се усетя,вече бях гледала 3-4 нейни видеа.Не ми допадна особено,силно преувеличава и драматизира.
Все не стигам до Деси Толкс и имам 4 нови видеа от нея за гледане,смятам да свърша и тази работа днес.

За друго май нямам желание,време и настроение..на фона на това,което се случва по света вмомента.

# 3 591
  • софия
CandyY това беше личното ми усещане от клипа, нали мога да имам такова ?Полина през цялото време ми изглеждаше напрегната и пренавита  и доста често се опитваше да му подскаже какво да каже. Ако тръгне да изрязва всичко което не е ок да пусне, що за клип ще се получи ?
Това видях и усетих аз в клипа, друг може да е видял и усетил друго.

На Елица клипа ми беше приятен за гледане. Ще пробвам нейния начин на приготвяне на мляко.
Съседката често бива споменавана.

Моето усещане за Полина беше същото!

# 3 592
Скрит текст:
Изгледах видеото на Полина и Патрик и ми хареса; преди симпатизирах на Полина, но в последната година влезе в обяснителен режим (и имаше немалко издънки) и ми стана безинтересна. И аз смятам, че тук, във форума, често се търси под вола теле и потребителите си правят някакви безумни заключения от един или два клип, но от друга страна, след като влогър Х си е изложил живота на показ (или поне някаква част от него), е редно да приеме, че няма да се хареса на всички и че едва ли всички ще му поднесат адекватна градивна критика. Та, за Полина и Патрик -  поне от видеото, направиха ми хубаво впечатление, Патрик изглежда голям добряк. Странно ми стана признанието, че имат общ бюджет от 3 месеца и на мен поне би ми било интересно да сподели повече информация как са го разпределяли преди това - за мен е нормално в едно семейство бюджета да е общ и не мога да си представя да си делим разходите за бебешка количка или за памперси с мъжа ми, но със сигурност има и други модели на семейно бюджетиране и те може да са доста успешни.

Започнах да гледам и влога на Ивана, но ми беше крайно безинтересен. Смятам, че Ивана преспокойно може да навакса в момента с някои грим видеа и да спре да се мъчи с влоговете си. Както и Ели, между другото. Убиха се инфлуенсърите да ни казват какво да правим, когато сме изолирани. Не знам, сигурно за някой тези видеа ще са полезни, но за мен не са - пак работя; пак се занимавам с някакви домашни неща; пак се старая да спортувам и т.н.

С удоволствие гледам Мъци и установих, че с нетърпение чакам Развъдника - това поне искрено ме забавлява и разтоварва (не Ивана, която нямало да говори за коронавируса, но има 8 минути обяснения по темата като интро).

+ 1

Последният месец толкова трафик му навъртях на Мъци, че сигурно вече е милионер.

Мъци, не че нещо, но DM me! Trollface Имам някакви проценти от теб да взимам. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Edit: Constantine Petkov е публикувал поредното си видео за Камино, знам, че някои от вас се интересуваха от Камино.

Последна редакция: нд, 29 мар 2020, 00:31 от Yogurina

# 3 593
Новото видео на Елица ми хареса, но ми се стори сякаш е плакала докато е записвала войсоувъра, както и на кадрите, където и се вижда лицето. Когато пусна лайв преди няколко дни, имах същото усещане. Дано всичко да е наред.

# 3 594
Ох, и аз с нетърпение чакам "развъдника". Смях се с глас на днешното видео на Мъци, научих и ММ да го гледа. Много ме разтоварват анализите му 😆

# 3 595
Джаклин Хил е много интересен случай. Мисля, че мина през всички ментални агрегатни състояния-беше тийнка, кучка, глем гърл, хъмбъл, най-добра приятелка, bad bitch, rich bitch, classy bitch, business professional, скандална, мадамата с грандиозните партита, откровената ютюбърка, която създаде ужасен скандал, жертва, лъжкиня... И още, и още.. За мен е може би най-алтернативното лице, което следя. Била ми е доста дразнеща, доста забавна и доста полезна.

