Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 454
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 3 570
Елица в сторитата, които беше пуснала след лайфа, спомена за някакви измислени чатове и съобщения, целящи да я направят екс- Брърчовица. Със сцените как гледат филм явно "натрива носовете" на зложелателите. Grinning

Не знам, не знам, това е прекалено много нива отвъд мусаката.

А уж ние сме хейтърки...

# 3 571
Ежедневието на Елица по време на карантина съм го гледала в поне 3-4 влога.
Чисти, пере и бърка манджи. Защо изобщо го е пуснала това... 🙄
Бадемовото мляко го е показвала.
С Майкъл не са ли home office, какво е това размотаване, ааа😄

# 3 572
Ели от време на време профилактично си вкарва такива кадри.
За нея не се притеснявам, нейното ежедневие минимално се е променило след началото на карантината.

# 3 573
  • Sofia
Чете и тя тук определено! Нали преди няколко страници се коментираше, че няма приятели там и живота и' се върти около Майкъл и ето:

# 3 574
Забелязахте ли, че Елица в това видео не мяукаше, а даже ми се стори накак тъжна. Аз съм сигурна, че влиза от време на време да чете тук. Не могат да се сдържат просто

# 3 575
  • Варна
Не знам дали чете, но се чудя защо все си мислите, че със сигурност нещата, обсъждани тук, после ги показват под една или друга форма. Примерно тези последни сторита на 100 % били заради последните коментари в темата? Няма как да знаете дали наистина киснат нон стоп във форума, сами сте писали, че от няма и 15-минутно видео не можем да си вадим генерални заключения. Това го пиша от чисто любопитство, не с цел заяждане!

# 3 576
Не само, специално за съседката качва сторита през седмица, по празници повече.
Ще погледна и аз видеото.

# 3 577
Сега разгледах няколко ИГ профила на родни бло/ влогърки. И искам да питам Адриана- наистина ли с такъв кеф и широка усмивка похапва бургери, седнала по турски върху спалнята? Rolling Eyes

# 3 578
Елица толкова пъти я споменавала тази съседка, че имам чувството, че я познавам и аз. Много ме съмнява да говори за нея, защото преди няколко дена никъде си се обсъждало, че няма приятели.

# 3 579
Елица доста често е показвала брънчове с "момичетата", вечери с приятели, дреболии от или за съседката. Не знам кои са момичетата, но явно има някакви приятелки. Не мисля, че е заради темата.

# 3 580
Кадрите с Майкъл бяха пример за това какво може да правиш вкъщи по време на карантина (2 седмици след въвеждането на извънредно положение в БГ, някои хора все още мислят, че са във ваканция/платен отпуск, а други решиха, че сега му е времето да излизат).
Поздравления за Ели за примерите, които дава Simple Smile Харесва ми колко чиста жена е (доста го твърдят, но остава на думи само).
Следя й сторитата редовно и съседката присъства често.
На мен ми се стори, че е плакала.

Имам въпрос - доста често, когато се е снимала без грим, съм забелязвала, че има молив на долния клепач. Дали не си почиства грима както трябва или е перманентен грим?

# 3 581
Елица често говори за съседката, така е.
Тези дни пак я споменаваше, че се събират въпреки ограниченията, защото са имали контакт, което беше преди въпросните коментари тук и аз отбелязах, че за мен отношенията им са повече приятелски, отколкото съседски.

Иначе, според мен - всички четат. Естествено, няма как да е постоянно и всичко, но все пак хвърлят по някое око, за сверка на часовника.
И индиректни реакции на коментари е имало. Разбира се, че не всичко е в отговор на темата и няма как да знаем кое е провокирано от нещо, написано тук и кое не, но когато зачестят такива случаЕности, нормално да се пораждат съмнения.

На Полина, която си била дала обещание да не влиза във форума и незнамсикакво, много често се случва да пусне пост за нещо, което тук е дъвкано.
Дали е съвпадение или не, всеки преценява за себе си. 🙂

Последна редакция: сб, 28 мар 2020, 23:21 от Вαнилия ~🦋~

# 3 582
  • софия
Изгледах с превъртане видеото на Полина и Патриката - хареса ми той колко спокойно говори, а тя беше като на тръни дали ще каже каквото трябва. Голяма хитруша е, както вече се коментира. И аз имам наблюдения, че Рускините/Украйнките и техните подобни имат нещо като цел да си намерят мъж, някой за когото да се залепят и после тънко да го манипулират с чар и благи думи.

2 думи и за Гергучи - лъже и маже като за световно. Уж майка й и баща й я подкрепили да излезе на квартира, а после нямало как да й помагат финансово. Стана ми спешно и като каза, че си прави списък за Джъмбо и си представих: да си купя шейна, инстаграмъбъл чаша за кафе, одеало, за да покрия леглото с пружина и т.н. Smile

# 3 583
Гледах последното видео на Наум и Тея. Тя само се оплаква от бебето, че трябвало да го държи, за да се успокои, че ревяло. Никой не казва, че е лесно, обаче тя само мрънкане.

# 3 584
Yogurina, до колкото виждам авторката си е рускиня.  Споделям казаното за познатите ти рускини и сходни.
Колкото до клиповете на всички аз не мисля, че има нещо притеснително. Те записват и обработват, ако нещо не им харесва или не е по план ще го изтрият и видеото няма да види бял ден. Това във връзка със "стоенето" на нокти при Полина, какво ще каже Патрик. Тя монтира и качва, ако не и харесва просто ще го изтрие. Не виждам от какво да се притеснява.

Общи условия

Активация на акаунт