# 3 596
Ели изглежда сякаш е изпаднала в депресивно състояние, и е напълно нормално, да се тревожи, че може да загуби близките си, това покрай загубата на майка й, изглежда тъжна и иска да се извади от това състояние,  дано всичко е наред.
Полина, явно само аз нямам преки наблюдения над рускини,  само с една полякиня. Полина изглежда толкова пресметлив човек, че всякаква романтика отмира веднагически там, не видях нищо естествено при нея. Така е избрала, така да е, има чудесно дете да се гледат.  Но не може да не се забележи, че беше точно в очакване да не сгреши сякаш някой отговор любимия, гледаше го хем с уважение, хем с лека надменност, дали ще се изкаже той достатъчно добре, за да изглежда всичко цветя и рози. Определено нейните изисквания са на по-високо ниво, и като отношения, и като светоглед. Привлечена е била, че той изглежда стабилен, знае какво прави, но сега са ми далеч от хармонична двойка. И като видях клипа разбрах защо. Колкото той е спокоен и самодостатъчен, толкова тя е напрегната и смята, че нещо трябва да се случва, да има динамика, той дава рутината, тя не иска това, иска ресурс във всеки аспект на връзката, а човек, който отговаря като него за доста неща, просто няма силите и времето. Така че, може не й дава достатъчно внимание и това да я прави така пренавита, направо нервна, последните месеци й се отразиха и много гафове прави. Това препускане да е тунингована, да е супер мама, бизнес дама, определено говори за неудовлетвореност, на всяка цена иска да се бетонира..
 Той го каза, по простичките неща е, по действието,  тя пък ще мисли планове, ще ги облича в много и интелигентни думи, а времето си върви, той няма това време. Там се разминават за мен, пък и тя сякаш се смята за по- умна, по- комбинативна. И така ако се задържат,  ще са тандем, ще се балансират с времето, пожелавам им го, имат хубаво дете.

# 3 597
  • Denmark
С риск да бъда линчувана, ще кажа, че на мен пък за първи път Полина ми допадна за гледане. Сигурно заради Патрик, но все пак. 😅 Нямаше го това самочувствие и увереност, което демонстрира по принцип. Аз я разбирам напълно защо има силни чувства към него, вкъщи си имам същото добродушно същество и разбира се, го обожавам и се чувствам сигурна. Също за отрицателно време ни се случиха хубавите неща, абе сякаш слушах за нас като разказваха. 😅 За бюджета също. Ние дори още не сме с общ бюджет, просто сме разпределили разходите според кой колко взима и засега ни е добре така. Ще видим с бебето как ще се напаснем, но не ми се струва чак пък толкова учудващо. Имам познати, детето им е вече на 2, те са заедно от 10 години и все още са си отделен бюджет. 😅 Всяко семейство си има начин. Simple Smile
Ели ми е любимка и я следя не само заради качеството и съдържанието, но и защото също живея в Дания. Хора, това е ежедневието тук. Да, скучно е, но датчаните държат на уюта и спокойствието и нямат тази потребност за излизане по заведения и купони, както е при нас. Затова не мисля, че би трябвало да се определя като "скучна домакиня, която само чисти и готви", тя просто показва какъв е животът тук без да се опитва да го разкраси фалшиво, което аз много одобрявам.

# 3 598
Да си призная тези дни гледам главно Ивана и ми е приятно като цяло. Но днес поредната измишльотина, тя просто се чуди каква да снима-нося мъжки дрехи. Да, знам, че някой тип мъжки кройки се носят от жени като дънки например, но за мен е до там...не го възприемам, и й се чузя толкова ли няма друго какво да снима.
Ще взема да й пиша да й кажа за заснеме видео за опита си с медитацията, макар, че ме съмнява да практикува редовно. Много непродуктивни, вместо сега да замислят нещо по-интересно.

# 3 599
Аз не съм била в Дания, нямам и интерес изобщо към скандинавските страни. Но не мога да повярвам, че там хората нямат потребност да излизат и да се забавляват. Тогава как да си обясним стотиците скандинавци на алкохолен туризъм? Те самите си признават, че не пият, защото алкохола им е скъп и не могат да си го позволят. Това не са градски легенди, аз самата съм го чувала с ушите си.

Общи условия

Активация на акаунт